kocaların haberi olmadan para günlerine katılanlar varmı

Kadınların ev gezmesinden kocaya ne, kendiniz de söylüyorsunuz kenarda para olmalı diye, gününüzün amacı da iyi.

Son düzenleme:
bence gayet mantıklı..
kadınların parası olması lazım ne olur ne olmaz...
bende güne girdim eşime söyledim saf gibi hemen o da girdi bizim güne...
yedi bitirdi beni "bana ne zaman sıra geliyo" diye diye..
şimdide "bu bitince yine girelim söyle sizin işyerindekilere" diyo...

Son düzenleme:
bence gayet mantıklı..
kadınların parası olması lazım ne olur ne olmaz...
bende güne girdim eşime söyledim saf gibi hemen o da girdi bizim güne...
yedi bitirdi beni "bana ne zaman sıra geliyo" diye diye..
şimdide "bu bitince yine girelim söyle sizin işyerindekilere" diyo...

ay nasıl güldüm yaaa :)))))

bende eşimden gizli para biriktiriyorum bana ne demeli :6: daha üç kuruş ama :8:

Burda sanırım empati girer devreye..
Eşiniz aynısını size yapsa sorun olur muydu?
Eğer sorun olacağını düşünüyorsanız eşinize yapmanızda doğru değil.
Şahsen ben eşimin böyle bir şeyi (gerekli gereksiz) saklamasını asla istemem.

Hicbir aciklama yapmamissiniz. Duruma gore degisir yani.
Evin riskindan mi veriyorsunuz, kendi maasiniz var da ondan mi, kendinize ayirip biriktirdiginiz paradan mi, hicbirsey belli degil ki, neye yorum yapiyoruz anlamadim. :37:
Madem artik gununuz varmis bugun, kolay gelsin diyim, baska denecek birsey yok.

Hicbir aciklama yapmamissiniz. Duruma gore degisir yani.
Evin riskindan mi veriyorsunuz, kendi maasiniz var da ondan mi, kendinize ayirip biriktirdiginiz paradan mi, hicbirsey belli degil ki, neye yorum yapiyoruz anlamadim. :37:
Madem artik gununuz varmis bugun, kolay gelsin diyim, baska denecek birsey yok.
sevde kndime ayırıp biriktirdiğim paradan girdim...taksit taksit götürüp toplu halde almak güzel diğer türlü biriktiremiyorum...

sevde kndime ayırıp biriktirdiğim paradan girdim...taksit taksit götürüp toplu halde almak güzel diğer türlü biriktiremiyorum...

Eger para kendinin parasiysa bence sorun yok. Ama bilhassa esten saklamaniz da tuhaf. Sadece para olarak degil, esin hoslanmayacagi birseyin gizli sakli yapilmasi da sakat bir durum bana gore.

Eger para kendinin parasiysa bence sorun yok. Ama bilhassa esten saklamaniz da tuhaf. Sadece para olarak degil, esin hoslanmayacagi birseyin gizli sakli yapilmasi da sakat bir durum bana gore.

tabiki senin düşüncende doğru ...siz kaç yıllık evlisiniz varmı çocuklarınız

hayır ebru elimden almaz parayı ....benim ayda 3 tane günüm var ikisini bilir ve ben toplu olarak eşime veriririm parayı ama 1 taneside sadece bana ait ....birikririm sonrada toplu para olarak alırım.

Şunu saklı yapmasanız da rahat rahat yapsanız.
Saklayınca kendini rahatsız eder insan.
Eşinize bakarken mesela toplandığınız gün, ya da paranız geldiğinde içiniz sızlar sakladım diye.
Bence gereği yok saklı birikim yapmanın.
İstisnalar dışında.

Bende güne girdim eşimden gizli. Kendi maaşımdan her ay veriyorum
Saklamamdaki amaç para elimizde olunca harcıyoruz hemen. Oysaki benim bir evladım var ve onun geleceği için ufakta olsa yatırım yapmak şart.
Eşin istemez mi çocuğu için birikim yapmayı diyebilirsiniz. . Ama sağolsun kendisinin verdiği cevap ileride biriktiririz. . Oysaki şuan sağlıklıyım ve çalışıyorken biryerden başlamam lazım. Geleceğin bize ne getireceği belli değil :ssz:

kızlar ben gün yapmıyorum ama kenara köşeye para atıyorum ufaktan ,ama bir türlü birikmiyor çünkü eşim sıkıştığında ay sonunda çıkarıp veriyorum biriktirdim die oda seviniyor,,bu zamana kadar biriktirdiğim parayı bencilce hiç harcamadım yine evimize kullanıyorum dar da olunduğunda.şimdi çocuğum büyüyüyor onun için bir hesap açıp artık yok saymak istiyorum o parayııı onun geleceği içinnnnn

Bende güne girdim eşimden gizli. Kendi maaşımdan her ay veriyorum
Saklamamdaki amaç para elimizde olunca harcıyoruz hemen. Oysaki benim bir evladım var ve onun geleceği için ufakta olsa yatırım yapmak şart.
Eşin istemez mi çocuğu için birikim yapmayı diyebilirsiniz. . Ama sağolsun kendisinin verdiği cevap ileride biriktiririz. . Oysaki şuan sağlıklıyım ve çalışıyorken biryerden başlamam lazım. Geleceğin bize ne getireceği belli değil :ssz:

ben kendime kalınca para biriktiremem hemen harcarım ama gün olunca mecbur oluyor götürmek zorundasın...helede bir kadının kenarda parasının olması şart

kızlar ben gün yapmıyorum ama kenara köşeye para atıyorum ufaktan ,ama bir türlü birikmiyor çünkü eşim sıkıştığında ay sonunda çıkarıp veriyorum biriktirdim die oda seviniyor,,bu zamana kadar biriktirdiğim parayı bencilce hiç harcamadım yine evimize kullanıyorum dar da olunduğunda.şimdi çocuğum büyüyüyor onun için bir hesap açıp artık yok saymak istiyorum o parayııı onun geleceği içinnnnn

vefa çok güzel bir davranış ama eşler sıkışır ve o para kolay kolay geri gelmez canım ben çokkk yaptım:)))))
eşim ger ödemedi üstelik borç olarak veriyorum dediğim halde

Back
X