Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Esimden neden cekineyim ki esime karsi icimde kalan en ufak birsey olmaz cok kizacakta olsa..
Cok sukur genelde kirmaz beni ama tabiki oda insan eger icine sinmiyosa hayir der.
Ayni durum bende de gecerli esimi kirmam ama bende insanim hayir dedigim yada kizdigim benimde oluyor yani
Esin kizacak diye icinde tutarsan hayat gecmez sanki

Bende konu sahibi gibiyim malesef gerçekten bazı kadınlar erkeklerine her istediğini yaptırıyorlar çevremde örnekleri var nasıl yapıyorlar bilmiyorum

Canim selam tedirgin olacak ne varkii bunda.ben herseyi soylerim kizcani bilsemde:) icimde kalmasin.atamam icime falan valla. her istedigimi yapar esim cok sukur kizsa bile

Benim esimde her istedigimi yapar ama bu demek degil ki kilibik oldugundan ya da benim kok sokturen bi kadin olmamdan.bence bu durum erkegin karakteri oldugu kadar kadinin dik durusu ve guclu olmasiyla da alakali.esim cok merhametlidir hic kiyamaz sinirli olsa bile cabuk yumusar.her konuda fikrimi sorar her plani programi benim yapmami bekler.makul olan her istegime evet der.asla taktik bilmem cilve isve zaten yapacagim bisey degil.ama ben de onu hic bir zaman hic bir ortamda rezil etmedim ve asla kirmadim.ayni saygiyi kendime de beklerim yapmazsa aninda tepki veririm.insanlarin icinde karisini veya kocasini asagilayan ezen insanlardan nefret ederim ve ne esime oyle davranirim ne de kendime davrandiririm.

Su vilve dedikleri sey ne allah askina ben anlamiyorum

Bilmiyorum ve inan cok merak ediyorum.cevremde ornegi de varken ustelik isin sirrini ogrenmek yerine hayretler icerisinde izlemistim cifti.sonra da soramadan araya kusluk girdi.ogrenemedim velhasil.istisnasiz istedigi soyledigi herseyi yaptiriyordu.adamdaki muthis degisime sasmakla birlikte hanim ablamizi tebrik ediyorum :)

Benim eşimde istedigimi yapar ama bu cilve yapmak ne oluyor onu anlamadim. Ama esimden taktikle veya bisey isterken iyi davranmayla filan istedigimi yaptiramam yapasi varsada yapmaz. Nefret eder biseyi isterken lafi dolandiranlardan ve anlayacak kadarda zekidir bu yuzden ona direk soyleyeceksin ne istedigini Benim yapımda oyle zaten bisey yaptirayim diye binturlu cilve naz entirika dusunemem yorar beni şahsen. Yani taktikten cok bence eşlerinizi iyi tanıyın ve korkak olmayın yeter.

Benim sık kullandigim sozumdur. Ben mutsuzken, mutlu edemem. Gereksiz fedakarligin luzumu yok. Hangi kadin ki kendini paspas ediyor surekli

erkeklerle ilgili genel bir algı mı bu? mesela ben çok uzun bir zaman hatta hala zaman zaman yaşıyorum bunu. kesin kızacak eyvah derdim. sonra farkettim ki aslında bu babamdan kaynaklanıyormuş. babam sert, ne zaman neye kızacağı belli olmayan biri. küçük yaştan beri bu yerleşmiş bende ki erkekleri sinirli her an kızabilir bir cins olarak yerleştirmişim beynime. bunun farkına varmamla bişeyler Değişti de bu Yüzden soruyorum sizinde böyle bir algınız olabilir mi?

Benim esim ustume cok duser hep bisey istermiyim sorar eder, cocuga bakar bi kac ev isinde yardim eder ama kok sokturmek diyemem ben buna. Istemedigi biseyi asla yaptiramam. Sorma tarzim ve kelime secimimin de etkisi cok var. Eger ters bi sekilde soylersem biseyi asla ama asla yapmaz

Tamamen ve tamamen erkekten kaynaklanıyor. O kök sokturen kadının karşısında da bi öküz olsun bakayım nasıl kök sokturuyor. Ha bazılarımız çeker bazılarımız cekemez bosar bu adamlari. Ama adam agresifse ve odunsa kadin boşamak ya da alttan almaktan başka seçeneği yok. O yüzden azcik yontulmuş bi odunsa hep beraber çekmeye devam

İyi ezmiş seni sağolsun pıstırmış kedi gibi resmen.

