Kocaeli'de kadın doğum doktoru

Ben kocaeli tipta reyhan arpaci vardi ona gittim ama hic memnun kalmadim derince devlette betul nalbant var ozelden daha iyi bi tavri var cok nazik biridir.
Niçin reyhan hanımdan memnun kalmadınız? . Bende reyhan hanıma da betül hanıma da biraz gitmiştim şimdi ikisi arasında kaldım

Betül hanım cihana geçti kesinlikle öneririm. Reyhan hanım ilgisiz sen sormadan sana birşey anlatmıyor güler yüzlüde değil betül hanım ise tam tersi çok memnunum

Betül hanım cihana geçti kesinlikle öneririm. Reyhan hanım ilgisiz sen sormadan sana birşey anlatmıyor güler yüzlüde değil betül hanım ise tam tersi çok memnunum
Evet cihana geçtiği çok da iyi oldu sevindim hamileliğimin başında beri özelde olsa ona devam ederdim. Reyhan hanımdan da memnunum aslında anlatıyor ama ilk hamileliğim olduğu için biraz cahilim tabi.Muayene harici soğuk reyhan hanım. Bakalım geçebilirim belki Betül Nalbanta tatlı kadın gerçekten

Kesinlikle öneririm doğumlarıda iyidir onunla çalışma fırsatımda oldu hemşireyim. Cihan hastanesinin şartlarıda özel Kocaeliye göre daha iyi.

Bende daha önce cihanda doğum yapmıştım gokhan beyde.hastaneden ve gökhan beyden çok memnunum..Ama şimdi bayan bir doktor olsun istiyorum cihan hastanesinin sitesinde dediginiz betül hanimi goremedim ben.hala çalışıyorsa yarın arayıp bilgi aliirm...aslında bikac doktor var aklımda bilgisi olan varsa bilgi alabilirmiyim.acil
Medical funda sarıcali
Akademi arzu karaman
Konak gülçin ayder
Marmara körfez leyla eren

Dr. Gürkan Gürsoy , Gebeliğimin başından sonuna kadar Gürkan Bey'in takibi altındaydım. Bu süreçte 6 ay hastanede yattım, benim için çok zor bir süreçti. Kendisi çok insancıl, çocukları da çok seviyor, her doğumda aynı mutlulukla karşılıyor bebekleri. Hastasına karşı yaklaşımı, tavrı, kibarlığı ile kendisini tanıdığım için çok memnunum. Hiç korkmadan, çekinmeden canınızı emanet edebileceğiniz bir hekim kendisi. Doğumumu da kendisi gerçekleştirdi, tüm süreçte çok desteğini gördüm. Hastanede kaldığım süreç boyunca her sabah ve akşam benimle ilgilendi, takip etti. Bir gün bile güleryüzünü eksik etmedi. Hiç düşünmeden çevreme ve yakınlarıma da öneriyorum kendisini , Umuttepe ‘de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…