Teşekkür ederim canım.Ben doğal bi burun istemiştim ucu çok kalkık olmasın demiştim öyle de oldu.Hatta geçen bi tanıdıkla karşılaştık bilmiyodu ameliyat olduumu.anlamadı da zaten.ben dedikten snra şaşırdı.Görenlerin hepsi beendi.çünkü beni değiştiren bi burun olmadı.Ben de çok araştırma yapmıştım burun sonuçta yüzü gösteriyo yani.sizin için de inş herşey yolunda gider.öpüyorum
kocaeli gebze de yüzyıl hastanesinde altuğhan cahit vural diye bi doktor var.. gayet başarılı bi doktor ameliyatlarını da gördüm mart sonunda 2600 tl ye ameliyat oluyorum inşallah :))
1 yıl geçti ameliyatım üzerinden 3.500 tl ye olmuştum.
bende kocaelide olmak istiyorum resim yollayıp ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz acaba sule_esirci@hotmail.com
canım tonguç beyin ameliyat fiyatı nedir? 3000 den fazla mı?canım ben de Tonguç beye ameliyat olacağım.bana da resimlerini atman mümkünmü.adresim : rengikaffe@hotmail.com
Ben geçen hafta seka devlette belma altun'a oldum canımlarım şuan gayet memnunum burnumun yanındakı kemikler çık geriden geliyordu neredeyse yanaklarımdan onları daha ortada birleştirdi kemiğimi kavislendirdi ve ucunu dikleştirdi aynı zamanda nefe sorunum da vardı onu da düzeltti yarın alçım çıkıcak foto atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?