Kocalarina kök söktüren kadinlar..

ben bir evi badana ettirebilmek icin (ustelik tum maliyeti ben karsiladim) 3 ay mucadele verdim be

imanım gevredi...

kurutma makinesi aldirabilmek icin de cok cetin bi mucadeleye girecem sanıyodum ama surekli camasirlarimin uzerine hali silkeleyen manyak ust komsum isimi kolaylaştırdı. birgun yine temiz çamaşır ustune hali silkelemesine sahit oldu "ya cikip kavga edecegim ki sen benim apartmandskilerle kotu olmami istemezsin, yada makine alalim "dedim. yarisi ondan yarisi benden denklestirdik aldik. valla bu en kolayi oldu.

simdiki hedefim yatak... yatagin her iki yuzunde de ortw kismi çöktü. ki bel problemim var. yatılmıyor

ha gayret bismillah basladim ön hazirliga gazam mubarek olaaa

Eşime kök sokturuyor olabilirim.
Seviyorum, değer veriyorum ve bunu gosteriyorum, fedakarim, ondan yapamayacağı şeyleri beklemiyorum, kendi ailem dahil kimse için onu kirmiyorum vs. Tabi hatalarım da oluyor sonuçta insanim ama merkezinde sevgi var yaptiklarimin.
Eğer o bana yeterli değeri vermezse bosanirim. Ben kaybetmem o kaybeder, bunun farkında. Arkama bile bakmayacagimi da biliyor, kimseyi takmayacagimi boşanmaktan zerre korkmadığımı, sadece onu sevdiğim için yanında olduğumu biliyor.
Haliyle kaybetmemek için elinden geleni yapıyor çoğu zaman. Her dediğim oluyor mu olmuyor tabi bazen ciddi anlamda saçmalıyorum çünkü, kapris yapıyorum :)) zaten bir şey istememe gerek kalmıyor o soruyor hep ne yapalım canın ne ister diye.
Kendine güvenden geçiyor bence bu iş.

Evet aslında benim içimden geçende o her erkekte kaybetme korkusu olmali bence ...

Senin adamda iyiymiş vallaaa

esim her istedigimi yapmaz, bazen yapar bazen yapmaz, bazen cokt ers de duseriz. ama aman ofkelenmesin diye hicbir seyi de icime atamam.
belki fazlasi zarar ama dusundugumu soylerim, ben ondan daha cok sinirlenedebilirim.
her istedigini yapan esinin agzinin icine bakan tip erkekleri bazen goruyorum ama nedense dogal olmadigini dusunuyorum.
Ben istedim diye beni disari cikaran erkegi yuceltemiycem mesela. ben kendimde disari cikarim zaten, benim zorumla yada istegimle disari cikiyorsa, ekndi zevk almayacaksa hic gelmesin daha iyi.

Kadınlardan kaynaklanıyor tabiki kadınlara her zaman aman sus eşine hürmet et empoze edildiği için vallahi kimse kusura bakmasın onlarda sinir varsa bende allahı var erkek diye öyle üste çıkamaz asla.

B
Ben de tam cinselliği yazacaktım ama bence de isteklerini yaptırmak için bunu kullanmak iğrenç bir şey. Ben kendime yakistiramiyorym.
Birkaç kişinin söylediğine de katılıyorum, eşinin sinirlenmesinden bu kadar korkman garip. Sen insan değil misin? Hatan, kusurun, isteklerin olamaz mı???
Benim eşim de dediğim dedik olmaya çalıştı. Nazikçe mantıklı bir şekilde uyardım. Anlamadı. Sabretmem gereken son noktaya kadar ettim ve sonunda rest çektim. Geri adım da atmadım. Şimdi herkes sınırını biliyor.
Ben sana rest çek diyemem ama herkesin evliliği farklıdır. Duruma göre hareket etmen gerekir. Olgun ve mantıklı bir şekilde derdini anlatacaksın birkaç defa. Baktın olmuyor, ters gideceksin. Bu evlilik sadece onu mutlu etmek için yapılmadı....

kesinlikle çok haklısın canım bir kadının kendine güveni olmalı eşine de muhtaç olmadığını her fırsatta göstermeli bunlar olduktan sonra kimse çemkiremez karısına :))

