- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Allah yardimcin olsun.ben bir evi badana ettirebilmek icin (ustelik tum maliyeti ben karsiladim) 3 ay mucadele verdim be
imanım gevredi...
kurutma makinesi aldirabilmek icin de cok cetin bi mucadeleye girecem sanıyodum ama surekli camasirlarimin uzerine hali silkeleyen manyak ust komsum isimi kolaylaştırdı. birgun yine temiz çamaşır ustune hali silkelemesine sahit oldu "ya cikip kavga edecegim ki sen benim apartmandskilerle kotu olmami istemezsin, yada makine alalim "dedim. yarisi ondan yarisi benden denklestirdik aldik. valla bu en kolayi oldu.
simdiki hedefim yatak... yatagin her iki yuzunde de ortw kismi çöktü. ki bel problemim var. yatılmıyor
ha gayret bismillah basladim ön hazirliga gazam mubarek olaaa
Ben eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.Allah yardimcin olsun.
Iste bazi erkeklere ne desen boş acil ihtiyaçlari bile zorla aldirabiliyorsun.
Ömrunden omur gidiyo .
Ben az cekmedim bu konuda eski eşden.
önce tatlı dille isteyerekMerhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Tam olarak bende böyleyim. Ona karsı hep şevkatli sevgi doluyum ama yanlış yaparsa bende tavır koyarım. Dediğiniz gibi kaybetmekten korkan insan (iki taraf içinde geçerli ) verici olur, kıymaz kıyamaz.Eşime kök sokturuyor olabilirim.
Seviyorum, değer veriyorum ve bunu gosteriyorum, fedakarim, ondan yapamayacağı şeyleri beklemiyorum, kendi ailem dahil kimse için onu kirmiyorum vs. Tabi hatalarım da oluyor sonuçta insanim ama merkezinde sevgi var yaptiklarimin.
Eğer o bana yeterli değeri vermezse bosanirim. Ben kaybetmem o kaybeder, bunun farkında. Arkama bile bakmayacagimi da biliyor, kimseyi takmayacagimi boşanmaktan zerre korkmadığımı, sadece onu sevdiğim için yanında olduğumu biliyor.
Haliyle kaybetmemek için elinden geleni yapıyor çoğu zaman. Her dediğim oluyor mu olmuyor tabi bazen ciddi anlamda saçmalıyorum çünkü, kapris yapıyorum :)) zaten bir şey istememe gerek kalmıyor o soruyor hep ne yapalım canın ne ister diye.
Kendine güvenden geçiyor bence bu iş.
Böyle olunca süpürmeyeceksin işte yerlere dökeceksin çekirdekleri kolaysa beli agrıya ağrıya süpürsün el süpürgesiyleBen eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.
Adam almiyor akilsiz.
El supurgesiyel idare ettim .
Napayim olmayinca.
Allah boyle eşleri duşman başina vermesin.
Cidden cekilmesi cok zor..
Çookk güzel yazmışsın zaten benim eşimde cinsellikle yola gelecek bir adam degil umurunda olmaz dediğiniz gibi.. Bende şöyle resti çekebilsem ohhh içim rahatliycak ta o cesaret nerede..
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Ben eski eşe inanir misin elektrikli supurge aldiramadim.
Adam almiyor akilsiz.
El supurgesiyel idare ettim .
Napayim olmayinca.
Allah boyle eşleri duşman başina vermesin.
Cidden cekilmesi cok zor..
Aslında sorunun cevabı yine sorunun içinde. O öfkelenecek diye korkarsanız ohoo oo... Öfkelense ne yazar öfkelenmese ne yazar? Sabaha kadar kızsın isterse ben takır takır söylerim içimde ne varsa. Basit varlık aslında erkekler...
Benim babamda çok sinirli biriydi dedem de hep bir korku psikolojisi oldu ama bir süredir babama da cevap veriyorum artık çünkü o kadar gereksiz yere sinirlenip haksızlık yapıyor ki o da bir lafı haketti diyorum en sonunda dayanamıyorum. Herkese gerekeni söylemek lazım usturuplu bir dille saygılı bir şekilde.O psikolojiyi yaratan eşin. Senin suçun değil. Benim babam da öyledir. Annem hep korku paikolojisiyle büyüttü bizi. Karşıma çıkan hiçbir erkeğn yanında öyle olmadım. Ama babamn karşısında hala böyleyim. Aşman lazım o duyguyu. Sinirlendiği zaman ne yapıyor? Bağırıyor mu sana? Bağıramaz mesela. Sana kimsenin bağırmaya hakkı yok. Trip mi yapıyor yaparsa yapsın onun sorunu. Biraz gevşet kendini ve güçlü ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?