Kocalarina kök söktüren kadinlar..

Amca biz kalkalim eşimin ailesine gidecegiz yola çıkacağız diyememişse bu benim için eksidir,. En azından bunu söylemesini beklerim. Yola çıkacaksınız amcası aç gitmeyin diye dusunmustur muhtemelen ama işte dediğim gibi eşim önce bir durumu belirtsin gerekirse yerim yemeği sorunsuz şekilde ama susuyorsa evet kizarim. Ben o mutlu olsun diye cabaliyorsam o da benim fikrimi alacak, benle beraber karar verecek, bana soracak ne dusunuyorsun diye. Sormadan kendim çalayim sulalem oynasın derse bayram burnundan gelir onun.

İstek derken tam olarak neyden bahsediyoruz. Ev eşyasıysa asla ertelemez çünkü gereksiz ve işe yaramaz bir şeye asla para harcamayacağımı bilir. Hatta kendisi teklif eder ekmek yapma makinesi alalım, bulaşık makinesini değiştirelim, ütüyü değiştirelim, kurutma makinası alalım gibi. Yiyecek içecek ise saatin kaç olduğuna mevsime bakmaz bulamayacağını bilse dahi gider dolaşır arar. Ama adama şu bardağı şurdan al mutfaga götür desem ya da ev işiyle ilgili bir şey söylesem şu lambayı bi tamir ettir desem kavga çıkartmadan yapmaz. Ben de kavga ederek yaptırmayı tercih ediyorum. Severim ben dişe diş kavga etmeyi karşımda susarsa deli olurum

Allah yardimcin olsun..
Cocugunuz var mi? ayrilmayi dusundun mu hic ?

Tuhaf bir durumunuz var. Yani es demek cok sey demek. Neden cekiniyorsunuz ki? Aslinda cift terapisti falan alin bu durum sürekliyse. Esinden neden korkuyorsun ters teper diye, demek ki biraz ürkütmüs seni. Ne bileyim yani isteyen istedigini söyler. Garipsedim. Galiba ben bu dünyada en cok esime yakin olabildim. Ne dersem dinledi, her türlü durumumda yardim etti. Bir ömür cekinerek gecmez ki. Gercekten cift terapistine falan bir gidin. Sizin icin özellikle.

Soruna gelince ben söylerim esim yapar, esim söyler ben yaparim. Yani biri birine birsey yaptirmaz, kendiliginden yapilir. Yani özellikle bir yaptirimim yok, yapiyor ben de yapiyorum sorunsuz. Birinin lafi gececek diye bir kaide yok.
Ha kimse hangi konuda sorumluluk varsa en cok söz hakki normal olarak ondadir.

Icinize atmayin, esinizle paylasin. Sinirli bir yapisi varsa yardimla bunu cözün.
Yani cok eziklestirmisiniz kendinizi, esiniz ne yapiyor bagirip cagirip gürlüyor mu? Ne yapiyor da kabugunuza cekildiniz merak ettim.

Kimse kusura bakmasın ama eşlerinden korkan kadınlara çok kızıyorum. Onlar bizim hayat arkadaşımız, öbür yarımız. Saygı ve sevgi çerçevesi içinde değilse bir evlilik, onun anlamı nedir? Sizler böyle koca korkusundan kendinizi ezdikçe karşınızdaki şahıs bunu farkederek bir darbe de o vuruyor.

Su dünyada bi Allah tan korkunuz olsun kadinlar o kim sana ne yapabilir bi istekten dolayi eger gercekten sana zarar verebilecek seni korkutan bi ofkesi olduğunu düşünüyorsan neden onunlasin hala bunun sonunda hayatta tek basina başarılı olamayan erkekler uzulur ziyan olur sadece asla biz olmayiz ezdirmeyin kendinizi guvenin bi boya bi süpürge ustunden asagiliyolar kendilerinin ustun olduğunu kabul ettirmeye calisiyolar

Taaaa en başta evliliğin ilk yıllarından taviz vermemek :)
Ama bu durumun önemli bir noktası var. Eşin seni sevmeli. Kaybetmekten korkmalı. Diğer türlü ise eğer adam ipleri alır tabi eline.

