- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.092
- 598
Amca biz kalkalim eşimin ailesine gidecegiz yola çıkacağız diyememişse bu benim için eksidir,. En azından bunu söylemesini beklerim. Yola çıkacaksınız amcası aç gitmeyin diye dusunmustur muhtemelen ama işte dediğim gibi eşim önce bir durumu belirtsin gerekirse yerim yemeği sorunsuz şekilde ama susuyorsa evet kizarim. Ben o mutlu olsun diye cabaliyorsam o da benim fikrimi alacak, benle beraber karar verecek, bana soracak ne dusunuyorsun diye. Sormadan kendim çalayim sulalem oynasın derse bayram burnundan gelir onun.O halde bir sorum olacak , küs olduğun ailesine bu bayramda adım atsan ? Bütün gününü onlarda geçirsen , akşam senin ailenin olduğu ile geçerken amcası güle uğrasanız , amcası gil de ille yemek yiyin diye iki buçuk saat sizi orda tutsa , eşiniz de amca yemek yemeyeceZ diyemiyorsa ! EşinlZe trip atarmısınıZ?
amin
panik atagim 8 yil sonra nuksetmisti. yemeden icmeden kesilmistim 10 kg verdigim donemdi. benim hersey bulanip tiksindigim onunsa homini homini yiyip mac film vs eglencesinden geri kalmadigi donemdi.
canimdan vazgectigim bi donemdi.
belki dedim evdeki degisiklik iyi gelir kotu anlari siler vs. zaten eski rengini de sevmiyodum.
bunu tum gerekceleriyle defalarca anlatmama ragmen bak parasını da ben vereceğim dememe ragmen... 3 ay benimle kavga etti..
Simdi tek duam Allahim beni kimseye muhtac etme ve Allahim bana guc ver calisayim. baskw bi duam yok...
Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Taaaa en başta evliliğin ilk yıllarından taviz vermemek :)Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Kesinlikle. Rabbime şükürler olsun gözümün içine bakan sevgilim var. Aramızda 10 yaş var bizim, eşim beni senelerce aramış:) bunların her biri ayrı etken galiba. Bir kere kesinlikle merhametli olması gerekiyor. Eşim benim yaşıma iniyor genelde, çok garip ama bizim adam akıllı kavgamız bile olmadı. Bu olumlu bir şey mi bilmiyorum ama ben küçük olduğum ve gurbete geldiğim için eşimin bana hep merhametle yaklaştığını düşündüm. Ama adamın karakteri böyle olmasaydı ben ne yapabilirdim ki? İstediğin kadar fettan vs ol. Mutsuz olursunuz sadece. Eşinin karakteri önemli bence.Taaaa en başta evliliğin ilk yıllarından taviz vermemek :)
Ama bu durumun önemli bir noktası var. Eşin seni sevmeli. Kaybetmekten korkmalı. Diğer türlü ise eğer adam ipleri alır tabi eline.
ben ona kök sökturmek olarak bakmıyorumMerhaba arkadaşlar hep merak ettiğim şey evlilikte eşlerinize nasil her dediğinizi yaptirabiliyorsunuz? Mesela benm eşim bazen bakarim şeker gibi bazende yaninda konuşamam bile ve çok çekinirim birşey söylerken eşim sinirlenecek diye hep içime atarim bende herseyi yüzüne takir takir söylemek istiyorum ama nerde o cesaret? Acaba ben mi abartiyorum? Nasil yenecem bu durumu yemege giderken eşmle disari cikarken bile tedirginim birsey yapacam sinirlenecek diye bu nasil bir pskolojidir bilemedim ben
Bu kadınların adamlara kök söktürme, her dediğini yaptırma hevesi nedir hiç anlamam. Hayatı paylaşacak eş mi arıyorsunuz yoksa nereye çekerseniz oraya gidecek tasmali bir koyun mu?
