Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))))benim bugün gizli günüm var bakalım nasıl olacak
bence gayet mantıklı..
kadınların parası olması lazım ne olur ne olmaz...
bende güne girdim eşime söyledim saf gibi hemen o da girdi bizim güne...
yedi bitirdi beni "bana ne zaman sıra geliyo" diye diye..
şimdide "bu bitince yine girelim söyle sizin işyerindekilere" diyo...
hayır ebru elimden almaz parayı ....benim ayda 3 tane günüm var ikisini bilir ve ben toplu olarak eşime veriririm parayı ama 1 taneside sadece bana ait ....birikririm sonrada toplu para olarak alırım.Kocanızın neden haberi yok.
Elinizden mi alır parayı
sevde kndime ayırıp biriktirdiğim paradan girdim...taksit taksit götürüp toplu halde almak güzel diğer türlü biriktiremiyorum...Hicbir aciklama yapmamissiniz. Duruma gore degisir yani.
Evin riskindan mi veriyorsunuz, kendi maasiniz var da ondan mi, kendinize ayirip biriktirdiginiz paradan mi, hicbirsey belli degil ki, neye yorum yapiyoruz anlamadim.
Madem artik gununuz varmis bugun, kolay gelsin diyim, baska denecek birsey yok.
sevde kndime ayırıp biriktirdiğim paradan girdim...taksit taksit götürüp toplu halde almak güzel diğer türlü biriktiremiyorum...
Eger para kendinin parasiysa bence sorun yok. Ama bilhassa esten saklamaniz da tuhaf. Sadece para olarak degil, esin hoslanmayacagi birseyin gizli sakli yapilmasi da sakat bir durum bana gore.
hayır ebru elimden almaz parayı ....benim ayda 3 tane günüm var ikisini bilir ve ben toplu olarak eşime veriririm parayı ama 1 taneside sadece bana ait ....birikririm sonrada toplu para olarak alırım.
Bende güne girdim eşimden gizli. Kendi maaşımdan her ay veriyorum
Saklamamdaki amaç para elimizde olunca harcıyoruz hemen. Oysaki benim bir evladım var ve onun geleceği için ufakta olsa yatırım yapmak şart.
Eşin istemez mi çocuğu için birikim yapmayı diyebilirsiniz. . Ama sağolsun kendisinin verdiği cevap ileride biriktiririz. . Oysaki şuan sağlıklıyım ve çalışıyorken biryerden başlamam lazım. Geleceğin bize ne getireceği belli değil![]()
kızlar ben gün yapmıyorum ama kenara köşeye para atıyorum ufaktan ,ama bir türlü birikmiyor çünkü eşim sıkıştığında ay sonunda çıkarıp veriyorum biriktirdim die oda seviniyor,,bu zamana kadar biriktirdiğim parayı bencilce hiç harcamadım yine evimize kullanıyorum dar da olunduğunda.şimdi çocuğum büyüyüyor onun için bir hesap açıp artık yok saymak istiyorum o parayııı onun geleceği içinnnnn