Karşındaki erkek kendine güvenen kadının yanında daha höyt höytleşiyorsa ?Bu erkekle de alakalı aslında, sakin yapılı kolay sinirlenmeyen, karısına çocuğuna kıymet veren bir adamsa ve kadında ona muhtaç olmadan o olmasada hayatını devam ettirebileceğini ta en başından hissettirenilmişse o evlilikte kadının hareket sahası geniş olur, yani benim evliliğimde böyle hiç olmazsa.. o yüzden tercih yaparken adamı iyi analiz edeceğiz
ve kendimize güveneceğiz bunuda karşı tarafa hissettirdikten sonra taktiğe gerek kalmıyor bence
Sen takır takır söyleyince o iki katını söylemiyor mu , kırıcı söz işitmemek için frenliyoruz İşte ....
Şanslısın o haldeHayır eşim o karakterde biri değil, zaten söylese de söyleyebileceği sözlerin hepsine bir cevabım var, ne yapıp edip kendimi haklı çıkartırım...
Şanslısın o halde
Yıllarca eşinden mi çektin ? İnsanlar kolay kolay değişmez de ?Teşekkürler, yıllarca çok şanssızdım halbuki, çok çektim... Biraz tecrübeyle eşimi yonttum, yoksa dışarda çok sinirli biri...
Yıllarca eşinden mi çektin ? İnsanlar kolay kolay değişmez de ?
O halde bir sorum olacak , küs olduğun ailesine bu bayramda adım atsan ? Bütün gününü onlarda geçirsen , akşam senin ailenin olduğu ile geçerken amcası güle uğrasanız , amcası gil de ille yemek yiyin diye iki buçuk saat sizi orda tutsa , eşiniz de amca yemek yemeyeceZ diyemiyorsa ! EşinlZe trip atarmısınıZ?Eşime kök sokturuyor olabilirim.
Seviyorum, değer veriyorum ve bunu gosteriyorum, fedakarim, ondan yapamayacağı şeyleri beklemiyorum, kendi ailem dahil kimse için onu kirmiyorum vs. Tabi hatalarım da oluyor sonuçta insanim ama merkezinde sevgi var yaptiklarimin.
Eğer o bana yeterli değeri vermezse bosanirim. Ben kaybetmem o kaybeder, bunun farkında. Arkama bile bakmayacagimi da biliyor, kimseyi takmayacagimi boşanmaktan zerre korkmadığımı, sadece onu sevdiğim için yanında olduğumu biliyor.
Haliyle kaybetmemek için elinden geleni yapıyor çoğu zaman. Her dediğim oluyor mu olmuyor tabi bazen ciddi anlamda saçmalıyorum çünkü, kapris yapıyorum :)) zaten bir şey istememe gerek kalmıyor o soruyor hep ne yapalım canın ne ister diye.
Kendine güvenden geçiyor bence bu iş.
O halde bir sorum olacak , küs olduğun ailesine bu bayramda adım atsan ? Bütün gününü onlarda geçirsen , akşam senin ailenin olduğu ile geçerken amcası güle uğrasanız , amcası gil de ille yemek yiyin diye iki buçuk saat sizi orda tutsa , eşiniz de amca yemek yemeyeceZ diyemiyorsa ! EşinlZe trip atarmısınıZ?
Evet ne saçma , amcası kim ki ? Öyle pişman etme sökmüyor işte her erkeğe , şanslısın yani maşallah , ne dersin mesela ordan çıkınca ? Orda hiç mi bişey çaktırmazsınKendi aileme gidecekken amcasında saatlerce oturuyorsa trip atarım, ama o evden çıktıktan sonra... Amcasında gayet güleryüzle, normal otururum. Çıkınca da pişman ederim onu...
Çünkü böyle bir durumda, amcasında yarım saat oturup kalkması gerekirdi.
Tatlı dil hayatım biraz işve biraz cilve herşeye evet der benim Can'ımın içi kocişimMerhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
benim esim kiyamaz yok dese bile yapar. ama acikcasi biz öyle kvga etmeyiz. uyumluyuzdurYok canım nerdeeeee , meselâ ben heeer dediğimi yaptıramıyorum
Yaptırabilen varsa ben de öğreneyim burdan .
Evet ne saçma , amcası kim ki ? Öyle pişman etme sökmüyor işte her erkeğe , şanslısın yani maşallah , ne dersin mesela ordan çıkınca ? Orda hiç mi bişey çaktırmazsın
Dediğim gibi bu erkeğin huyuna göre değişir bu dediğinizi eşim yapmaz ama olaki yaptı ben kendimi tanıyorsam susmam korkmam o bu tavrına devam eder bende susmamaya devam ederdim ve muhtemelende ortada bir evlilik kalmazdı, kendimi biliyorum çünküKarşındaki erkek kendine güvenen kadının yanında daha höyt höytleşiyorsa ?
Hımm illaki taktik katılıyor işin içine .... Ya ne kadar saçma , haklıyken haksı dutuma düşme diye bişey bana çok saçma geliyor aslında ama insanların yüzünden böyle oluyor hep , orda da dedim kalmasaak yemeğe , çok geç olacak diye ama artık çok geç yemek hazırlıyor lar cevabı insanı çıldırtır , yemek hazırlanıyorsa kalınacak !!!! Mışşşşş !!! Koskoca amcası Eti'n içine elini sokmuşmuş!!!!allahım aklıma mukayyet olSağol cnm.
Valla orda hiç çaktırmam, çaktırırsam haklıyken haksız olurum. Çünkü çıkınca ilk o başlar konuşmaya, amcama saygısızlık oldu, ayıp oldu diye. Bunu söyletmemek için orda normal takılırım. Zaten ordaki insanların suçu yok.
Çıkınca ohoo oo başlarım, benim ailem sana ne yaptı, sana ne zararları oldu onların sana diye? Bayram günü kocaman insanlar orda bizim keyfimizi mi bekleyecek? Önce anne baba derim. Ben amcana gitmeyelim mi diyorum, tabi ki gideriz. Ama iki aileyi de görelim, akrabalar sonra derim. Hatta önümüzdeki bayram ben de seninkilerden önce kendi akrabama giderim, bakalım nasıl olacak derim.
Ve daha neler neler... Adam zaten amcada otururken benim bozulduğumu anlamadığı için önce bir şok olur ben kızınca. Sonra bunca lafa yetişemeyeceği için, ben haklı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?