kocalarımız ve biz

Unutmuyor,sen sanırım fazla ilgi bekliyorsun.
Hastasın,ayağa kalkamıyorsun,doktora götür dediğine götürmüyor mu?Öyleyse tamam unutuyor.
Hiç ilgi istemeyen kadınların daha çok ilgi görmesi çok garip değil mi?
Ya da şöyle izah edeyim ilgi bekledikçe göremeyeceksin.İtici oluyor bu beklentiler.

bunaltmamayı denesen? insan evli de olsa bazen kendine ait bir alan ister. arkadaşlarıyla ve anne babasıyla,
akrabalarıyla olmak ister. veya sadece yalnız kalıp kafa dinlemek isteyebilir. evli olmak demek göbek bağının beraber kesilmesi demek değildir. eğer evliliğinizde sorunlar yoksa bu ayrı geçen zamanlar zarar vermez. aksine daha iyi gelir ilişkiye.

Zincir öneriyorum ben. Halat pek sağlam olmaz.

Adam muhtemelen arkadaşlarını görmeye, zaman geçirmeye kafa dinlemeye gidiyor. Bırakın da sizinle ilgilenmek, mesajlasmak, konuşmak yerine istediği şekilde deşarj olup gelsin. Böyle bik bik sürekli başının etini yemeyin zavallının.

Ay öyle taktikle falan koca bağlanmaz.Seninkinin bağlantı ayarları bozuk gibi zaten böyle devam eder.Umut yok değişmez yani

Bence kocayi kendine baglamak kadinin marifeti degil kocanin marifeti ya da marifetsizligi. Cevremde kocasinin ipleri elinde, istedigi yone ceken, istedigi gibi parmaginda oynatan cok kadin gordum. Hicbiri de ne karakter olarak, ne guzellik olarak ustun degillerdi. Ama bazi erkegin fitratinda karisinin agzina bakmak, karisinin agzinin icine dusmek, onun emrinden cikmamak, ona sonsuz itaat etmek var. Sozum meclisten disari ama bazisi resmen tasmasi karisinin elinde fino kopegi gibi geliyor gozume. O kadar da gicigim bu tiplere yani.

Unuttugu yerden almasi icin email at.

Adam aslinda dogru olani yapiyor , belki de sen yanlis olani yapiyorsun. Senin de kendine ozel bir hayatin olsa pek takmazdin .

Koca sevgili bağlama diye birşey yok ya bağlıdır ya değildir Seni unutuyorsa zaten kocana pek birşey yapılamaz bence

doktora tabıkı götürüyor

Bence sen abartıyorsun adam senin şehrine taşınmış çevreside kendi memleketinde ailesi arkadaşları. Bırak 2 güncük adamcağızı sana yanlış yapmadığı takdirde dırdır etme. Hatta aramayarak ilgisini cekersin merak eder neden aramadığını.

3 haftada 1 gidiyor ama bnımde gittigim oluyor. bu sefer ben gıtmedım
Eşinin memleketine gitmek dışında ortak aktiviteleriniz varsa kafana takma bence. O yokken kafanı dinle. Ha ben olsam ben şehir disindayken işe gidip gelen esimi arayıp sorardım eve geldi mi diye en azından. Ortalık tekin değil neticede. Sağ salim olduğundan emin olmak için günde bir defa iletişime geciyorsa sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…