Kocalarina kök söktüren kadinlar..

yarimc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
145
108
53
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben

Ayni beni anlatmissin .
Konun supeer...

Sana bu konuda hiç yardimci olamam.
Cunku bemde ayni senin gibiuim..
Sen AYNI BEN...

öfke problemi Türk erkeklerinin yüzde 75 inde olan sorun.
Kendi anasından babasından gördüğünü 'aile' olarak biliyor.
Soyunu kendi babası gibi devam ettiriyor.
Kadınlar zamana ayak uydurabilir, değişime çok açıktır. Gördüğünü değil, hayal ettiğini ister
Oysa erkek için değişim çok zor.
Mutsuz olduğunuzu anlatın, korktuğunuzu söyleyin

Bence kadınla erkeğin birbirini çözmesi ile alakalı bir durum bu.
Evet eşim her istediğimi yapar ama ters anında bir şey istememeye özen gösteririm.
İstediğimi yapması için de kök söktürme falan işe yaramaz. Sevimli sevimli bıcır bıcır istemek lazım. Yoksa bildiğin atlatır

canim senin dedigin her daim kul kole olan bir erkek onada kilibik diyorlar. her istedigini yaptirmaya gelince sakin bir zamaninda konusup ikna edeceksin yada iste o anlari sen bilirsin. onun harici karsindaki de vur eline al lokmasini cocuk degilki herkesin bir tavri var senin gibi . sakin zmanini kollaman gerek

Evet benm eşimde ayneen öyle bazen her dediğimi yapar bazende tam tersi olmadik şeylere köprüp kizar.

Oyle insanlar çok var etrafimda kariainin agzina bakan .
Ama bize denk gelmez oyle iuiler maalesef.

Evet benm eşimde ayneen öyle bazen her dediğimi yapar bazende tam tersi olmadik şeylere köprüp kizar.

Ya mesela sallıyorum adam telefonda kavga ederken ışkım dondurma allll desem döner bi haşlar yani. Şaşmaz.
Ama normal zamanda tersleyecek olsa 2 terslerim. Ayağını biri denk alacaksa o ben olmam valla.

Her istediğimi yaptıramam sonuçta eşimin de kabul etmeyeceği şeyler vardır. Ama genel olarak sözüme gelir.
Bu biraz erkeğin kişiliğiyle alakalı. Her istenileni yapan erkek/kadın karakteri tam oturmamış biridir bence.
Dominant, inatçı, sinirli bir adam sabit fikirlidir yapmak istemezse gerekli olsa bile yapmaz.

Bak bu bir yöntem; Ben eşime söylerim onun fikrini alıyormuş gibi. Eşimin genel olarak ilk etapta verdiği tepki 'ne gerek var' olur. En basitinden ev süpürülecekse bile böyledir.
Mantıklı bir şekilde anlatırım. Ya o anda kabul eder ya da zaman içinde çok baymadan naif bir şekilde tekrarlarım ki unutmadığımı ve onun mutlaka yapılması gerektiğini anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…