ben bunu yapamıyorum lanet olsun banaBence sen abartıyorsun adam senin şehrine taşınmış çevreside kendi memleketinde ailesi arkadaşları. Bırak 2 güncük adamcağızı sana yanlış yapmadığı takdirde dırdır etme. Hatta aramayarak ilgisini cekersin merak eder neden aramadığını.
O tip erkeklere yönetmek zor geliyor, kendini yormamak için kadını yönetici ilan ediyor..iç işleri bakanı sensin herşey senin dilediğin gibi olsun diyip kafayı hiçbiseye takmıyor..Bence kocayi kendine baglamak kadinin marifeti degil kocanin marifeti ya da marifetsizligi. Cevremde kocasinin ipleri elinde, istedigi yone ceken, istedigi gibi parmaginda oynatan cok kadin gordum. Hicbiri de ne karakter olarak, ne guzellik olarak ustun degillerdi. Ama bazi erkegin fitratinda karisinin agzina bakmak, karisinin agzinin icine dusmek, onun emrinden cikmamak, ona sonsuz itaat etmek var. Sozum meclisten disari ama bazisi resmen tasmasi karisinin elinde fino kopegi gibi geliyor gozume. O kadar da gicigim bu tiplere yani.
ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanımEşinin memleketine gitmek dışında ortak aktiviteleriniz varsa kafana takma bence. O yokken kafanı dinle. Ha ben olsam ben şehir disindayken işe gidip gelen esimi arayıp sorardım eve geldi mi diye en azından. Ortalık tekin değil neticede. Sağ salim olduğundan emin olmak için günde bir defa iletişime geciyorsa sıkıntı yok.
işte eşimde bunu yapıyor
Bilmem, ben eşime para yok sen gelme ben gidecegim demezdim o yüzden öyle düşündüm. Para biriktirir 3 haftada bir değil de 5 haftada bir beraber giderdik.Niye gitmesin yahu?
Bursa bilecik arası kısa bir mesafe bildiğim kadarıyla. Adam arada bir ailesini görmeye arkadaşlarıyla vakit geçirmeye karısını yanına almadan gitse ne olur? Hakkı değil mi?
ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanım
gercekten oyleyımciddimisin sen ?
ben bu kadar boğulmaya gelemem sanırım eşinde gelemiyor.. kendini frenlemeyi öğrenmen lazım..
adam iki arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenecek ..
Ama bu normal değil ki, ben hiç aramıyor sormuyor sandım. Beni unutuyor dediğin 21. Dakika mı?ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanım
Yazık adamı rahat bırak biraz.ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanım
ztn aileme gidiyorum kalmaya o gidinmce ama orda da oyleyım. ben hep böyleyim. kafam dagılmıyor. eşime odaklıyım.Kendine bir uğraş bul. Mesala haftasonu mu gidiyor o gün arkadaşlarını topla gün yap. Ailene git yürüyüşe çık. Eğer böyle yaparsan kuş elinden kaçacak haberin olsun
Aynen öyle.gerçekten oyle mı acaba
kendime güvenim mi yokYazık adamı rahat bırak biraz.
Kötü bir şey yapıyor gibi mi geliyor sana.Yanlış bi durum mu yakaladın?Neden şüphe duyuyorsun.
Şüphe duymuyorsan soğutursun kendinden başka hiç bir işe yaramaz.
Sevgilin değil senin artık o kocan.
Tabi ki arkadaşlarıyla ailesiyle senden soyutlayıp kendini görüşecek.bırak nefes alsın.O da bir birey ve sosyal hayatı olacak adamın.
Böyle adamı da sıkıyorsan yakında eşim beni terk etti gibi bir konu açman yakın.
Kendine güven biraz.
gercekten oyleyım
ya mesajı zaten hep ben atıyorum. ben atmadan o atmıyor. mesela nasılsn nasıl oldun demıyor. heo ben atıyorum nerdesın nbıosun dıye bu yanıAma bu normal değil ki, ben hiç aramıyor sormuyor sandım. Beni unutuyor dediğin 21. Dakika mı?
ya mesajı zaten hep ben atıyorum. ben atmadan o atmıyor. mesela nasılsn nasıl oldun demıyor. heo ben atıyorum nerdesın nbıosun dıye bu yanı
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.işte öyle olma eğit kendini..
tek meşgalen eşin mi ?
hobi edin kendine kitap oku.. 20 dk da bir mesaj çekmekten başka işin yok mu yahu ..
beni arkadaşlarımın yanında habire taciz eden insanı sevmekten vazgeçerim eninde sonunda .. adamın sevgisinden çalıp durma ..
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.işte öyle olma eğit kendini..
tek meşgalen eşin mi ?
hobi edin kendine kitap oku.. 20 dk da bir mesaj çekmekten başka işin yok mu yahu ..
beni arkadaşlarımın yanında habire taciz eden insanı sevmekten vazgeçerim eninde sonunda .. adamın sevgisinden çalıp durma ..
benım eşim oyle degıl işte.Bilmem, ben eşime para yok sen gelme ben gidecegim demezdim o yüzden öyle düşündüm. Para biriktirir 3 haftada bir değil de 5 haftada bir beraber giderdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?