- 29 Mart 2015
- 577
- 259
- 303
- 30
- Konu Sahibi maviperi8341
-
Kızz benim de normal kan tarihim 13üydü de dayanamadım 10unda verdimKıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Evet evet hatırlıyorum, sabırsız seniKızz benim de normal kan tarihim 13üydü de dayanamadım 10unda verdimyakınız o zaman birbirimize sen de durumlar nasıl?
Hadi bakalım güzel sonuçlar inşallahEvet evet hatırlıyorum, sabırsız seniEveett üçümüzde aynı yerdeyiizz. Ben belirtisiz şekilde devam ve yarın kan vericem inşallah
Tabii ki, dualarınızı bekliyorumHadi bakalım güzel sonuçlar inşallahhaberdar et mutlaka
Merhaba bende başiskelede oturuyorum 5 eylülde transfer oldum 13 eylülde yani yarın eşimin doğum günüKıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Test yaptınız mı tesadüfe bak neresindensiniz başiskeleninKıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Bende zor dayanamıyorum bugün transferle sekiz olduKıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Kıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Merhaba test yaptınız mıCanım ben de kocaeli üniversitesinde 1 eylülde transfer oldum, ben normalde özge hocanın hastasıyım ama transferime emek hoca girdi. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum inşallah pozitifleri alırız
Canım merhaba test yaptın mıCanım ben de kocaeli üniversitesinde 1 eylülde transfer oldum, ben normalde özge hocanın hastasıyım ama transferime emek hoca girdi. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum inşallah pozitifleri alırız
Ben kan verdim sabah, lekelenmelerim var maalesefMerhaba test yaptınız mı
Mühendis pozitif gördü diye hatırlıyorum benCanım merhaba test yaptın mı
Darısı sana inş hayırlı sonuçlar olucak inş rabbim gönlüne göre versinMühendis pozitif gördü diye hatırlıyorum ben
Tutunmuştur inş minik mucizenBen kan verdim sabah, lekelenmelerim var maalesef
Cnm sonuç ne ?Canım ben de kocaeli üniversitesinde 1 eylülde transfer oldum, ben normalde özge hocanın hastasıyım ama transferime emek hoca girdi. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum inşallah pozitifleri alırız
Kıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
Hayırlısı olsun cnm Allahım gönlümüze göre versinMühendis pozitif gördü diye hatırlıyorum ben
Canım sonucun ne olduBen de başiskelede yaşıyoruminşallah güzel sonuçlar alırız. Kefir yaban mersini ahududu böğürtlen gibi kırmızı meyveler tüketiyorum, genelde bunları kefirin içine koyup blenderden çekiyorum evde meyveli kefir yapıyorum. Kabak çekirdeği, avokado, bol yeşillik ve en önemlisi 2.5 lt en az su tüketiyorum dinlenmeye dikkat ediyorum anneme geldim zaten transferden sonra, pek bir iş yapmadım, sadece yürüyüş olsun diye evin içinde geziniyorum o kadar. Tabi bunların hepsi garanti değil inşallah pozitifi alırız da işe yaramış olurlar, sen neler yapıyosun nasıl geçiyor süreç
İnşallahTutunmuştur inş minik mucizen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?