- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Geciyor rapor ben ilk deneme mi orda yapmistim 2018 agustos ayinda raporluya 3.100₺ odemistim ilaclarimda 1.000₺ tutmustu eylulde sordugumda zam geldi raporluya 5.600₺ oldu demislerdi fiyat hala aynimidir bilmiyorumKonakta rapor geçiyormu peki
Ben ilkinde istenen tahlillerle gittim birde istenen evraklarla evlilij cuz sgk dokumu gibi eski raporumda cari yanimda hemen cikti yenisi ozel muayne olarak gitmistim2. Rapor çıkarmak icin tekrar baştan mi başlıyoruz bilginiz varmi
Tekrar eşimin görünmesi gerekmiyor yanı degilmi izin alması çok zor oluyor is yerinden sadece benimle cozumlenebiliyormuBen ilkinde istenen tahlillerle gittim birde istenen evraklarla evlilij cuz sgk dokumu gibi eski raporumda cari yanimda hemen cikti yenisi ozel muayne olarak gitmistim
Bahçeci kime gideceksinKızlar Umuttepe'de başarı oranı cok düştü, hatta hemen hemen herkes negatif sonuç alıyor, çünkü labaratuvarda makineler eskiymis, emek bey çok iyi bir doktor ama tüp bebekte labaratuvar ve Embriyolog daha önemli. Benim de dondurulmuşlar var bu ay yaptırmak istiyorum ama negatif olacak biliyorum. bahçeci merkeziyle görüştüm orada Yaptiricam bir kac ay sonra. Devlette ard arda verdiğimiz parayla aynıya geliyo orasida ..
İnsallah güzel sonuçlar alırsın canim bende şimdi 2 . Rapor icin giderim bi kaç güne biraz dinlenir başlarımFulya da Yaptiricam , anneme çok yakın Orasi . Doktor karar vermedim daha ama Mustafa bahçeci olur sanırım. Cem çelik üsküdarda çünkü
Hayir urolojiye yonlendirmiyirlar elinde tahlillerinle gidersin benim esimi uroliye yonlendirdi emek bey ilk deneme olumsuz olunca igne tedavi oldu sonucu icin urolojiye sperm vermistik sizde ole bir durum yoksa esine gerek kalmazTekrar eşimin görünmesi gerekmiyor yanı degilmi izin alması çok zor oluyor is yerinden sadece benimle cozumlenebiliyormu
Canım üzüldüm negatif olmasınaama gercektende hiç pozitif duymuyorum umuttepede ben kontrole giderken 1-2 kişi pozitif almıştıİnsallah güzel sonuçlar alırsın canim bende şimdi 2 . Rapor icin giderim bi kaç güne biraz dinlenir başlarım
Hayırlısı olsun artık nasip kısmet biraz dinlenip bahceciye gitmeyi düşünüyorumCanım üzüldüm negatif olmasınaama gercektende hiç pozitif duymuyorum umuttepede ben kontrole giderken 1-2 kişi pozitif almıştı
Canim gonal f olmasın her defasında yeni rapor çıkıyorBu arada her deneme sonrasi rapormu yenileniyo ?
3 hakkın var. 4 uncude yenilemek zorundasin tabiBu arada her deneme sonrasi rapormu yenileniyo ?
Ay evet yaa gonal f kafa iyice gitti benim.yani o raporla 3 deneme yapilmiyomu?3.deneemden sonrami siizn dediginiz?Canim gonal f olmasın her defasında yeni rapor çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?