Kocaelli üniversite hastahanesinde tüp bebek yapanlar

IsikOlsun

İkizlerin annesi 😍😍
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
2.401
7.641
208
32
Slm arkadaşlar ben kocaelinde 3 tüp bebek denememi üniversite hastahanesinde yapmak istiyorum bana bilgi veririseniz cok sevinirim doktorlar hakinda görüşleriniz benimm için cok degerli

bence hiç düşünme yaptır derim ben 6 kez denedim son 2 denememi umuttepe de yaptırdım rabbim nasip etmedi anne olamadım, ama yine orda yaptırmayı düşünüyorum

Bende hiç düşünmeden orada yaptır derim. Doktorları çok ilgili. Bende 2 defa orda yaptırdım, ilki kimyasal gebelik oldu, 2.tutmadı ama yılmadım. Ocak ayı ile yeniden yaptıracağım inşallah.
Doktoruma gelince, Kocaeli üniversitesinin hocalarından Prof dr Birol Vural. Hastanede muayenehanesi yok, opu ve transferi Doç dr Ahmet Yiğit Çakıroğlu veya Emek Doğar yapıyor. Bu drların hastanede muayenehanesi var.

Bende hiç düşünmeden orada yaptır derim. Doktorları çok ilgili. Bende 2 defa orda yaptırdım, ilki kimyasal gebelik oldu, 2.tutmadı ama yılmadım. Ocak ayı ile yeniden yaptıracağım inşallah.
Doktoruma gelince, Kocaeli üniversitesinin hocalarından Prof dr Birol Vural. Hastanede muayenehanesi yok, opu ve transferi Doç dr Ahmet Yiğit Çakıroğlu veya Emek Doğar yapıyor. Bu drların hastanede muayenehanesi var.

bnd tüp bebek için emek doğere gitmek istiyorum
ilk yaptırıcam bilgi verirseniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim

bnd tüp bebek için emek doğere gitmek istiyorum
ilk yaptırıcam bilgi verirseniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim
Ben bu gun gittim gercekten insanla çok ilgileniyor icim rahatlatan cumleler kuruyor ve gittigim doktirlara göre baya ilgili test falan istedi oda 3 aya cikar insallah sende gitmelisin canim

Ben bu gun gittim gercekten insanla çok ilgileniyor icim rahatlatan cumleler kuruyor ve gittigim doktirlara göre baya ilgili test falan istedi oda 3 aya cikar insallah sende gitmelisin canim
3 ay cok uzun bi süre değilmi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. randevu aldım gidicem bu hafta :)

Merhaba, ben de aşılama için gideceğim umuttepeye hangi doktoru önerirsiniz? Sizin test sonucu neden 3 ayda çıkıyor ki?

Merhaba tüp bebek için mi randevu aldınız? Aşılamanız var mıydı? Ve sorununyz neydi?
yok daha hiç aşılama falan yaptırmadım
devlet hastanesin gittik birsürü test yaptılar eşimdede bndede sorun yok. zamana bıraktık belki kendiliğinden olur diye birsene geçti daha fazla beklemek istemedik emek bey de rahim filmi kan testi yapti hersey olması gerektiği gibi adetmin 3 günü gidicem tekrardan

Back
X