kocalarımız ve biz

ben bunu yapamıyorum lanet olsun bana

O tip erkeklere yönetmek zor geliyor, kendini yormamak için kadını yönetici ilan ediyor..iç işleri bakanı sensin herşey senin dilediğin gibi olsun diyip kafayı hiçbiseye takmıyor..
Egosuda yoksa he karıcım tamam karıcım diyerek kafası rahat yaşıyor ve evliliğin bütün yükünü, sorumluluğu kadına yüklüyor.

Kadında ben ağayım, ben paşayım diye ortada gezerken aslında eşine nasıl bi iyilik yaptığının farkında bile olamıyor çevresine hava atmaktan..

Bu tip erkekler nekadar light oluyorsa okadarda gözü dışarda oluyor gibi geliyor bana nedense..

ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanım

Niye gitmesin yahu?
Bursa bilecik arası kısa bir mesafe bildiğim kadarıyla. Adam arada bir ailesini görmeye arkadaşlarıyla vakit geçirmeye karısını yanına almadan gitse ne olur? Hakkı değil mi?
Bilmem, ben eşime para yok sen gelme ben gidecegim demezdim o yüzden öyle düşündüm. Para biriktirir 3 haftada bir değil de 5 haftada bir beraber giderdik.

Kendine bir uğraş bul. Mesala haftasonu mu gidiyor o gün arkadaşlarını topla gün yap. Ailene git yürüyüşe çık. Eğer böyle yaparsan kuş elinden kaçacak haberin olsun

ben 20 dakıka da bir mesaj atan ınsanım
Yazık adamı rahat bırak biraz.
Kötü bir şey yapıyor gibi mi geliyor sana.Yanlış bi durum mu yakaladın?Neden şüphe duyuyorsun.
Şüphe duymuyorsan soğutursun kendinden başka hiç bir işe yaramaz.
Sevgilin değil senin artık o kocan.
Tabi ki arkadaşlarıyla ailesiyle senden soyutlayıp kendini görüşecek.bırak nefes alsın.O da bir birey ve sosyal hayatı olacak adamın.
Böyle adamı da sıkıyorsan yakında eşim beni terk etti gibi bir konu açman yakın.
Kendine güven biraz.

Kendine bir uğraş bul. Mesala haftasonu mu gidiyor o gün arkadaşlarını topla gün yap. Ailene git yürüyüşe çık. Eğer böyle yaparsan kuş elinden kaçacak haberin olsun
ztn aileme gidiyorum kalmaya o gidinmce ama orda da oyleyım. ben hep böyleyim. kafam dagılmıyor. eşime odaklıyım.

kendime güvenim mi yok

gercekten oyleyım

işte öyle olma eğit kendini..
tek meşgalen eşin mi ?
hobi edin kendine kitap oku.. 20 dk da bir mesaj çekmekten başka işin yok mu yahu ..
beni arkadaşlarımın yanında habire taciz eden insanı sevmekten vazgeçerim eninde sonunda .. adamın sevgisinden çalıp durma ..

genelde 20 dakıka da bir mesaj yazıyouö h
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.

Esin senin memlekete gelmiş daha ne istiyorsun seni her gittiğinde suruklemedikten sonra bosver gitsin haa ordan dönüşte kavga cikarir dolduran olmuşsa daha seyrek beraber gidin.

genelde 20 dakıka da bir mesaj yazıyouö h
ama hep yazan benım. o değil. ilk ben yazıyorum. işte diyorum ya tek derdım eşim oluyor o gidnce. ama burda dısarı cıksın boyle degılım. oraya gıdınce kendı memleketınde oyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…