Korkmıycaksın 12 aylık değil kimse. Yeri gelir haksızsa kendi babamla bile tartışırım kaldıkı kocam?? Hıh...

Şahsen 1 ay sonra düğünüm var sinir sorununu kökten çözdüm dert,sıkıntı full dinlerim çözüm yolları sunarım adam olur melek ,sanırım asıl ben kök söktüren ben oldum kavgalarda en çok sinirlenen cırlayan benim.

Elinize sağlık, edinilmiş çaresizliğimize dikkat çekmişsiniz. Memleket kütük dolu olunca, az yontulmuşu Abdurrahman Çelebi ayarında oluyor. Hep beraber çekmemenin bir yolu olmalı :)

Elinize sağlık, edinilmiş çaresizliğimize dikkat çekmişsiniz. Memleket kütük dolu olunca, az yontulmuşu Abdurrahman Çelebi ayarında oluyor. Hep beraber çekmemenin bir yolu olmalı :)
Ah o yol keske bulabilsek :)

geçen yolda kaldı araba, adamın biri bana yardım etti çekiciyi beklerken orban burdan konuşmaya başladık... memleketin kaplıcalarından konu hamama geldi dedim nerede gittin dedi sen giremezsin oralara orası bir büyük bina içinde, kalıyorsun falan... otel mi dedim, yok dedi; öyle değil nasıl yani???, dedi vallaha birşey yapmadım ama ben... dedim senin karı duysa seni yolar!!! hoş tut karını dedim bana ne dedi?: Karıya ne kadar hoş davranırsan o kadar tekme yiyon... patron o ....

yani her dediğini yaptırısın ama sonra beyin değişik değişik yerlerde hamamlara da yıkanmaya gider yani ... ilişki denge üstüne accık senin dediği accık onun dediği... ha bu denge nasıl kurulur bizim öküzlerle derseniz bazıları uyuduğu bölgeyi çok kullanıyor derim ama tam olarak bir öküzle nasıl başa çıkılır öğrenmek için bir çiftçye danışınız

asla böyle bir kadın değilim olamıyorum cim cim lede olmuyor o işler,kafayı yiyicem yakında,birde suratıma söylüyor bende senle neden evlendim beni ancak sen çekerdin diyor

kızlar deneyimler yaşananlar ve üretilen çözümler harika. yani inanın şu oduncuklarımızın anatomik yapısını çözmeye harcadığımız zamanı eğitime ilerlemeye gelişmeye versek dünyayı kadınlar yönetirdi. hepinizi tek tek kutluyorum ve aranıza dalıyorum. benim elimdede mevcur bir parca odun var . eviriyorum çeviriyorum ama daha inemedim derinlerine çünkü şuan askerde psikolojik dengeleri karıştı nasıl çözeceğim bu işi bilmiyoırum. gelmesine 18 gün kaldı. nişanlıyız bu arada. adam normal de de ben erkeğim havalarında. askere gitti sürekli burundan getirmeceler ben ondan anlayış bekliyorum o benden anlayış bekliyor. gelince nasipse evlilik olacak ve ben o buraya geldiğinde eski ben yani kavga çıkmasın diye susan ben olmak istemiyorum. ve bu konuyu keşfettikten sonra kızacak diye birşey saklamıyorum dan dan söylüyorum eskiden yani bir 6 güne kadar arkadaşlarım aradı konuştuk demezdim şimdi soru yağmuruna tutacak beni diye ama şimdi dan dan sölüyom umrumda değil. bende ki bu ufacık gelişmeye katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim kızlar. şimdi evlilik öncesi yapılacak önerilerinizi alayım ?

Bu adamın yapısıyla alakalı diye düşünüyorum...
Eşimde her istediğimi yapar ama kesinlikle yapmıyacağı şeyler vardır onları yapmasını istemem mesela,onun haricinde her isteğimi yerine getirir sağolsun....
Bide yapana değil yaptırana bak derler, nekadar doğru bi söz bilemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…