evet canım kardeşimin eşi yaptı,çok memnun kaldı,doğumu da kısa sürdü ilk doğumu olmasına rağmen
merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.
Canım arkadaşıma sordum. Daha önce söylediğim modelmiş. Maclaren techno xt imiş aldıkları araba. Çok memnunuz diyorlar
abimin eşi epidural iğneyle normal doğum yaptı konak hastanesinde. bende Allah normal doğum nasip ederse epidural düşünüyorum.
kızlar buarada nst'ye kaçıncı haftada başlanıyor
Nerde yapmıştı canım doğumunu? Böyle memnun kalanları duyunca içim rahatliyor. Her kafadan bir ses çıkıyor,konuyla ilgili hiç tecrübesi ya da sahitligi olmayanlar bile olumsuz , sacma yorumlar yapıyorlar.
Canım geçmiş olsun. Allah uzun, saglikli ömürler versin inşallah. Hastaneyle ilgili yorumlarini da bekliyoruz.
ay canım ne guzel senı merak etmıstım.. dogum seklın nasıldı memnun kaldınmı tavsıyelerın neler? dogumn neredeydı? bebısın nasıl kaç kılo dogdu masallah sımdıden :)
Yapma yaaa napcam ben simdi :'( cihan hastanesinide herkez pek ovdu ama bende beni gazlayacak doktora gitmem gerekiyorki ben normal dogum istiyorum cok uzuldum simdi akademiyede gitmek istemiyorum odalari fln cok kotu cunku ben tek kisilik oda istiyorum orda bi odada iki kisi oluyor
merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.
bende hamileyim ve allah nasip ederse ocak da doğumum ve çok az kaldı sizler nasılsınız hamilelik nasıl geçiyo hazırlıklarınız bittimi ben hastane olarak alikahyaya gidiyorum ve drum nazan karadeniz.
Canım ozelden msj atmissin ama msj kutun dolu.Nuri beyi birakmamin onla bir ilgisi yoktu.Hastane içime sinmemisti odalardan dolayı falan.Cihan hastanesinin sokaginda oturuyorum.Hem yakin olmasi, hem yeni olması, hemde ilk hamileligimde gittigim dr.un orda olması sebebiyle bi gideyim dedim ve Mehmet Ataman'a gittim.Benden yapilan tahlil sonuçlarını istedi.Nuri bey sadece kan sayımı yaptırmıştı ki bizde kan uyuşmazlığı var onun bile tahlilini istememişti.Neyse eksik olan tahliller yapıldı falan artık Cihan'a Mehmet beye devam ediyorum. Simdilik memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum bildiğim kadarıyla normal doğum taraftarı kendisi fikirleri degismediyse tabi :)
merhabalar herkese.. arkadaşlar önemli bir sorum olacak size. acaba spinal anestezi ile epidural anestezinn farkını biliyor musunz???
epidural ve spinal hakkında herkes farklı bir şey söylüyor ben de tam anlamadım doğuma da az kaldı... bebişim yan duruyor hala doğum kanalına girmedi. bende araştırıyorum.. ama bazıları spinal ol diyor bazıları epidural.. olanlar var ise paylaşırsa sevinirim..
benimde 37+1 bugün benimde dönmedi daha yan yatıyo yeri çok rahat geldi heralde :))
acaba dönermi ki?? :) ben de bır yerde okumustum son haftalarda buyudugu ıcın donmesı zor oluyor dıye bakalm nasıl olacak? buarada sızın dogum nasıl nerde olacak:) az kalmış:)
Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim
Ben de cihan hastanesinde lutfiye hanim a gidiyorum.lutfiye hanim a gidip dogum yapan var mi ya da tanidiklariniz nasil biraz bahseder misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?