Ama bir insan eşinden neden korkar, korktuğu bir adamla neden evlenir o kısmı da hiç anlamıyorum malesef.
Hımm illaki taktik katılıyor işin içine .... Ya ne kadar saçma , haklıyken haksı dutuma düşme diye bişey bana çok saçma geliyor aslında ama insanların yüzünden böyle oluyor hep , orda da dedim kalmasaak yemeğe , çok geç olacak diye ama artık çok geç yemek hazırlıyor lar cevabı insanı çıldırtır , yemek hazırlanıyorsa kalınacak !!!! Mışşşşş !!! Koskoca amcası Eti'n içine elini sokmuşmuş!!!!allahım aklıma mukayyet ol
bütün bunlar senin sayende olmuyor kiEşime kök sokturuyor olabilirim.
Seviyorum, değer veriyorum ve bunu gosteriyorum, fedakarim, ondan yapamayacağı şeyleri beklemiyorum, kendi ailem dahil kimse için onu kirmiyorum vs. Tabi hatalarım da oluyor sonuçta insanim ama merkezinde sevgi var yaptiklarimin.
Eğer o bana yeterli değeri vermezse bosanirim. Ben kaybetmem o kaybeder, bunun farkında. Arkama bile bakmayacagimi da biliyor, kimseyi takmayacagimi boşanmaktan zerre korkmadığımı, sadece onu sevdiğim için yanında olduğumu biliyor.
Haliyle kaybetmemek için elinden geleni yapıyor çoğu zaman. Her dediğim oluyor mu olmuyor tabi bazen ciddi anlamda saçmalıyorum çünkü, kapris yapıyorum :)) zaten bir şey istememe gerek kalmıyor o soruyor hep ne yapalım canın ne ister diye.
Kendine güvenden geçiyor bence bu iş.
Hayır benim eşim çok sinirli ve agresiftir. Eski ilişkilerinde de tüm kadınlar bundan yaka silkmis. Annesi bile uyardı beni çok sinirlidir diye. Alttan alsam kendine cariye yapardı eminim ilk başlarda suyunu ayağına götürecek derecede hizmet, sınırsız anlayış ve o erkek olduğu için son sözün onda olması gibi şeyler bekledi. Avcunu yaladi zavallim. Kadın erkek eşittir dediğimde bile kahkaha atmıştı dalga geçmişti. Şimdi kadın daha ustundur gordubütün bunlar senin sayende olmuyor kieşinin yapısı bu demekki.başka kadınla da evli olsa öyle olacaktı okadar
sinirlidir ona bişey diyemem.. ama bu çok daha başka birşey. hanımköylü derler ya yapısında o vardır..bunun özel biriyle alakası yoktur..Hayır benim eşim çok sinirli ve agresiftir. Eski ilişkilerinde de tüm kadınlar bundan yaka silkmis. Annesi bile uyardı beni çok sinirlidir diye. Alttan alsam kendine cariye yapardı eminim ilk başlarda suyunu ayağına götürecek derecede hizmet, sınırsız anlayış ve o erkek olduğu için son sözün onda olması gibi şeyler bekledi. Avcunu yaladi zavallim. Kadın erkek eşittir dediğimde bile kahkaha atmıştı dalga geçmişti. Şimdi kadın daha ustundur gordu
Tamam kendinizi böyle iyi hissedeceksiniz belli ki, eşiniz galiba fazla gaddar. Eşim hanimkoylu yoksa benlik değil bu kadar değişim.sinirlidir ona bişey diyemem.. ama bu çok daha başka birşey. hanımköylü derler ya yapısında o vardır..bunun özel biriyle alakası yoktur..
eşimi konuşmadım farkındaysan yuvarlak bir yorum yaptım kasıtsız ki eşim bana kendimi herzaman özel hissettirirTamam kendinizi böyle iyi hissedeceksiniz belli ki, eşiniz galiba fazla gaddar. Eşim hanimkoylu yoksa benlik değil bu kadar değişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?