Kocaeli'de kadın doğum doktoru

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Arkadaslar 4 haftalik gebe iken ilk randevuma Akademi hastanesi Nuri Hüseyinoğlu'na gittim aslinda doktoru cok sevdim samimiyeti ilgisi cok guzeldi...

28 nisan icin tekrar randevu verdi bebegin kalp atisini dinleyecgz ddi , aldim randevuyu gidicem fakat bunun yaninda hala doktor arayisindayim ayni gün için baska bir doktora da randevu alip kiyaslama yapmak istiyorum...

Aklimda Medical park İnci çavuşoglu var , yine Medical park Funda salihoglu saricali var...

Dün canlı canlı yasadigim sahit oldugum sezeryan dogum sonrasi resmen facia gibiydi, cok fazla korktum icim hiç rahat degil...

Bana kocaeli icin doktor tavsiyesi gerekiyor lutfen yardimci olur musunuz?

Canım benim kuzenim hamile gebelik forumlarındayım şu ara o yüzden hamile olduğunu da bu esnada gördüm çok sevindim tebrikler

Canim malesef cumartesi gunu bebek alinacak veya doktor kontrolunde dusuk yapilacak, boş gebelikmis embriyo olusmadi 7 haftalikken alacakti doktor inanamadim beklemek istedim kiyamadim belki bebek vardir diye ama dun alttan muayene oldum kese boş , ne yolk sac olusmus nede embriyo...
Buyuk bir hayal kirikligi oldu benim icin

Saydığımız doktorları gezdim Funda telefonları açmıyor diye bıraktım inciyi ben eliiiiitim dedi diye bıraktım birde dogumu ve muayene ücretleri çok pahalı gerek yok Nuri beyde karar kilmismistim ama dogumu erken ve bayramda olunca akademide yaşar Cegil de doğum yaptım çokta memnun kaldım Nuri bey iyi ama bir kosusturmasi var adamın hop muayene hoppp kapı soracaklarimi hep unutuyordum

İlla özel olsun demiyorsanız Kocaeli üniversite hastanesinde gürkan gürsoy var, hamilelik için değil kontrol için girmiştim 2 kere çok tatlı kibar genç bi adam

Resmen tüylerim diken diken oldu okuyunca canım benim çok çok üzüldüm ama olsun canım gençsin daha olur yine bebeğin Allah sağlıklısını versin kucağına almayı nasip etsin tatlım

Resmen tüylerim diken diken oldu okuyunca canım benim çok çok üzüldüm ama olsun canım gençsin daha olur yine bebeğin Allah sağlıklısını versin kucağına almayı nasip etsin tatlım

İnsallah canim, tek korkum düşük basarili olmazsa icerde parca kalma ihtimali olursa kürtaja aliyorlar, kürtaj olmayi hic istemiyorum rahimi kazittiktan sonra bir daha bebek olmayacakmis gibi geliyor sanki, resmen iki arada boguluyorum...
Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimizin...

Malesef uzun soluklu bir gebelik yasayamayacagim cumartesi gunu operasyon ile bebek dusurulecek yada alinacak, boş gebelik yasayanlardanim fakat bu süre zarfinda Nuri beyden nefret ettim adeta , direkt kürtaj olmalisin dedigi ve beklemeye gerek yok dedigi icin...
Tutku hanima gittim konak hastanesi hiç memnun kalmadim...
Medical parkta da Emin bey var en cok icime sinen su anda o oldu...
Birde Medicalde lütfiye hanim hala denemek istediklerim arasinda...

Bir daha gebelik yasarsam sayet medicalin doktorlarini denemekten cekinmeyecegim...

İlla özel olsun demiyorsanız Kocaeli üniversite hastanesinde gürkan gürsoy var, hamilelik için değil kontrol için girmiştim 2 kere çok tatlı kibar genç bi adam

umuttepeye karsi nedense bir antipatim var sevmiyorum orayi canim, yinede tesekkur ederim...

