Tüp Bebek Merkezleri kocaeli üniversitesi hastanesiiine gidenler gitmeyi düşünenler...

bebekteyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.812
1
116
Kocaeli
kaydirigubbakcemile5slm hanımlarr beni çoğunuz tanırsınızz diye tahmin ediyorummm
ama yine de bahsedim kendimden pko hastasıyım 3 aşılama 1 donmuş olmak üzere 2 tüp bebek denemem varr
şu an burayı düşünüyorummm bilgisi olan paylaşırsa sevinirimmm

arkadaşlar bende kocaeli üniversitesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ne yapmam lazım raporda çıkarttırmak istiyoruz bilgisi olan yardım edebilirmi???????????

arkadaşlar bende kocaeli üniversitesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ne yapmam lazım raporda çıkarttırmak istiyoruz bilgisi olan yardım edebilirmi???????????

merhaba crazyseker, ben 1.denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım rapor da cıkartmıstım ilk once yapman gereken eray hocadan yada sabiha hanımdan ozel muayene sekreteliginden randevu alıyorsun sonrasında sana bi form veriyorlar o formla üroloji bölüm başkanı melih hocadan onay alıyorsun sonra bazı evraklar var onları hazırlayıp sağlık kuruluna veriyorsun 1 hafta sonra cıkıyor (rapor gunleri carşamba)
hersey gonlunce olur umarım...

teşekkür ederim umut önümüzdeki hafta gidiyorum muaneye inşl sonuç olumlu olur

merhabalar..bende kocaeli üniversitesinde ilk tüp bebek denememi yaptım.17 mart tahlil günüm.inşlh güzel sonucu alırım.valla ben bu hastaneden acayip memnunum hem hastaneden hem de hocalardan personelden.eray hoca sabiha hoca işlerinin ustası bence..benim opumu da transferimi de sabiha hoca yaptı gerçi eray hoca da yapsaydı hiç farketmezdi sonuna kada güveniyorum hepsine.umut ya özel olmazsa bilecik yazmışsın yaşadğın yeri.bende bilecikte yaşıyorum.neresindensin bileciğin?

merhaba mikemon, umarım bu tedavi ile bebegine kavusursun ve ikinci denemeye gerek kalmaz sonucunu paylasırsan sevinirim :) ben kocaelide yasıyorum

arkadaşlar açıkçası umudunuzu kırmak istemem ama ilk tüp bebek dememi orda yaptım rapor çıkınca erken saatten usg gidiyordum 12 ye doğru ancak çıkıyordum saatlerce usg için asistan peşine koştum.ve bir çok erkek eşler varken 3 gün eşinle ilişkiye gir lafını duyunca resmen hasta adına ben utandım koridorun ortasında bu tarifler yapılmaz hiç hoş değil.neyse asistanların peşinde koşa koşa yorgun bir bedeble yumurta toplandı 8 toplandı 5 tane döllendi 1 iyi 3 kalitesiz bu yüzden 4 yumurta koyucaz dediler ve koydular 1 si yumurat iyi ama kaç hücreli bilgi yok kalitesiz yumurtada sakat çocuk anomali bebek demekmiş.benim tavsiyem orda yaptıracaklara rapor için 1 kez deneyin devlet 2 kez yardım ediyor 1kez yaptırdınız 2 kez yaptırcam diye kocaeli üvnsitesine gidin raporu çıkarın arkanıza bakmadan iyi bir yer bulun mesela umut tüp bebekte raporu olan ssklılarda 800 işlem 500 sperme işem yapılıyor toplam 1304 milyon ve 1100 de ilaç tuttu benim toplam yuvarlak hesap 2500 tutuyor hadi yol masrafı 3000 tl en fazla mutlaka 2 denemeyi ssk ile anlaşmalı sağlam yerde yaptırın.eray beye saat 14:00 paralı muaynede konuşuyor fakat sabah ve o saate kadar olan muaynede suratı bir karış hele sekreter kara kuru boğasım geldi hademe desen asistan sanki.hiç unutmuyorum yumurta transferi olacak beni hademe hazırladı ve mesanem dolumu diye ultrasonu soktu ha dolmuş doktoru hemşireyi çağırayım dedi hiç hasta bakıcı sertifakası olana denir ben kibar tabiri ile söyledim o bölümün temizlikçisi orama ultrasonu soktu ya inanamadım elim mahkumdu şurdan bi çıkayım 2 ci raporu çıkarıp gelen adi olsun dedim.arkadaşlar 1 demeneyi şans olsun diye deneyin ama asla 2 ci denemeyi yaptırmayın ben imkanı olana mutfağı ve doktoru sağlam yer derim mutfak dediğim sağlam bir embriyoloji labratuvarı sağlam bir embriyolog ve evet bu doktora kalben inanıyorum deyip yine sağlam bir psikoloji ve dinlenmiş bir bedeble işe başlayın çalışan rapor alma şansı olmayan ayrılabiliyorsa işten ayrılsın:)benim tecrübeme dayana önerim.şimdi umutta süleyman tosuna başlıyorum ilaçları aldım ödüyorum raporu verdim 6 seans psiklolojik terapiye başladım ve işten ayrılıyorum nisan da:)ve kısmetse mayıs adetimde başlıyorum.ben umut diyorum reklam değil siz nereye hangi dr ianadıysanız oraya başlayın ama mutfak sağlam olsun:))sevgi ile kalın...

bebekteyiz kocaelini bilmiyorum ama erdemden vazgeçmene çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşş bu denemende evladına kavuşursun....

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Kocaeli nden İstanbula geçen yıl taşındım. Kocaeli Üniversitesine hada önce bir arkadaşım gitmiş ama çok kötülermiş, gebe kalamadı zaten. Bu iş çok meşakatli ve ekip çok önemli. Diğer denemesini Kocaeli ASM de yaptırmış ve gebe kaldı, şuan 7 aylık gebe. Bende ASM de yeni tedaviye başladım. Eğer imkanınız varsa kesinlikle Gebze da Prof.Dr.Aydın ARICI ya ASM ye gidin derim. Çünkü bu iş çok meşaktli ve külfetli olduğundan en iyisini tercih etmek lazım.
Allah ihşallah hepimize bu mutluluğu yaşatır.
Sevgiler herkese

Mrb baya zaman geçmiş inşallah mesajın iletilir size aşılama raporu kimlere verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…