Kocaeli'de Burun Estetiği

Teşekkürler Büşramu.Ne kadar fiyat verdi sana.Daha önceki ameliyat resimlerine baktın mı?

fiyat gayet uygun geldi bana canım bunu söyleyebilirim kendisiyle görüştüm geçen yaz.

Teşekkürler Büşramu.Ne kadar fiyat verdi sana.Daha önceki ameliyat resimlerine baktın mı?
bakmadım ama çok ilgili bi doktor burnuma bi baktı bilmediğim kötü olan yerleri bile söyledi :)) ama iki arkadaşın fotosunu gördüm bence hoştu

ilgine teşekkür Büşramu.Görüşmeye gitmem lazım.Cesaretimi toplayabilirsem 15 tatilde düşünüyorum.iki haftadı toparlarım diye düşünüyorum.

ilgine teşekkür Büşramu.Görüşmeye gitmem lazım.Cesaretimi toplayabilirsem 15 tatilde düşünüyorum.iki haftadı toparlarım diye düşünüyorum.

off benim de şöyle 2 haftalık tatilim olsa hemen olcam.s.s bu arada rica ederim cnm.. korkmana gerek yok git sadece bi görüş

Randevu aldım kızlar cumaya.gidicem konuşucam en azından

Randevu aldım kızlar cumaya.gidicem konuşucam en azından

sonucunu beklıyoruz o zaman canım :)) ozellıkle fıyat konusunda takıntı yaptım henuz ogrencı oldugum ıcın uygun fıyat arıyorum. ve bende tonguc beyle gorusemedıgım ıcın, fıyatını cok merak edıyorumm... ona gore gıdıcem sanırım benn ( haber beklıyoruz o zamann :)) kolay gelsın sımdıdenn...

özel durumlardan nete giremedim kızlar.görüştüm fakat Tonguç beyle değil başka bi dr.la.Tonguç Beyin özel muayenehanesi varmış sekreterinden randevu almak gerekiyormuş.aynı güne de randevu verilmiyormuş.ayrıca 140 lira muayene ücreti alıyormuş.gidenler bunu belirtmemşlerdi.

Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar size şunu söyleyebilir ki öncelikle korkacağınız bir süreç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…