mrb cnm ben gecen yıl kocaeli üni. hast. tonguc işken ile oldum 2000 lira ödedim .
galiba yok
ne kötüü
mrnd ne zaman ameliyatını olucaksın bende konakla görüşme yaptım ama kararsızım
izmir konakmı kızlar?
konyada olucam 1000 tl ye dusurdu burun estetigi ve yaptgi burunlari gordm hattta bi kiz gordm 1 haftalk burnyla morluk yoktu
Arkadaşlar ben Düzce'de ameliyat oldum.Kocaeli'ye yakn diye yazıyorum.Doktorum fazlasıyla iyi ve hastanede de 1 gün kaldım.Salih Emre Üregen'e 1 milyara ameliyat oldum devlet hastanesinde.Doktorum ekimde gidecek bence kaçırmayın.Gerçekten çok iyi doktor
resimlerin varmı canım acaba
resimlerin varmı canım acaba
yeni resim çekip atarım da sitede çok yeniyim nasıl yapacağımı bilmiyorum.eğer yardımcı olursan seve seve atarım.
nazlı sende araştırma içindesin sanırım,izmitte görüştüğün doktorlar var mı peki?
Bende yeniyim aslında bende bilmiyorum. Sana indirim mi yaptı yoksa herkese 1 milyaramı yapıyor acaba
Evet bir kaç doktorla görüştüm zübeyir örter, kemal ekberoğlu ( istanbul ) , tonguç işken var , ismail kuru gibi bir kaç doktorla görüştüm ama 2 - 3.5 milyar arası değişiyor öğrenci oldugum için okadar birikmişim yok ve bu durumdan rahatsızım onun için suan devlet hastanesınde olmayı dusunuyorum ve doktor arastırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?