kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

merhaba izmitli arkadaşlarım nasılsınız arada bir gelip ceee diyom kaçıyom geri :) ayrıntı vermeye geldim 50 gr lık şeker yüklememin sonucu 184 çıktı 15 gün diyet yapacam daha sonrada 100 gr lık yükleme yapılacak bu arada doktor bebek dönmemiş büyük olasılıkla sezeryan olursun ama tabi daha erken dönebilirde dedi 32. haftada çatı muayanesi yapacakmış 26+1 haftalık dönmesimi gerekiyordu anlamadım ben o arada şekere takmıştım kafayı 903 gr olmuş bende 1 ayda 3 kilo almayı başarmışım ama doktor bişey demedi tatlı kilosu o dedi toplam almış olduğum kilo bu durumda 6 olmuş oldu

bende lütfiye hanım ve gökhan bey arasında gel git yasıyorum i,kiisnden birine gidecegim okadar ikilemde kaldım hangisine gitsem diye
ikisinide arastırdım

bende lütfiye hanım ve gökhan bey arasında gel git yasıyorum i,kiisnden birine gidecegim okadar ikilemde kaldım hangisine gitsem diye
ikisinide arastırdım

ben bir kez gökhan beye de muayene olmuştum.memnun kaldım.ama lütfiye hanımıtercih ettim.çok sıcakkanlı bi insan rahat ediyorsun..

kızlar size bir sorum olacak sabahtan beri sağ tarafımda belimin boşluğunda kaburga altında bir ağrı var yatarken bile hissediyordum sizce ne olabilir korkuyorum.bir bilgisi olan varmı.dünden beri oluştu.

Canım arkadaşın dediği gibi bir doktoruna görün istersen

Kızlar ya ben hiç yumurta yiyemiyorum süt de içemiyorum doktorum her gün yumurta ve en az bir bardak süt iç dedi ama ne mümkün kokusunu duyunca miğdem kalkıyor hele yumurta çok kötü ya zaten zor kahvaltı yapıyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Yumurta yemesem çok bişey farkeder mi var mı bilginiz

kızlar yardım izmitte hamile müzikleri yada bebek günlük anı defteri arıyorum nerde bulabilirim

merhaba kızlar bende izmitte iyi bir jinekolog arıyorum kadın olursa iyi olur ama çok iyi derseniz erkekte olur bir türlü kafama göre birini bulamadım

merhaba kızlar bende izmitte iyi bir jinekolog arıyorum kadın olursa iyi olur ama çok iyi derseniz erkekte olur bir türlü kafama göre birini bulamadım

sanada nrb canım benim gittiğim cihan hast lütfiye hanım sana özellikle tavsiye ederim çok iyi bir doktordur kendisi ve ayrıca hastalarıylada çok iyi ve yakından ilgilidir.bilgin olsun.

sanada nrb canım benim gittiğim cihan hast lütfiye hanım sana özellikle tavsiye ederim çok iyi bir doktordur kendisi ve ayrıca hastalarıylada çok iyi ve yakından ilgilidir.bilgin olsun.

cihan has ilk defa duydum bizde bebek çalışmalarına başladık. özel hast sanırım orası muayene ücretleri ne kadar canım bilgi verebilirmisin..

cihan has ilk defa duydum bizde bebek çalışmalarına başladık. özel hast sanırım orası muayene ücretleri ne kadar canım bilgi verebilirmisin..

evet canım özel hast yeni açıldı yenişehirde ama ssk yla anlaşmalı kadın doğum ssk lıya 50 tl ssk yoksa 100 tl.

Sudioz ile kayboldunuz birden canım :) biz iyiyiz bebisle kasim başında randevum var cinsiyetini ogreniriz inşallah 16 haftalik olcaz çünkü. Sende dikkat et kendine tatlı krizin mi tutuyo kiz :) düzene girer inşallah. Dönmesi için erken daha ama bilemedim.Toplamda kac kilo aldın canım?

o tatlı krizi hiç geçmiyor kiii :) şuanda bile zor tutyorum kendimi ama dayanıyorummm toplamda 6 kilo aldım canım ama 3 kilosunu son 1 ayda aldım oda büyük olasılıkla o kadar çok tatlı yediğim için olduu ben 17. haftada öğrenmiştim erkek olmasına rağmen nazlanmıştı bizimki içine doğuyordur amaaa

Benimde canım hiç çekmiyor tatlı falan :) ilk hamileligimde içime dogmustu oğlum olacağı ama bunda bişey hissetmiyorum canım ya merak ediyorum çok.

Benimde canım hiç çekmiyor tatlı falan :) ilk hamileligimde içime dogmustu oğlum olacağı ama bunda bişey hissetmiyorum canım ya merak ediyorum çok.

o zmn ye tatlı çağır atlıyı sana uymadığı için kızın olacak diye sallayalım bari :) allah sağlıklı sıhatli etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…