Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

Tüm sıkıntısına rağmen kesinlikle çok güzel bir duygu:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Dr kontrolü yada annemler dışında dışarı çıkamıyorum bende. evdeyken pijamalar hep üzerimde zaten. Tabiri caizse insanlıktan çıktım acayip bişey oldum
Çocukların doktoru kim peki? Gaz sancısı için birşey vs verdimi?

sen yine annenlere çıkıyormuşsun ben sadece dr çıkıyorum.çünkü yakında kimsemiz yok.şimdilik annem yanımda yakında ankara ya annemlere geçicez.biz önce konak hast. erdinç bey e götürmüştük ilk doğduklarında o ilgilenmişti ama memnun kalmadım.gebze medicalpark da seydi bey var ona götürüyorum

Ankaraya gitmen çok iyi. Değişikliğe ihtiyacımız var. Erdinç bey için çok iyi diyolar ama biraz havalıymış sanırım. Seydi beyi duymamıştım. Bizde yine konakta Bilge beye gidiyoruz. Şuan için bi sıkıntı yok. İstediğin zaman tlfla falan ulaşabiliyosun gece gündüz

hala orda mı bilmiyorum ama ben yaklaşık 2 sene önce kontrole kazım gündoğduya gittim bana 3 tane ilaç verdi verdiği ilaçlar mideme dokundu çok şiddetli ağrılarım oldu tekrar gittim ilaçların dokunduğunu söyledim bi mide için şurup verdi ayrıca 2 kutu antibiyotik verdi çok fazla ve gereksiz ilaçlar veriyo antibiyotik lazımsa niye en başından vermiyo ya ikinci kez gitmeseydim nasıl vericekti o ilacı bana bende 2 gün daha kullandım ilaçları bi daha kullanmadım kesinlikle ve kesinlikle o adamı tavsiye etmiyorum gitmeyin

merhabalar bende konakta Erkan beye gidiyorum şuan 2. gebeliğimin 13. haftasındayım ilk bebeğim 14 haftalıkken anensefali olduğu için gebeliğim sonlandırıldı onda da Erkan beye gitmiştim ve ilgi alakasından çok memnun kalmıştım 2 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrenince gene Erkan beye gittim onca hastası olmasına rağmen ayda 1000 kişi kadar hemen hatırladı beni ve arada kanamam oldu acil olarak konakta başka bi doktora gitti kesinlikle kimse Erkan beyin yerini tutmaz ben Erkan beye gidince moralim yerine geliyor o kadar rahatlatıyor o kadar ilgileniyor ki etrafımdaki tüm hamilelere tavsiye ettim sizlere de ediyorum bu arada kanamam olunca acil Sopalı hastanesinin kadın doğum polikliniğine gittim o kadar pis bi hastaneki benden önce muayene olan kişinin örtüsünü bile kaldırmamışlar her odanın kapısı sonuna kadar açık içerde çatalda yatan kadınlar doğum yapanlar herkesin önünde tiksindim resmen ama konak hastanesi çok temiz çok steril cihazları yeni 12 haftalık bebeğimin 4 boyutlu ultrason resmini verdi Erkan bey ağzı burnu yüzünün ayrıntıları bile o kadar net ki daha şimdiden görmüş oldum bebişimi :))

Erkan Türköz diyorum başkada bişey demiyorum .
3.ayımdan beri erkan beyin hastasıyım . ilsi alakası cok iyi . tek sıkıntı randevularının yogunlugu ancak sıran geldiği zaman hiç aceleye getirip cıkartmıyo. senin kafanda ne kadar soru varsa hepsini şen şakrak şekilde sen sormadan o cevaplıyor .
insallah doğumumda ona olucak .
adamı gecenin kaçında ararsan ara yardımcı oluyor .
pozitif enerjisiyle bu zorlu süreçte herkese yardımcı olmaya calısıyor ve bence mükemmel insan ve doktor . .

aranızda konak hastanesinde aşılama yaptıran varmı? veyahutda bir fiyat bilgisi olan. telefonda fiyat bilgis vermiyorlar ve şuanda hastane bana uzak düşüyor

geçen sene konak hastanesinde aşılama oldum kazım bey yapmıştı doktorumu seviyorum.aşılamam tutmadı ve yaklaşık 600 tl gitti herşey dahil. şuan normal yolla hamile kaldım ve yine doğumada ona gitmeyi düşünüyorum inş.

bende Erkan beyin hastasıyım... onun tedavisi sayesinde kısa sürede hamile kaldım.. doktorumdan çok memnunum çok matrak ve eğlenceli biri. ama çok yoğun maalesef.. örneğin 13de randevusu olan biri ancak 4te veya 5te girebiliyor muayeneye ve randevu için 1 ay sonrasına gün veriyorlar.. sabırlı iseniz erkan beyi kesinlikle tercih edin... eşimin kuzeni hamileyken başka doktor ona bu bebek engelli almamız gerekiyor demiş sonra erken beyi tavisye etmişler kuzene erkan beyde bu bebek sapasağlam nerden çıkardı engelli olduğunu diye.şimdi maşallah 7 yaşında aslanlar gibi oğlu var...

meraba arkadaslar dogum odasi suslemesi ve dogum fotografcisi pakete dahil diyor. Bundan memenun kaldinizmi neler yapiyorlar bahsedermisiniz

kızlar bende konak hastanesinde doğum yapma kararı aldım, fiyatlar normal doğum 1100, sezeryan 1300 ve epidural normal de 1500 dediler. daha hiçbir doktora gitmedim ama erkan beyi düşünüyorum, kutahyadayım aslında ama yaz tatiline denk geliyor doğumum bende annemin yanında yapmaya karar verdim. ikinci doğum olacak ilki epidural normaldi memnun kaldım simdi de konakta epidural normal yaptırmak istiyoırum ama kimseyi bulamadım orda epidural normal doğuran. doğum yapan kişiye sormak çok daha mantıklı geliyor bana, baktım yorumlar hep eski, yakın zamanlarda epidural normal doğuran yok mu konakta????

Erkan abi derim başka birşey demem birde sıra bekleme derdi olmada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…