kocalarımız ve biz

sessiz89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
215
12
13
merhaba arkadslar?sizlere bir sorum var. kocalarımızı kendımıze nasıl bağlarız. ve kendimizi nasıl merak ettirebiliriz. mesela kocam benı bazen unutuyor

Nasıl unutuyo Nerde unutuyo
Yani onun bir yöntemi olsa zaten kk deki konuların %90 ına kilit vurmuş olurduk
ailesinin yanına gidiyor dısarı cıkıyor unutuyor.hastayım ılgılenmıyor mesela. bende üstüne gidiyorum sonra sıkma benı dıyor

Merak ettireyim derken temelli unutturma kendini. konuyu biraz daha açmalısın
ailesinin yanına gidiyor benı unutuyor. biz ailesiyle farklı şehirlerde oturuyor.eşimin suan oturdugumız yerde fazla arkadası da yok. kendi memleketine gidince benı unutuyor. mesela dün oraya gıttı. ben gıtmedım. beni unutuyor orda resmen

Kaç zamandır evlisiniz? Size olan ilgisi bitmiş olabilir mi. Önceden de boylemiydi

yani eşim oraya gidince benı unutuyor gibi oluyor.ben atmadan mesaj atmıyor aramıyor aklına gelmıyorum.oraya gıdıyır arkadaslarıyla oturuyor dısarda oluyor.unutuldugumu düşünüyorum.şöyle bi durumda var biz evlendık 1 buçuk yıl oldu.ben bileciğe gelin gittim. orda 5 ay oturduk sonra bursaya geldık tasındık yanı benım memleketim bursa. eşiminde burda çok arkds cevresı yok dogal olarak. o da oraya gıdınce kafasını dagıtmak ıstıyor. bende bundan rahatsız oluyorum. zaten aılesyıle problemliyim ya benı bırakırsa ya baska bişey varsa diye düşünüyorum deli gibi. ve suan ınanın cok moralım bozuk. bana sen gelme zaten yarın sabah işe gitcen dedi hem paramız cok yok dedı. bunda bile bişey arıyorum ben o haldeyim

Sen de onu başkalarının yanında unutmadan bu durum düzelmez

Bu zamana kadar kendini merak ettirip bağlayamamışsın şimdi mi bağlayacaksın ben anlamadım. Eve halatla bağla adamı seni hiç unutmaz :)

merhaba arkadslar?sizlere bir sorum var. kocalarımızı kendımıze nasıl bağlarız. ve kendimizi nasıl merak ettirebiliriz. mesela kocam benı bazen unutuyor
Sesli güldüm :)
Canım ya, ahh ne diyimki..
Önce bi karakteri çözmemiz lazım, sonra ne yapman gerektiği hakkında bilgi vermeye calışırız..
Sıkıya gelemeyen, evlenmemesi gereken tiplerdenmi acaba ?

Çocuk varmı peki ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…