- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
bzde oyledir mesela bn esimi unuturum o beni arar .). ama anneme gidiyim arkima gidiyim esimi hc aramam aklima gelmez.cogu zaman bn evde o iste yine ben aramam o beni arar. cok ustune dustugundendiryani napmam lazım
E o da gitmesin madem para yok. Ne sıklıkla gidiyor?eşim vardiyalı çalışıyor.o yarın 4 de gitcek işe.bnde sbh gitcem. hem paramızda fazla yok. eşimde para da fazla yok sen gelme dedi.
o nerden çıktı.normlde deger verıyor yanı bn oyle düşünüyorum en azından. sadece kendı memleketine gidince bunu yapıyor.Baglayamazsin. O adam degismez. Sana deger vermiyo.
3 haftada 1 gidiyor ama bnımde gittigim oluyor. bu sefer ben gıtmedımE o da gitmesin madem para yok. Ne sıklıkla gidiyor?
doktora tabıkı götürüyorUnutmuyor,sen sanırım fazla ilgi bekliyorsun.
Hastasın,ayağa kalkamıyorsun,doktora götür dediğine götürmüyor mu?Öyleyse tamam unutuyor.
Hiç ilgi istemeyen kadınların daha çok ilgi görmesi çok garip değil mi?
Ya da şöyle izah edeyim ilgi bekledikçe göremeyeceksin.İtici oluyor bu beklentiler.
E o da gitmesin madem para yok. Ne sıklıkla gidiyor?
işte eşimde bunu yapıyorNiye gitmesin yahu?
Bursa bilecik arası kısa bir mesafe bildiğim kadarıyla. Adam arada bir ailesini görmeye arkadaşlarıyla vakit geçirmeye karısını yanına almadan gitse ne olur? Hakkı değil mi?
şehirler arası 2 saatMesafe ne kadar ailesiyle
Eşinin memleketine gitmek dışında ortak aktiviteleriniz varsa kafana takma bence. O yokken kafanı dinle. Ha ben olsam ben şehir disindayken işe gidip gelen esimi arayıp sorardım eve geldi mi diye en azından. Ortalık tekin değil neticede. Sağ salim olduğundan emin olmak için günde bir defa iletişime geciyorsa sıkıntı yok.3 haftada 1 gidiyor ama bnımde gittigim oluyor. bu sefer ben gıtmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?