Sen öyle düşünme canım meleğin geleceği zamanı bekliyordur sıkma canını biliyorum kolay değil ama metanetli olmak zorundasın böyle bir durumda üzme daha çok kendini

gizem4191 uzme kendını.. stres de yapma.. her seyın hayırlısını diliyorum senın ıcın..

inci cavusoglu iyi diye biliyorum. Ondan nedenvazgecmiştin?

gizem4191 uzme kendını.. stres de yapma.. her seyın hayırlısını diliyorum senın ıcın..

inci cavusoglu iyi diye biliyorum. Ondan nedenvazgecmiştin?

Çok tesekkur ederim canim...
İnci çavuşoğlundan aslinda vaz gecmedim hala denemek istediklerim arasinda ama randevu alma olayi cok skinti oluyor cok ileri tarihe veriyorlar...
Lütfiye hanim ve inci cavusoglu bu ikisi medicalde cok iyi fakat randevular hep dolu hep dolu...

Öncelikle cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten.. Rabbim hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin insallah size ve isteyen herkese..
Konuyu gorunce cevap yazmadan gecmek istemedim. Kocaeli de kadin dogum doktoru diyorsaniz kesinlikle Medical deki Lütfiye Hanim i oneririm.. Randevu almak zor olsa da gercekten harika bir doktor..

Amin, Çok teşekkür ederim...
Kürtajımı medical parkta Emin bey yaptı ve şu an için herşeyden memnunum, bir gebelik daha yaşarsam takibimi emin bey yapsın isterim...
Ama Lütfiye hanımın iyi doktor olduğunu çok kişiden duydum kesinlikle deneyeceğim...
Vm Medical parkın kadın doğum doktorları genel olarak en iyileri, diğer hastanelerden de doktorlardan da hiç memnun kalmadım tabi denediklerim için söylüyorum...

gurkan gürsoy , bugün annemi öldürüyordu . Annem 54 yaşında, Prof. Izzet hocanin hastası. Annemden parçayı Dr Gürkan aldı. Yaptığı uyuşturucunun etkisini beklemeden parçayı bağirta bagirta parcayi aldı. Annemin odaya girmesiyle , doktorun parcayi alip odadan çıkması arasında 5 dakika geçti. Odayı hemsire bile terk etti. Annem kollarıma yığıldı , çenesi kitlendi, bilinci gitti. Bu un bunlar oldu bitti hemşire odaya geldi, Dr Gürkan hala ortada yok hemşire git yardım iste dedi, herkes annemin başına geldi, diğer doktorlar hemşireler.. Annemin parçası alınırken başında olan hemşire, diğerler sağlıkçılara , hasta yakını gereksiz gerginlik yapıyor dedi. Butun bunlar oldu bitti Dr Gürkan odaya girdi ve ağzında evsel bir gülümsemeyle bir şeyi yok dedi. Sonra başka bir ekip geldi annemi acile kaldırdı. Koyulun teshis, acıdan bayıldığı oldu. Tabii buarada şeker ve tansiyon hastası olan annemin tansiyonu fırladı. Prof. Izzet hoca ortada bir ihmalin olduğunu, gerekli görüşmeyi yapacağını söyledi. Annemin tedavisine asla dahil edilmeyecekler. Bugün yaşadığım şoku hala atalatamadim. Kendime geldiğimde gerekli yerlere şikayette bulunacağım ama biliyorum ki ceza almayacak. Ama Dr Gürkan ve yanındaki hemşireyi ben Allah 'a havale ediyorum. Onu adaleti hic şaşmaz. Zaten böyle insanlar doktorlukta barınamaz .

Kızlar herkese çok geçmiş olsun konu eski ama yardımlarınıza ihtiyacım var.kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan 8+3 haftalık hamileyim bebeğim normal 1.9 cm ama daha yolun başındayım ve 7 cm miyomum var . Guvenebilecegim bir dr arıyorum . Şimdiden okuyan yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun

Ben kocaeli tipta reyhan arpaci vardi ona gittim ama hic memnun kalmadim derince devlette betul nalbant var ozelden daha iyi bi tavri var cok nazik biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…