Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Allah yardimcin olsun.
Iste bazi erkeklere ne desen boş acil ihtiyaçlari bile zorla aldirabiliyorsun.
Ömrunden omur gidiyo .
Ben az cekmedim bu konuda eski eşden.

Allah yardimcin olsun.
Iste bazi erkeklere ne desen boş acil ihtiyaçlari bile zorla aldirabiliyorsun.
Ömrunden omur gidiyo .
Ben az cekmedim bu konuda eski eşden.
Ben eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.
Adam almiyor akilsiz.
El supurgesiyel idare ettim .
Napayim olmayinca.
Allah boyle eşleri duşman başina vermesin.
Cidden cekilmesi cok zor..

önce tatlı dille isteyerek
ve istediğin olmadığında adama hayatını zehir ederek

bi süre sonra o suratı ve tripleri çekmemek için baştan yapıyor ne dersen

Ben bu konuda şanslı olanlardanım eşim şimdiye kadar hiç kırmadı beni. Ama biz ikimizde ılımlıyız yani herşey karşılıklı. Çoğu zaman yoğun çalıştığı için ben kıyamıyorum ona.

Valla allah yardimciniz olsun benim esim tam tersi ne istesem yapar evdeki cogu seyi almak icinde o israr eder ben almam ☺bu yuzden cok sansliyim el ustunde tutar beni ne desem yapar valla allahim nazarlardan korusun insallah

Benim eşim dediğimi yapar çoğunlukla. Benle alakası da yok. Ben erkeğim diye başlayan cümleleri yoktur. Erkek egosu yoktur. Ben de erkek sabırsızdır ilgi ister sinirleninve şuraya sineyim gibi dar kalıplara sıkışmadım. Bence kadın da erkeği çok pohpohluyor

Tam olarak bende böyleyim. Ona karsı hep şevkatli sevgi doluyum ama yanlış yaparsa bende tavır koyarım. Dediğiniz gibi kaybetmekten korkan insan (iki taraf içinde geçerli ) verici olur, kıymaz kıyamaz.

Annemde böyle o yüzden ben hiç böyle bir insan olamam hala çekiyor
birşeyi çat çat söylerim kavga edilmesi gerekirse ederim şunu anlamıyorum birşey söylemesende sinirli öküz bu adamlar söylesende kavgamı ederim hırsımı almış olurum en azından
Neyseki eşim babama hiç benzemez bende anneme

Son düzenleme:
Adam almiyor akilsiz.
Napayim olmayinca.
Böyle olunca süpürmeyeceksin işte yerlere dökeceksin çekirdekleri kolaysa beli agrıya ağrıya süpürsün el süpürgesiyle

Çookk güzel yazmışsın zaten benim eşimde cinsellikle yola gelecek bir adam degil umurunda olmaz dediğiniz gibi.. Bende şöyle resti çekebilsem ohhh içim rahatliycak ta o cesaret nerede..

Çek ya hiçbirşey olmaz. Üstün olan taraf biziz, biz onlara değil, onlar bize muhtaç Bunun bir farkına varsak...

Bir kere evlilik hayatına alışmış erkek, ayrılsa baba evinde rahat edemez. Tek başına eve çıksa, hazır yemeğe, temiz kıyafete alışmış, rezil kepaze olur tek başına. Düzenli cinsel hayata alışmış, kaç yıl sonra kız avlamaya mı uğraşacak haftada kaç kez? Ailesi baskı yapacak, terkedilmiş olacak çünkü biricik oğulları.

İnan bir erkeğin 2. kez evlenmesi daha zor. Çünkü toplumda bir kadın büyük birşey olmadıkça yuva yıkmaz deniyor. Kimbilir ne yaptı da kadın bunu terketti deniyor. Herkes şüphe ediyor boşanmış erkekten. Ama kadın istese 2.yi de bulur 3.yü de...

Yaşlılıkları daha beter. Yaşlı bir kadın her yere sığar ama erkek öyle mi?

Onlar korksun ayrılmaktan, bizi kırmaktan.

Yani biz olmadan onlar bir hiçler, o sebepten dilediğiniz gibi davranınız

4 senelik iliskim var beraber yasiyor sayiliriz. Sevimli sevimli soyleyince kiramaz. Baktim yapmiyor uzuldugumu dile getiririm o zamanda yapar.

O psikolojiyi yaratan eşin. Senin suçun değil. Benim babam da öyledir. Annem hep korku paikolojisiyle büyüttü bizi. Karşıma çıkan hiçbir erkeğn yanında öyle olmadım. Ama babamn karşısında hala böyleyim. Aşman lazım o duyguyu. Sinirlendiği zaman ne yapıyor? Bağırıyor mu sana? Bağıramaz mesela. Sana kimsenin bağırmaya hakkı yok. Trip mi yapıyor yaparsa yapsın onun sorunu. Biraz gevşet kendini ve güçlü ol.

Adam almiyor akilsiz.
Napayim olmayinca.

O el süpürgesini kafasına atardım valla...

Benim süpürgem bozuldu bir kere, misafir gelecek. Eşime dedim hemen anneme gidiyorsun, annemin süpürgesini getiriyorsun. Annem de yürüyerek yarım saat. Gitti aldı süpürgeyi. Canı çıkmış tabi... 1 hafta sonra hemen gidip aldık yeni süpürge.

Ama ben aman şarjlı da iş görüyor deseydim, sadece söyleyip geçseydim oho oo belki de hemen alınmayacaktı. Önümüzdeki ay para ayarlayayım diyecekti tanıyorum malımı.

Aynen ne olacak ki? Huzurum mu kaçacak? Böyle sürekli içime atacağıma bir şeyleri bir kere huzurumu tam kaçırır evliliğimi hizaya sokarım. Evlilikte kadın erkek eşittir ya birinin daha fazla ağırlığının olması kadar itici bir şey yok.

Benim babamda çok sinirli biriydi dedem de hep bir korku psikolojisi oldu ama bir süredir babama da cevap veriyorum artık çünkü o kadar gereksiz yere sinirlenip haksızlık yapıyor ki o da bir lafı haketti diyorum en sonunda dayanamıyorum. Herkese gerekeni söylemek lazım usturuplu bir dille saygılı bir şekilde.

Sizin sorununuz her istediğini yaptırmaktan çok, eşinizin öfkesinden korkmaniz bence. Sinirlenecek diye bir şey isteyememek. Yoksa kimse kimsenin her istediğini yapamaz, yapmaz. Şu korku problemini halledin bana kalırsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…