- Konu Sahibi bebekteyiz
-
ben yazmıştım diğer sayfadan sana,okudunmu canım?
arkadaşlar bende kocaeli üniversitesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ne yapmam lazım raporda çıkarttırmak istiyoruz bilgisi olan yardım edebilirmi???????????
merhaba crazyseker, ben 1.denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım rapor da cıkartmıstım ilk once yapman gereken eray hocadan yada sabiha hanımdan ozel muayene sekreteliginden randevu alıyorsun sonrasında sana bi form veriyorlar o formla üroloji bölüm başkanı melih hocadan onay alıyorsun sonra bazı evraklar var onları hazırlayıp sağlık kuruluna veriyorsun 1 hafta sonra cıkıyor (rapor gunleri carşamba)
hersey gonlunce olur umarım...
merhabalar..bende kocaeli üniversitesinde ilk tüp bebek denememi yaptım.17 mart tahlil günüm.inşlh güzel sonucu alırım.valla ben bu hastaneden acayip memnunum hem hastaneden hem de hocalardan personelden.eray hoca sabiha hoca işlerinin ustası bence..benim opumu da transferimi de sabiha hoca yaptı gerçi eray hoca da yapsaydı hiç farketmezdi sonuna kada güveniyorum hepsine.umut ya özel olmazsa bilecik yazmışsın yaşadğın yeri.bende bilecikte yaşıyorum.neresindensin bileciğin?
Mrb baya zaman geçmiş inşallah mesajın iletilir size aşılama raporu kimlere verilirmerhaba crazyseker, ben 1.denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım rapor da cıkartmıstım ilk once yapman gereken eray hocadan yada sabiha hanımdan ozel muayene sekreteliginden randevu alıyorsun sonrasında sana bi form veriyorlar o formla üroloji bölüm başkanı melih hocadan onay alıyorsun sonra bazı evraklar var onları hazırlayıp sağlık kuruluna veriyorsun 1 hafta sonra cıkıyor (rapor gunleri carşamba)
hersey gonlunce olur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?