Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktorda yaptin canimmbence hiç düşünme yaptır derim ben 6 kez denedim son 2 denememi umuttepe de yaptırdım rabbim nasip etmedi anne olamadım, ama yine orda yaptırmayı düşünüyorum
Genelde cok tavsiye ediyorlar bu doktoru bana ozleden iletisim bilgilerini atarsan sevinirm canimben emek doğar de yaptırdım
Bende hiç düşünmeden orada yaptır derim. Doktorları çok ilgili. Bende 2 defa orda yaptırdım, ilki kimyasal gebelik oldu, 2.tutmadı ama yılmadım. Ocak ayı ile yeniden yaptıracağım inşallah.
Doktoruma gelince, Kocaeli üniversitesinin hocalarından Prof dr Birol Vural. Hastanede muayenehanesi yok, opu ve transferi Doç dr Ahmet Yiğit Çakıroğlu veya Emek Doğar yapıyor. Bu drların hastanede muayenehanesi var.
Evetbirol beye özelinemi gittiniz acabs
Hastanenin özel muayene servisini arayıp, randevu alarak başlayabilirsiniz.bnd tüp bebek için emek doğere gitmek istiyorum
ilk yaptırıcam bilgi verirseniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim
Ben bu gun gittim gercekten insanla çok ilgileniyor icim rahatlatan cumleler kuruyor ve gittigim doktirlara göre baya ilgili test falan istedi oda 3 aya cikar insallah sende gitmelisin canimbnd tüp bebek için emek doğere gitmek istiyorum
ilk yaptırıcam bilgi verirseniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim
özel muayenin numarasını bulamadım ama hastanenin randevu sitesinden aldım ilk adımı attım inşallah :)Hastanenin özel muayene servisini arayıp, randevu alarak başlayabilirsiniz.
3 ay cok uzun bi süre değilmi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. randevu aldım gidicem bu hafta :)Ben bu gun gittim gercekten insanla çok ilgileniyor icim rahatlatan cumleler kuruyor ve gittigim doktirlara göre baya ilgili test falan istedi oda 3 aya cikar insallah sende gitmelisin canim
Öyle ama özelde pahli yapılıyor bu testler insallah canim3 ay cok uzun bi süre değilmi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. randevu aldım gidicem bu hafta :)
Ben bu gun gittim gercekten insanla çok ilgileniyor icim rahatlatan cumleler kuruyor ve gittigim doktirlara göre baya ilgili test falan istedi oda 3 aya cikar insallah sende gitmelisin canim
özel muayenin numarasını bulamadım ama hastanenin randevu sitesinden aldım ilk adımı attım inşallah :)
Canimmm ben emek. Beye gittim Çok ilgili bi doktor tavsiye ederimMerhaba, ben de aşılama için gideceğim umuttepeye hangi doktoru önerirsiniz? Sizin test sonucu neden 3 ayda çıkıyor ki?
Canimm 2 asilama 2 tüp bebek yapinca doğal olarak nedenini arastiriyorlar genetige yönlendiriyorlarMerhaba, ben de aşılama için gideceğim umuttepeye hangi doktoru önerirsiniz? Sizin test sonucu neden 3 ayda çıkıyor ki?
yok daha hiç aşılama falan yaptırmadımMerhaba tüp bebek için mi randevu aldınız? Aşılamanız var mıydı? Ve sorununyz neydi?