ailesinin yanına gidiyor dısarı cıkıyor unutuyor.hastayım ılgılenmıyor mesela. bende üstüne gidiyorum sonra sıkma benı dıyorNasıl unutuyo Nerde unutuyo
Yani onun bir yöntemi olsa zaten kk deki konuların %90 ına kilit vurmuş olurduk
ailesinin yanına gidiyor benı unutuyor. biz ailesiyle farklı şehirlerde oturuyor.eşimin suan oturdugumız yerde fazla arkadası da yok. kendi memleketine gidince benı unutuyor. mesela dün oraya gıttı. ben gıtmedım. beni unutuyor orda resmenMerak ettireyim derken temelli unutturma kendini. konuyu biraz daha açmalısın
gerçekten oyle mı acabaSen de onu unutacaksın o zaman hatırlar.
Sen de onu başkalarının yanında unutmadan bu durum düzelmezailesinin yanına gidiyor benı unutuyor. biz ailesiyle farklı şehirlerde oturuyor.eşimin suan oturdugumız yerde fazla arkadası da yok. kendi memleketine gidince benı unutuyor. mesela dün oraya gıttı. ben gıtmedım. beni unutuyor orda resmen
Evet umursamayınca dikkatini cekiyor genelde böyledir.gerçekten oyle mı acaba
yani napmam lazımSen de onu başkalarının yanında unutmadan bu durum düzelmez
aslında haklsıınEvet umursamayınca dikkatini cekiyor genelde böyledir.
Sen de arkadaşlarınla takılıp onun yaptığının aynısını yapman lazımyani napmam lazım
tamamSen de arkadaşlarınla takılıp onun yaptığının aynısını yapman lazım
eşim vardiyalı çalışıyor.o yarın 4 de gitcek işe.bnde sbh gitcem. hem paramızda fazla yok. eşimde para da fazla yok sen gelme dedi.Eşin niye tek gidiyor? Sen niye onunla gitmiyorsun?
Sesli güldüm :)merhaba arkadslar?sizlere bir sorum var. kocalarımızı kendımıze nasıl bağlarız. ve kendimizi nasıl merak ettirebiliriz. mesela kocam benı bazen unutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?