Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Neler duyuyorum sokaklarda aglayan cocuguna sus oldururum seni diyeni bile duydum.nasil olsa eziyetsiz oldu belkide plansiz istenmedi simdi yuk oluyodur bakmak.bizde bebek gorunce dolu gozlerle bakariz enazindan ben oyleyim.isteyen herkese tez zamanda insallah saglikli hayirli.

Kızlar rahat olun anlıyorum cok zor ve sabırsızlık bu tedavinin önde geliyor fakat ya olacak yada olmayacak dolayısıyla bol bol dua edelim. Ben de bir önce ki pazartesi transfer oldum 3 gün embriyosu ve şu an hamileyim. Darısı başınıza olsun. 8. Gün çok silik gördüm kan tahlili de 3.27 çıktı ertesi gün de 9.. Transfer öncesi nar suyu içtim çok doğal olanı ve ananas yedim bol su içtim. İlk üç gün yattım dinlendim sonra günlük hayatıma devam ettim ve en önemlisi Allaha çokca dua ettim. Elhamdülillah.. Darısı sizin başınıza emek hocam cok başarılı bir doktor. Yaşım 35 ve zor hastalardanım. Endişe etmeyin ve umuttepe tüp bebek iyi bir merkez. DUA larım sizlerle

Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun pesinden pozitiflerle bizlerde gelelim ins

Cok sevindim insallah bizde goruruz o gunleri.bazen okadar umutsuz oluyorumkii.senin kaçıncı denemendi?

Cok sevindim insallah bizde goruruz o gunleri.bazen okadar umutsuz oluyorumkii.senin kaçıncı denemendi?
Benim ikinci. 1. Denemem bir yıl önce özel klinik 5. Gün embriyo iki tane tutmadı. Rahim dinlendirme sonrası iki tane 3. Gün transfer edildi. İki dondurulmuş var daha. İnşallah Rabbim kucağıma almayı nasip etsin. Şu an tek mi iki mi bilmiyorum.. Anne olmanın her yolu zor.. Sadece positiv le bitmiyor

Merhaba ilk yazdıgında 8.gün 3küsür diye acıkcası umutsuz bakmıştım ama neyseki miniğin tutunmus sana çok çok sevindim arkadasım. Bu sayfanın umuda ihtiyacı vardı. O sen oldun . Hayırlı olsun saglıkla kucagına almak nasip olsun

Amin inşallah. Evet, nedeni de burda yazılan yorumlar oldu ve ben bana olduğu gibi sizlere olmasın diye umut vermek için de yazdım.

Kızlar saçma gelecek ama ben gün geçtikçe işlem gününden korkutorum aşılama olcak ama o takıla spekulum beni korkutuyor canım cok yanıp kendimi kasarım diye korkuyorım ya sıkıntı olursa ya ulaşmazsa yumurtayla birleşmezse idrarda sıkışık olcakmış off korkyrm :((

Korkmana hic gerek yok cunky acisiz islem.hatta sira sana gelince operasyon odasina alindiginda o kadar mutlu oluyorki insan tedavinin sonu demek cunku o asamaya gelmek zorlu bir surec.yat ve bildigin butun dualari ara vermeden oku hersey mis gibi olucak

Korkma kolaylikla atlacaksin insallah . Stres en buyuk dusmanimiz ve vucudumuzun her fonksiyonunu fazlasiyla etkiliyor. Bana da bir daha ki ay bu islem yapilabilir simdi soylemesi, yazmasi kolay diye dusunebilirsin ama ben stres yaparak kendimi cok yiprattim sonuc elde var kocaman "sifir". Dua et bol bol.

Doğru söylüyorsun cok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla atlatırım

Kizlar 6 tane fostimon 75 le basladim bugun bende asilama tedavisine.asilama yapan arkadaslarim igneler kac tuttu acaba.

SElam kızlar bugun gittim yine bakıldı pazartesi günü aşılamam olcak cok heycanlıyım dua bekliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…