Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Karşındaki erkek kendine güvenen kadının yanında daha höyt höytleşiyorsa ?

Sen takır takır söyleyince o iki katını söylemiyor mu , kırıcı söz işitmemek için frenliyoruz İşte ....

Hayır eşim o karakterde biri değil, zaten söylese de söyleyebileceği sözlerin hepsine bir cevabım var, ne yapıp edip kendimi haklı çıkartırım...

Genelde her dedigimi yaptiririm lafi soylemekte cekinmem ama boyle olmayi istemezdim sanirsambu huy meselesi.benim huyumuda bildigi icin bastan boyle kabul etti ondan kabul etmek zorunda yoksa benim cenemi cekeeeer yani en bastan oyle gitseydi okurdu ama artik zor

O halde bir sorum olacak , küs olduğun ailesine bu bayramda adım atsan ? Bütün gününü onlarda geçirsen , akşam senin ailenin olduğu ile geçerken amcası güle uğrasanız , amcası gil de ille yemek yiyin diye iki buçuk saat sizi orda tutsa , eşiniz de amca yemek yemeyeceZ diyemiyorsa ! EşinlZe trip atarmısınıZ?

Kendi aileme gidecekken amcasında saatlerce oturuyorsa trip atarım, ama o evden çıktıktan sonra... Amcasında gayet güleryüzle, normal otururum. Çıkınca da pişman ederim onu...

Çünkü böyle bir durumda, amcasında yarım saat oturup kalkması gerekirdi.

Evet ne saçma , amcası kim ki ? Öyle pişman etme sökmüyor işte her erkeğe , şanslısın yani maşallah , ne dersin mesela ordan çıkınca ? Orda hiç mi bişey çaktırmazsın

Tatlı dil hayatım biraz işve biraz cilve herşeye evet der benim Can'ımın içi kocişim eee birazda Ada'mın karakteri tabi

Evet ne saçma , amcası kim ki ? Öyle pişman etme sökmüyor işte her erkeğe , şanslısın yani maşallah , ne dersin mesela ordan çıkınca ? Orda hiç mi bişey çaktırmazsın

Sağol cnm.

Valla orda hiç çaktırmam, çaktırırsam haklıyken haksız olurum. Çünkü çıkınca ilk o başlar konuşmaya, amcama saygısızlık oldu, ayıp oldu diye. Bunu söyletmemek için orda normal takılırım. Zaten ordaki insanların suçu yok.

Çıkınca ohoo oo başlarım, benim ailem sana ne yaptı, sana ne zararları oldu onların sana diye? Bayram günü kocaman insanlar orda bizim keyfimizi mi bekleyecek? Önce anne baba derim. Ben amcana gitmeyelim mi diyorum, tabi ki gideriz. Ama iki aileyi de görelim, akrabalar sonra derim. Hatta önümüzdeki bayram ben de seninkilerden önce kendi akrabama giderim, bakalım nasıl olacak derim.

Ve daha neler neler... Adam zaten amcada otururken benim bozulduğumu anlamadığı için önce bir şok olur ben kızınca. Sonra bunca lafa yetişemeyeceği için, ben haklı olurum

Karşındaki erkek kendine güvenen kadının yanında daha höyt höytleşiyorsa ?
Dediğim gibi bu erkeğin huyuna göre değişir bu dediğinizi eşim yapmaz ama olaki yaptı ben kendimi tanıyorsam susmam korkmam o bu tavrına devam eder bende susmamaya devam ederdim ve muhtemelende ortada bir evlilik kalmazdı, kendimi biliyorum çünkü

Biz kadınlar da bi tuhafız.

Özellikle ilk gençlik yıllarımızda ortamdaki uslu çocukları ezik bulur, ilgi gösterdiler mi huzursuz olur, nerede arıza tip varsa dikkatlerini çekmeyi puan toplamak sayarız.

Aklımız başımıza gelince de o arızalardan efendi, işinde gücünde, bir dediğimizi iki etmeyen bir tipe dönüşmelerini bekleriz.

Neyse...

Kocasını ağzının içine baktıran kadınlar ya huzurlu bir ailede büyümüş harika çocuğu kapmışlardır ya da karısının dırdırından bıktığı için onun her dediğini yapan kurulu oyuncağa dönmüş ezik bir adamla evlidir.

Bir de şu var...

"Kimi kadınlar hayatlarındaki adamı kendilerine köle ederler ve kölenin karısı, kimisi de ona kral gibi davranırlar ve kralın kraliçesi olurlar" denir ya...

Adama kök söktürüp zavallıyı finoya çevirmek yerine onun olgun ve sağlam durmasına destek çıkmak siz ve aileniz için en hayırlısı olur çünkü öyle bir adam siz talep etmeden de sizin için en iyisini yapma gayretinde olur.

Öbür türlüsü sünepenin tekiyle ömür çürütmektir, öylesi de sizi başının üstünde taşısa ne olur...

Hımm illaki taktik katılıyor işin içine .... Ya ne kadar saçma , haklıyken haksı dutuma düşme diye bişey bana çok saçma geliyor aslında ama insanların yüzünden böyle oluyor hep , orda da dedim kalmasaak yemeğe , çok geç olacak diye ama artık çok geç yemek hazırlıyor lar cevabı insanı çıldırtır , yemek hazırlanıyorsa kalınacak !!!! Mışşşşş !!! Koskoca amcası Eti'n içine elini sokmuşmuş!!!!allahım aklıma mukayyet ol

Bu kadınların adamlara kök söktürme, her dediğini yaptırma hevesi nedir hiç anlamam. Hayatı paylaşacak eş mi arıyorsunuz yoksa nereye çekerseniz oraya gidecek tasmali bir koyun mu?

Ama bir insan eşinden neden korkar, korktuğu bir adamla neden evlenir o kısmı da hiç anlamıyorum malesef.

Evet ben o kadınlardanım ve kök söktürüyorum kocama.
Hiç de bi istegimi yaptırmak için ekstra çaba harcayamam işve,cilve vs.gibi..
herhangi bişey dediğimde beni dikkate almayıp umursamıyorsa ya da bana ataerkillik yapmaya çalışıyorsa o zaman kök söktürmeye başlarım çünkü üzerimde hüküm yürütmesine asla izin vermem buna engel olmak için de tatlı dil,cilve vb gibi şeylerle kadınlığımı kullanmam çünkü benim isteklerim,düşüncelerim varsa koşulsuz bir şekilde kabul etmeli,ailede benim de söz hakkına sahip olduğumu unutmamalı.

Gerekirse kavga,huzursuzluk çıkar ve en nihayetinde fikirlerimi kabul eder.

Ve artık benim düşüncelerimin,isteklerimin değerli olduğunun farkında benim de söz hakkına sahip olduğumun bilincinde..
Tatlı dil bazı şeylerde yanlış yöntem..

Kendinize değer verin,kendinizi eşinize kabul ettirmek için kadınlığınızı kullanarak kendinizi ne kadar asagiladiginizin farkında mısınız?

Son düzenleme:
bence biraz kadının zekasına bağlı diye düşünüyorum, benim eşim sinirlense aslında baya kızar, bende öyle çok baskın biri değilim sessiz sakin biriyim ama her dediğimi de eşime yaptırırım, tek yaptığım şey yaptırmak istediğim şeyi eşime mantıklı gelebilcek şekilde ona anlatmak, onu ikna etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…