izmitte kadın çocuk hastanesi açıldı orası ii diolar bide konak hastanesinde kadın dr varmış iimiş
bende kocaelinde yaşıyorum.yazın konak hastanesnde doğum yaptım. benim dr erkan beydi.çokda memnun kaldım. ama sen kadın istemişsin.konak hastanesinde funda hanım ve gülçin hanım var.ikiside çok iyi doktorlar.hangisine gitmek istersen.cankatı beğenen çok yok.konakta funda hanıma git derim.benim bir çok arkadşım ona gidiyor randevu almak zor oluyor birde gidince çok bekliyosun, çünkü doktorlar çok yoğun.erkek isteseydin.kesinlikle erkan derdim.
canım bende sezeryan oldum.epidural. bunu doktorunla karar veriyosun. sezeryan ameliyat şu an 1000 lira olmuş. arkadaşımda bu ay sonunda doğum yapacak. funda hanım doktoru. sen randevu al .görüş bakalım.
bende kasim ayinda dogum yapicam ALLAHIN izniyle
evet benimde gönlüm konak hastanesinden yana en iyi si bastan oraya gitmek olur
o hastaneden biraz bilgi vere bilirmisin acaba özel oda oluyormu yani tek kisilik personel nasil doguma girince nasil bir hazirlik olmasi gerekiyor cünki ilk dogum yaptigim hastanede cok hüsrana ugradim malesef
valla ben çok memnun kaldım. çok zor geçti benim doğum sonram. sezeryan olunca gaz problemi çok yaşadım.hemşireler. hastabakıcılar.temizlikçilere kadar. o kadar ilgilendiler ki anlatamam. özewl bir odan oluyor. yanında biri kalabiliyor. ben çok memnun kaldım. tavsiye ederim ama yine de senin bilcen bir şey. herkes memnun kalır mı bilemem. bana göre çok iyilerdi. ben hastane genelinden memnunum.çocuk doktorumda o hastanede. gerçekten çok ilgililer. tercih senin.daha önce doğum yaşamışsın. hazırlıkları aşağı yukarı bilirsin. benim ilk doğumumdu gayet iyi hazırladılar. zaten doktorun senle ilgileniyor.hemşirelerde gerekeni yapıyor. kaç aylık şimdi.
konunuz içerik nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır bilginize.
anlatiklarin kulaga cok hos geliyor :) gercekten öye ise bastan oraya gitmek en dogrusu olur simdi tam kararimi verdim ALLAH razi olsun bilgilendir digin icin
ben 8. haftamdayim ve 19 haziranda anasagliginda kontrolüm var ondan önce bir doktora görünmem gerek konak hastanesini tercih edicem insaALLAH ister 1000 tl olsun ilk dogumdaki reziligi cekmektense. tekrardan cok cok tsk ederim bilgilerin icin birde arkadasin bu ay sonunda dogumu nasil gecti diye ve o memnun kaldimi diye onu da bildirsen cok meemnun kalirim canim
canım arkadaşımın ikinci doğumu olacak.doktoru aynı kişi o yüzden önemli olan doktorun.o doktorundan çok memnun. bu hastanedeki kadın doğumcularla ilgili hiç kötü bişey duymadım. sezeryan mı olacan.funda hanıma git derim.bence hemen bi doktora gitmelisin çünkü folikait içmeye başlaman gerekli. önce doktoruna git.anasağlık seni her ay arıor zaten gitmezsen. hadi bakalım gelişmeleri bildir. kocaelinde nerdesin. o kadar yazdım kocaelinde yaşayan var mı diye bir tane cevap gelmedi.
kızlar topiği şimdi gördüm bende 9 hafatlık hamileyim basbas kocaelinde hamile arayıyorum yok cvp veren bende konak hastanesi erkan beye gitmeyi düşünüyorum herkes çok memnun şimdilik demet boyacıya gidiyorum ilk doğumum ondaydı ama şimdi devlet hast. ayrıldı akademi ile anlaşmalıymış ben doğum yaptığım hastanede drum olsun istiyorum
valla ben konakta erkan beyi seçtim oda çok güzel ilgileniyor o kadar sıra beklemeye rağmen bi olumsuz konuşanı duymadım artık hayırlısı Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?