yarencim senn doktorn kimdi? ikili test zamann geldi demek bidahaki ay.. ben de ikili yaptrdm ama baska test yaptrmadm. test sureci biraz stres yaratiyor.. ben de haftaya falan gidecegim isl. kontrole. senn dogum nezamana hesqplandi?benim12ocak Allah nasip ederse.
yarencim benim 4. ayin icinde iken kiyafetlerim sikmaya basladi ama 5.ayin icndeyim su an belden hic biseyim olmuyor. oysaki sadece 3kilo aldim ama rahat seyler giyorm tayt ustune hamile gomlek yada badileri. lcwden buldm baya hamile kiyafeti hem cici hem uygun. lutfiye hanmda gayet iyi diye duydum. hastanede dogum yapanlar hep memnun kaldklarini soledier. ben genelde pozitf duydum cok kulak asmamak lazm haklisin canm:)normal dogum ben de cok istiyrm ama cok korkuyormm://
benim bebis erkek:) amin canim.ya cok normal taraftariyim aslinda millete akil verirdim ama su an korku sardi beni..senn hamilelk nasil gidiyor
mrh bende izmitte oturuyorum bende 19 haftalık hamileyim ve nerde doğum olacak hangi hastaneye gidecemi bilmiyom önerinizi bekliyorum arkadaslar..
kızlar selammm bende izmitliyim ama henüz hamile değilim
mrh bende izmitte oturuyorum bende 19 haftalık hamileyim ve nerde doğum olacak hangi hastaneye gidecemi bilmiyom önerinizi bekliyorum arkadaslar..
benim bebis erkek:) amin canim.ya cok normal taraftariyim aslinda millete akil verirdim ama su an korku sardi beni..senn hamilelk nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?