- 14 Ocak 2013
- 172
- 31
- 48
- Konu Sahibi merciminik
-
Doğum ücreti 1000-1200 arası değişiyor diye biliyorum. Doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi de dahil sanırım. Salı günü randevum var,gittiğimde tekrar bilgi alırım. Sen kime gidiyosun peki ? Nasıl doğum yapacağın belli mi?
ben eray çalışkan a gidiyorum.doğumum sezeryan olucak mecburen benimkiler ikiz :)
sen normal mi düşünüyosun ?
İkiz miiii:) Çok güzel yaaa maşallah:)
Ben açıkcası çok endişeliyim doğum konusunda. Normal doğumda epizyotomi beni çok korkutuyor,birde normale niyetlenip sezeryana dönmekte var vs vs:S Anlayacağın sanırım epidural sezeryan da karar kılacak gibiyim. Senin ilk doğummu? Peki epidural mi yoksa genel anestezi mi?
evet ilk doğumum.aslına bakarsan bende korkuyorum.epidural istiyorum hem korkuyorum hemde kızlarımı ilk ben görmek istiyorum ilk ağlamalarına şahit olmak istiyorum :)
iyiy geceler
2012 nisan annesiyim
sizi çok iyi anlıyorum bende çok endişeliydim hastane konusunda ama
hiç korktuğum gibi olmadı muayenelirimi dışarıda oldum hatta eray beyin
de hastası sayılırım. en son konakta anestezi için test yapılacağında gittim
inana orda muayene olabiliyorssanız doğum çok daha kolay çok daha rahat
epidural sezeryan oldum bebeğimi ilk gördüm fotoğraflarımız çekildi
eski binadaydım yenisinn odaları daha küçükmüş normal olsaydı orada olacaktı
hemen o akşam ayağa kalkabildim hiç çay kahve içmedim ağrım olmadı
ağrı kesici bile vurdurmadım gece hemşireler ilgiliydi gece geldiler bebeğimin gazını
çıkardılar ben hastaneden memnun kaldım eray beyin doğum koçuda var normal olsaydı oda
girecekti doğuma çok motive ediyormuş korkmayın derim ben sezeryanın asla
kötü tarafı yok normalde nasıl olumsuzlukar varsa sezeryandada aynı oranda
hiç kimse sezeryan çok iyi de diyemez normal çok iyide diyemez bu tamamen kişinn
kendisiyle ilgili o yüzden kafanıza takmayın o an hangisi hayırlıysa sizin için o olsun
ben hastaneye çok fazla şey götürmüştüm bez alt açma hatta çarşafa bile gerek yok
2 gün yatacaksanız mutlaka su ısıtıcı kimyon bitki çayları alın ve bol bol bunları için
Rabbim cesaretini verir inşallah. Evet yaaa bende öyle düşünüyorum ilk ben görmeliyim ilk ben duymalıyım ağlamasını sesini:) Yarın dr kontrolüm var,gittiğimizde doğum ücreti vb leri de tekrar konuşacağız. Sana da yazarım.
iyiy geceler
2012 nisan annesiyim
sizi çok iyi anlıyorum bende çok endişeliydim hastane konusunda ama
hiç korktuğum gibi olmadı muayenelirimi dışarıda oldum hatta eray beyin
de hastası sayılırım. en son konakta anestezi için test yapılacağında gittim
inana orda muayene olabiliyorssanız doğum çok daha kolay çok daha rahat
epidural sezeryan oldum bebeğimi ilk gördüm fotoğraflarımız çekildi
eski binadaydım yenisinn odaları daha küçükmüş normal olsaydı orada olacaktı
hemen o akşam ayağa kalkabildim hiç çay kahve içmedim ağrım olmadı
ağrı kesici bile vurdurmadım gece hemşireler ilgiliydi gece geldiler bebeğimin gazını
çıkardılar ben hastaneden memnun kaldım eray beyin doğum koçuda var normal olsaydı oda
girecekti doğuma çok motive ediyormuş korkmayın derim ben sezeryanın asla
kötü tarafı yok normalde nasıl olumsuzlukar varsa sezeryandada aynı oranda
hiç kimse sezeryan çok iyi de diyemez normal çok iyide diyemez bu tamamen kişinn
kendisiyle ilgili o yüzden kafanıza takmayın o an hangisi hayırlıysa sizin için o olsun
ben hastaneye çok fazla şey götürmüştüm bez alt açma hatta çarşafa bile gerek yok
2 gün yatacaksanız mutlaka su ısıtıcı kimyon bitki çayları alın ve bol bol bunları için
Yasemin, normal doğum 800 sezeryan (epidural yada genel) 1000 lira,epidural normal 1200 liraymış.Bunlar paket halindeymiş. Sezeryanda doğum ücreti,2 günlük oda ücreti,oda süslemesi ve doğum fotoğrafçısı dahilmiş. Sezeryanda ameliyathanede de fotoğraf çekiliyormuş. Hasta bezi veriyorlarmış,istersen kendi nevresimini vs getirebiliyormuşsun. Bunun dışında özel olarak bişey istemiyorlar.Bebişin ve senin eşyaların. Daha önceki soruşumuzda süt gelmeme ihtimaline karşılık göğüs pompası getirelimmi demiştim,hastanede varmış ama sıra beklemek gerekebiliyormuş. Bu yüzden kendiminkisini götürmeyi düşünüyorum. Senin tam tarih belli mi? Haaa birde kısa kollu gecelik yada pijama demişti,serum takılmasında vs sorun oluyormuş uzun kollu olunca
teşekkürler :) bugün nst ye bağladılar çok az düzensiz sancı çıktı onun için nidilat verdi.bir hafta sonra tekrar kontrol var .daha gün belirlemedik.senin kontrol nasıl geçti.gün verdi mi?
