Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocukmu lazım..

Yok bu adamın yapısı bu evlilik ayırt edememiş aileyle karıştırıyor sakın çocuk yapma çünkü bu evliliğin sonu gözükmüyor. Sana ters köşe yapıyor

bu sorunun cevabini ben de hep merak etmisimdir ama cocuk olunca hepinizi toplayip o tarafa goturme ihtimali var ozlediler deyip deyip..

Alakası yok 4 yıllık evlyim çocuk yok düşünmüyoruz da.
Çocuk yapma sakın. Bu adamı büyütmeye çalışmam ben senin yerinde olsam koyarım kapının önüne

Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flört edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flört bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum için yalnız yaşıyordum. Çok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama sürekli git de denmiyor
Herneyse kalma süresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sülalece çok sık görüşürler 100-150 kişilik bir grup düşünün her hafta Bi organizasyonları olur. Düğün derneklere şöyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi için ısrar ediyordum çünkü çalıştığım için kendime vakit ayıramıyordum temizlik ütü çamaşır vs. Birde içime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zaten🎃 ve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakçı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide görümce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Çıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo görümcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln😠
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.düğün alışverişi eksiği için çarşıya çıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende düğün öncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hiç istemediğim sözler çıktı ağzından istersen görüşmem benim ailem sensin gb.
Neyse öyle böyle derken evlendik her hafta çağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Günü yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şöyle benim ailem böyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba çocuğumuz yok diyemi böyle.. Yoksa hep böylemi kalıcak..🤐
HEP BÖYLE KALACAK 😑

Flörtle beraber 4 koca yıl ve değişmemiş siz buna rağmen çocuk diyorsunuz emin olun öocukla olunca daha samimi olacaksınız çocuk yokken ayrılın gitsin

Okurken daraldım. Tek diyeceğim. Çocukla aile olunmuyor. Çocuk için acele etmeyin.

Bacim resmen benim yasadiklarimin tipkisini yasiyorsun bende 3 yillik evliyim sevgili zamanimizda bildigin ben evlenmek istemezken her gun agladi zirladi simdi ise anasinin gotunden ayrilmiyor . Benimde cocugum yok anne olmak istyorum ama boyle bir aile bana doyasiya annelik duygusunu yasattirirmi yoksa esimle surekli aile konusu tartismaktan o cocuga anneligimi layikiyla yerine getiremezmiyim bu korkutuyor ve cocuk yapmaktan uzak duruyorum . Taki karsimdaki adam baba olmayi hakedene kadar.

tabi daha koca olamamış adamı baba yapın
hemen düzelir

Bacim resmen benim yasadiklarimin tipkisini yasiyorsun bende 3 yillik evliyim sevgili zamanimizda bildigin ben evlenmek istemezken her gun agladi zirladi simdi ise anasinin gotunden ayrilmiyor . Benimde cocugum yok anne olmak istyorum ama boyle bir aile bana doyasiya annelik duygusunu yasattirirmi yoksa esimle surekli aile konusu tartismaktan o cocuga anneligimi layikiyla yerine getiremezmiyim bu korkutuyor ve cocuk yapmaktan uzak duruyorum . Taki karsimdaki adam baba olmayi hakedene kadar.
En az 3 çocuk yapın.
Bu kadar yaşatılan çile size az gelmiş.
Delirmek için en az 3 çocuk lütfen.

Back
X