Kocaeli'de Burun Estetiği

Şöyle istiyorum, burada kavis olsun yada düz olsun çok kısa yada gerçeğe çok yakın olsun gibi fikirlerinizi muhakkak doktorunuzla paylaşın.

Doktorum sağolsun istediğin şeki kısa sürede yapabilirim dedi ama bir daha o stresi çekmek zor geliyor sanırım.

kızlar bende kocaelinde estetik burun ameliyatı olamak istiyorum gss acaba estetik i karşılıyormu birde dr travsiyesi olan varmı genel bilgisi olana varsa paylaşırsa ii olur

kızlar bende kocaelinde estetik burun ameliyatı olamak istiyorum gss acaba estetik i karşılıyormu birde dr travsiyesi olan varmı genel bilgisi olana varsa paylaşırsa ii olur

Sigorta karşılamıyor canım, en düşük devlet hastanesi yapıyor. .o da iki binden başlıyormuş duyduğum kadarıyla.Bu forumda Tonguç Bey'i duydum umuttepe araştırma hastanesinde çalışıyor.Yaptığı burunları görmedim ama iyi şeyler söylüyorlar hakkında.

kızlar estetik olan birisiyle konuşmam lazım mutlaka yardımcı olabilecek var mı? kocaeli ve yakınlarında olanlar

Evet Zübeyir bey izmit' te. gidip bir görüşme yapabilirsin. Özel marmara hastahanesinde yapıyor ameliyatlarını.

arkadaşlar yorumları okudum bnde burnumdan ameliyat olmak istiyorum benm doğustan gelen sorunum var ve tonguç beyi düşünüyorum amelıyat olan arkadaslar tonguc beyle görüşen arkadaşlar yorum yazabılırler mı? bide fiyat onemlı benm ıcın acaba ne kadara mal oldu sizlere. ssk sağlık sorunu oldugunda bi kısmını ödüyomu acaba

kocaeli gebze de yüzyıl hastanesinde altuğhan cahit vural diye bi doktor var.. gayet başarılı bi doktor ameliyatlarını da gördüm mart sonunda 2600 tl ye ameliyat oluyorum inşallah :))

kocaeli gebze de yüzyıl hastanesinde altuğhan cahit vural diye bi doktor var.. gayet başarılı bi doktor ameliyatlarını da gördüm mart sonunda 2600 tl ye ameliyat oluyorum inşallah :))

cevap yazmak istedim insallah güzel bir operasyon geçirirsn sonsuzumol. bende bu aralar cok taktım burun mevzusuna bi doktora sordm üniversite hastanesi benım herseyımı karşılıyormus galiba. bide benm doğuştan gelen sorunum burnum ..iğce takıntı haline getirdim

Merhabalar ben de bir ay once burun estetigi oldum oldukca basarili gecti. Cahit bey herseyden once guven veriyor guler yuz ve cana yakinligiyla. Herrkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…