teşekkürler :) bugün nst ye bağladılar çok az düzensiz sancı çıktı onun için nidilat verdi.bir hafta sonra tekrar kontrol var .daha gün belirlemedik.senin kontrol nasıl geçti.gün verdi mi?
Aynen öyle bu hastane para için herşeyi yapar. bana hülya hanım suyun az sezeryana alırız seni dedi bende hemen başka bir doktor buldum kendime çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım.
doktor olarak ilgi alaka çok iyi inkar edemem ama iş doğuma gelince para ağır basıyo demekki hemen sezeryan diyorlar.
normal doğum isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem....
doğum hanesi berbat 4 kişi aynı yerde kalıyor, eşler doğuma giremiyor. daha ne olsun...
Yasemin, normal doğum 800 sezeryan (epidural yada genel) 1000 lira,epidural normal 1200 liraymış.Bunlar paket halindeymiş. Sezeryanda doğum ücreti,2 günlük oda ücreti,oda süslemesi ve doğum fotoğrafçısı dahilmiş. Sezeryanda ameliyathanede de fotoğraf çekiliyormuş. Hasta bezi veriyorlarmış,istersen kendi nevresimini vs getirebiliyormuşsun. Bunun dışında özel olarak bişey istemiyorlar.Bebişin ve senin eşyaların. Daha önceki soruşumuzda süt gelmeme ihtimaline karşılık göğüs pompası getirelimmi demiştim,hastanede varmış ama sıra beklemek gerekebiliyormuş. Bu yüzden kendiminkisini götürmeyi düşünüyorum. Senin tam tarih belli mi? Haaa birde kısa kollu gecelik yada pijama demişti,serum takılmasında vs sorun oluyormuş uzun kollu olunca
canım sizin doktorunuz kim?ben 32.haftamdayım konağı düşünüyorum doğum için..
Gülçin hanım hakkında bilgim yok açıkcası. Konak hastanesinin en yoğun doktoru Erkan bey. Bu nedenle en iyiside o diye düşünüyorum. Eşimin arkadaşı da Funda hanıma gidiyordu memnunlardı ama tabi bilgim sadece bu kadar.gülçinhanım hakkında bilginiz var mı acaba??
ben 13 martta doğum yaptığım için msj ları yeni gördüm.konak hastanesindeki hiçbir doktoru tanımıyorum.benim dr um eray bey di.hastane ile anlaşması varmış dogumumu orda yaptırdı.kendi doktorumu kesinlikle tavsiye ederim 10 numara dır :)
Gülçin hanım hakkında bilgim yok açıkcası. Konak hastanesinin en yoğun doktoru Erkan bey. Bu nedenle en iyiside o diye düşünüyorum. Eşimin arkadaşı da Funda hanıma gidiyordu memnunlardı ama tabi bilgim sadece bu kadar.
Yaseminnnnn kızlarını gördüm:)) Oh maşallah fıstıklara. Gözün aydın,Rabbim hayırlı uğurlu ömür versin:)) Bende 17sinde doğum yaptım,ancak fırsat bulabildim bakmak için.
seninde gözün aydın canım.rabbim hepimizin bebişlerine hayırlı sağlıklı ömürler versin.nasıl gidiyor annelik :)
Yasemin,uykusuzluk ve gaz sancısı dışında hersey çok iyi çok şükür.
Sende durumlar nasıl? eeee ikiz annesi olmakta kolay değildir haniNasıl prenseslerin durumu? Senin ağrın sızın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?