- 9 Ekim 2024
- 300
- 90
- 13
- 41
- Konu Sahibi maviperi8341
-
Ben bugün idrarda yaptım negatif ti. Hayırlısı olsun sanırım olmadıCanım ben de kocaeli üniversitesinde 1 eylülde transfer oldum, ben normalde özge hocanın hastasıyım ama transferime emek hoca girdi. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum inşallah pozitifleri alırız
Ben yaptım negatif idrar daİnşallah canımbenim test günüm 13 eylül, ama belki haftaiçi evde test yaparım denerim diye düşünüyorum
Sekizinci gün idrarda negatifBen Emek hocada degil ama Ozge hocada yaptirdim
Test gununuz ne zaman?Sekizinci gün idrarda negatif
17 si çarşambaTest gununuz ne zaman?
Henuz daha erken bekleyin bence17 si çarşamba
Pazartesi on oluyor bir de yapıştırma yaptırmıstımHenuz daha erken bekleyin bence
Etmem mi tabi ki ederim, inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın sen de en kısa zamanda
Canım az kahverengi lekem geldi 4.7 sınırda çıktıBacaklarımda ağrı oluyordu canım benim hala da ara ara var, sanki grip oluyormuşum da üşütmüşüm bacaklarım ağrıyormuş gibiydi
Bir ihtimal yukselebilir ya da kimyasal olmus olabilirCanım az kahverengi lekem geldi 4.7 sınırda çıktı
İnş şimdi özel hastaneye gidiyorum gene vericem. KanBir ihtimal yukselebilir ya da kimyasal olmus olabilir
Bugun vermeseydiniz carsamba verseydiniz daha iyiydi, insallah yukselirİnş şimdi özel hastaneye gidiyorum gene vericem. Kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?