Ne istediğini bilen, asla pasif kalmayan, düşüncelerini söylemekten korkmayan kadınlar olun.
Çata çat kavgaya gerek yok, erkeğe her istediğini yaptırmak için bütçeyi aşan veya makul olmayan şeyler yaptırmanın manası da yok, ne erkek sizi ezsin ne siz erkeği.
Maksat her istediğini yaptırmak değil, karşılıklı istekleri istişare ederek ortak bir dil oluşturabilmek, birlikte karar vermeyi becerebilmek, her erkek için farklı metodlar vardır, her ilişki kendine özeldir çünkü, kimi tuttuğu takım galip geldiğinde mutludur ve konuşulacak kıvamdadır, kimi işyerinde herşey yolunda gittiğinde.
Dikte ederek değil, tatlı dille olmayacak şey yok

Karşınızdaki insanın anlayışı ile alakalı daha çok bu durum.
Yeri gelir ben eşime dikte ederim yeri gelir o.
Bunun yanı sıra eşime sadece hanımlık değil,arkadaşlık,sırdaşlık,kardeşlik yaptım. Böylelikle başkalarına verdiğim çatır çatır cevapları yeri gelince eşime de veriyorum.

Harfiyen katiliyorum.
Insan istediklerini dogrudan güzel bir sekilde ifade edebilmeli.
Her karakter her kisinin üslubu ayni olmaz. Bir yol bulmak lazim.
Ancak cinselliği alet etmek cok cok kötü geliyor bana da..
iki tarafinda huzur ve mutluluğu bulunmali.
Benim nisanlim da sinirlidir ancak parladigi yerlerden cok ifade edis seklim önemlidir. Mesela anlatmiyorsam bir swyi kizar icime attigimi farkettigim anda..yada cok küt diye soylediysem.. üslubunu bulmak lazim.
Bende onun yaotigi bazi seylere sinirlenirim o da benim sinirlenmeyecegim sekilde aktarir. Iliskimiz bu sekilde devam eder. Bazen sert çıkışlar her iliski de olur ancak her korkarak yasamak insani mutsuz eder cok mutsuz eder.

Valla benim her dediğim oluyor kızlar biraz dominant olun yeter kırmadan özürdilemesini ve gönül almasını bilerek bir onun dediği olursa üç benim dediğim olur başta vermeyeceksin ipleri eline beni değiştirecekse beni ben olduğum gibi sevmemiş demektir ve benim içimde aynı şey geçerli bende onu değiştiremem ama idare etmek çok farklı bişey değiştirmek çok farklı ikisi arasındaki farkı çözersen karşınızdakine de rahatlıkla isteklerini yaptırabilirsiniz

Kuzenim evlenmeden önce cok böyle baskın biriydi dediğim dedik.. evlendi karısı ondan daha baskındi ve karısinin sözü geçti geçiyor herseyde:)

Her dediği olanlardanım sanırım, ama kocamın da her dediği oluyor bizim evlilikte, zevklerimiz ve yaşam tarzımız çok benzer olduğundan çatışmıyoruz.
Çatıştığımız gün sanırım iki taraf da kendi seçimini yaşar.

Cinselliği asla kullanmam. Zaten kullansam da eşim bunu yemez, hiç umrunda olmaz.

Her erkeği yola getirmek farklı şekillerde olur bence. Politik davranmak lazım. Her dediğini yapmak, aman kocam aman kocam demek, hemen yumuşamak, hele ki hep ilk adımı atan taraf olmak kaybetmektir bana göre.

Ben 10 kez cadılık yapsam, 3 kez pohpohlarım. Hep pohpohlamak da olmaz, cadılık yapmak da. Ama cadılık hep daha fazla bende, eşim eyvallahım olmayacağını bilir. Bunu bilmesi herşeyi çözüyor zaten.

Hata yaparsam, yuvam yıkılır. Bunu bilmesi lazım erkeğin...Cepte olmayın. Erkekler yuvalarının yıkılmasından, bizden daha çok korkuyor, bunu unutmayın

Çookk güzel yazmışsın zaten benim eşimde cinsellikle yola gelecek bir adam degil umurunda olmaz dediğiniz gibi.. Bende şöyle resti çekebilsem ohhh içim rahatliycak ta o cesaret nerede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…