- Konu Sahibi merciminik
-
Merhaba arkadaşlar,
12 haftalık hamileyim. Gebelik takibimi şu anda İstanbulda yaptırıyorum. Ama İzmitte hastane ve doktor arıyorum. Özellikle inşallah herhangi bir sorun olmazsa normal doğum yapmayı çok istiyorum. Konak Hastanesi, Erkan Bey ve Kazım Bey hakkında yorumlarınızı ve bir de Konak hastanesinde muayene ücreti ile doğum fiyatlarını iletirseniz çok sevinirim.
.....................................................
normal doğum 750
sezeryan (epidural fiyat farkı yok) 900
bunlar paket fiyatlarıymış oda süslemesi, kapı süsü, doğum fotoğrafçısı
sezeryanda 2 gece kalınıyor normalde 1 gece dahil fiyatı saat 22:00den
sonra yanınızda 2. kişi görürlerse direk refakatçi parası alıyorlar hiç uyarmadan
epidural normal doğumda fiyat 1250ye kadar çıkabiliyormuş
doğumdan önce parayı peşin alıyorlar sadece bank asya k.kartına
taksit yapıyorlarmış. bebek için hiçbirşey vermiyyoruz eksiz gelin dediler.
bebek için ince battaniye istiyoruz kalın koymayın dediler
bu bilgileri bizzat gittiğimde görevli bana kendi anlattı.
Fakat 15 gün önce doğum yapan bir tanıdığımız toplam 3700tl ödeme yapmış
koluna takılan bantı bile fatura etmişler bebeğiniz sarılık oldu küvezde 1200tl demişler
oda kabul etmemiş alikahyay gidiyorum diyince o zamn yoğpun bakıma koyarız
1gün boyunca göremezsiniz demişler onlarda tamam demiş sanırım geçirebildiklerine
geçiriyorlar bildiğim kadarıyla doğum sırasında oluşan anomalilerden hiçbir ücret alınmıyor
istediği takdirde kesinlikle fatura isteyiniz sonra faturayla birlikte şikayet etme hakkımız var
böyle bir durumdada hastahane ceza alıyor.
umarım yardımcı olmuşumdur.
geçen hafta konakta (anormal)normal doğum yaptım. sezeryanı bilmem ama normalde hastaneyi tavsiye etmiyorum. doktorum ve hemşireler çok ilgisizdi. sabah 6 da giriş yaptım suni sancı verildi akşam 9 da doğum yaptım. bu sürede doğru dürüst ilgi yoktu. çağırıyosun 1-2 defa söylemen gerekiyo birinde geliyolar birinde gelmiyorlar. doktor desen ayrı ilgisizdi. doğrurucam ölüyorum acıdan ortada doktor yok hastaları bitirip gelecekmiş. uzatmayım anlatsam saatler sürer, sonra odaya çıktım oda müşahade odası yatak daracık, refakatçiye kırık bi koltuk ,odada tıbbi aletler. aynı gün abartmıyorum 15 falan sezeryan vardı 1 normal doğum oldu, bi de ben. benim doğum yapacağım belli paramı peşin veriyorum ama odam yok, yani o odada olmasa heralde doğumhanede kalırdım. velhasıl bi daha konkta hiçbir doktora gitmem, adı çıkmış hepsi sezeryancı hepsi paracı hepsi ilgisiz. paranla rezil olmak diye buna derim. bebeğimi de başka bi hastaneye götürücem oranın çocuk doktoru da çok ilgisizdi. normal yapacaksanız iyi düşünün derim sezeryanı bilmem.
merhaba,gülçin hanım dr.um,ama bu aydan itibaren alikahya'ya gidicem,para için normalden sezeryana bile çevirir bu hastane diyolar,ne varsa devlette var diyip kendimi avutuyorum
Merhaba,bende konak hastanesine gidiyorum,Dr um Erkan bey. Çok memnunum dr umdan. Yalnız doğum konusunda endişelerim var,olaylar nasıl gelişecek,hastanedeki doğum ortamı nasıl,bunları bilmediğim için haliyle korkuyorum.
slm.ben şuanda dr özel muayehanesine gidiyorum ama doğumu konak da yapıcam dr.um oraya gelecek.daha soramadım ne kadar ücret,ücrete neler dahil.sen konuşabildin mi hastane ile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?