Kocaeli'de Burun Estetiği

nazli41

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
13
0
16
Kocaeli
Arkadaşlar Kocaeli'de özel ya da devlet hastanelerinde burun estetiği olan varmı ? Fiyat ve doktor isimlerini yazabilirlermi acaba? Şimdiden teşekkürler :)

konyada olucam 1000 tl ye dusurdu burun estetigi ve yaptgi burunlari gordm hattta bi kiz gordm 1 haftalk burnyla morluk yoktu

Arkadaşlar ben Düzce'de ameliyat oldum.Kocaeli'ye yakn diye yazıyorum.Doktorum fazlasıyla iyi ve hastanede de 1 gün kaldım.Salih Emre Üregen'e 1 milyara ameliyat oldum devlet hastanesinde.Doktorum ekimde gidecek bence kaçırmayın.Gerçekten çok iyi doktor

resimlerin varmı canım acaba

Son düzenleme:
nazlı sende araştırma içindesin sanırım,izmitte görüştüğün doktorlar var mı peki?

Evet bir kaç doktorla görüştüm zübeyir örter, kemal ekberoğlu ( istanbul ) , tonguç işken var , ismail kuru gibi bir kaç doktorla görüştüm ama 2 - 3.5 milyar arası değişiyor öğrenci oldugum için okadar birikmişim yok ve bu durumdan rahatsızım onun için suan devlet hastanesınde olmayı dusunuyorum ve doktor arastırıyorum.

anladım canım bu maddiyat etkiliyor kararları,bende öğrenciyim burdaki devlette 1500 istiyor sanırım ben görüşmedim ama forumdaki bi arkadaş bahsetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…