Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ben ilkinde istenen tahlillerle gittim birde istenen evraklarla evlilij cuz sgk dokumu gibi eski raporumda cari yanimda hemen cikti yenisi ozel muayne olarak gitmistim
Tekrar eşimin görünmesi gerekmiyor yanı degilmi izin alması çok zor oluyor is yerinden sadece benimle cozumlenebiliyormu

Kızlar Umuttepe'de başarı oranı cok düştü, hatta hemen hemen herkes negatif sonuç alıyor, çünkü labaratuvarda makineler eskiymis, emek bey çok iyi bir doktor ama tüp bebekte labaratuvar ve Embriyolog daha önemli. Benim de dondurulmuşlar var bu ay yaptırmak istiyorum ama negatif olacak biliyorum. bahçeci merkeziyle görüştüm orada Yaptiricam bir kac ay sonra. Devlette ard arda verdiğimiz parayla aynıya geliyo orasida ..

Bahçeci kime gideceksin

Fulya da Yaptiricam , anneme çok yakın Orasi . Doktor karar vermedim daha ama Mustafa bahçeci olur sanırım. Cem çelik üsküdarda çünkü

Tekrar eşimin görünmesi gerekmiyor yanı degilmi izin alması çok zor oluyor is yerinden sadece benimle cozumlenebiliyormu
Hayir urolojiye yonlendirmiyirlar elinde tahlillerinle gidersin benim esimi uroliye yonlendirdi emek bey ilk deneme olumsuz olunca igne tedavi oldu sonucu icin urolojiye sperm vermistik sizde ole bir durum yoksa esine gerek kalmaz

Kzilar reglin 3. Gunu cagirdi benim emek bey ama bundan sorna kontrolleri sabahtan omer bey yapicak dedi moralim bzouldu.omer beyde ilaclari yazarken gynoflor mu dedi sanki onla gel dedi .simdi ben anneme gidicem 1 hafta kalmaya butun ilaçları gotursemmi yanimda ilk basta gynoflor disinda ilac kullaniliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…