Taaaa en başta evliliğin ilk yıllarından taviz vermemek :)
Ama bu durumun önemli bir noktası var. Eşin seni sevmeli. Kaybetmekten korkmalı. Diğer türlü ise eğer adam ipleri alır tabi eline.
Kesinlikle. Rabbime şükürler olsun gözümün içine bakan sevgilim var. Aramızda 10 yaş var bizim, eşim beni senelerce aramış:) bunların her biri ayrı etken galiba. Bir kere kesinlikle merhametli olması gerekiyor. Eşim benim yaşıma iniyor genelde, çok garip ama bizim adam akıllı kavgamız bile olmadı. Bu olumlu bir şey mi bilmiyorum ama ben küçük olduğum ve gurbete geldiğim için eşimin bana hep merhametle yaklaştığını düşündüm. Ama adamın karakteri böyle olmasaydı ben ne yapabilirdim ki? İstediğin kadar fettan vs ol. Mutsuz olursunuz sadece. Eşinin karakteri önemli bence.

ben ona kök sökturmek olarak bakmıyorum
bu sans meselesı bence

akıllı adam esını her anlamda sever ve destek verır
onemlı olan akıllı adamı bulmak

yaptıgım bırseye dahıl etmeyı severım benımle zaman gecırmeyı sever salata yapar mesela ben mutfakta tek kalım ıstemez
bu karsılıklı

:)

o biraz kişilik meselesi, kendini ezdirmeyen ve dominant karakterde olmak lazım bunu yapabilmek için. ay kaybetcem ayy kızacak diye korkmayacaksın, bir şey seni rahatsız ettiyse söyleyeceksin, eğer böyle bir evlilik olmazsa zaten eşitlik yoktur o evlilikte huzurda olmaz ezilen kişi için. ama tabi herşeyi söyliycen derken adamı aşağılayıp ezmekten bahsetmiyorum gerekli ölçüde anlatarak açıklayarak yapmak lazım.

Konu sahibi kök söktürkmekle ortak karar verme konuşup anlaşma olayını yanlış anlamış

Erkeklere taktik yapmadan huzurlu yuva olmuyor... Keşke öyle olmasa, adaletli düşünebilseler ama malesef...

Aileleri de pek kıymetli. Biz olsak aman ayıp olur deriz, kalmayız çok... Onlar düşünemiyor, illa ki bizim göstermemiz lazım herşeyi...kavga dövüş...

kadınlarla alakası yok. erkeğin yapısıyla ilgili tamamen.......

bütün bunlar senin sayende olmuyor ki eşinin yapısı bu demekki.başka kadınla da evli olsa öyle olacaktı okadar

Kök söktürme kavramı hoş değil bence. Kadın erkek farketmez biri diğerine eziyet ettiğinde aynı evde kalmanın çok bi anlamı yok. ha istediğinin yapılmasını kasdediyorsan isteyeceksin. kabul etmediyse tırsmak yerine kendini savunacaksın

bütün bunlar senin sayende olmuyor ki eşinin yapısı bu demekki.başka kadınla da evli olsa öyle olacaktı okadar
Hayır benim eşim çok sinirli ve agresiftir. Eski ilişkilerinde de tüm kadınlar bundan yaka silkmis. Annesi bile uyardı beni çok sinirlidir diye. Alttan alsam kendine cariye yapardı eminim ilk başlarda suyunu ayağına götürecek derecede hizmet, sınırsız anlayış ve o erkek olduğu için son sözün onda olması gibi şeyler bekledi. Avcunu yaladi zavallim. Kadın erkek eşittir dediğimde bile kahkaha atmıştı dalga geçmişti. Şimdi kadın daha ustundur gordu

sinirlidir ona bişey diyemem.. ama bu çok daha başka birşey. hanımköylü derler ya yapısında o vardır..bunun özel biriyle alakası yoktur..

sinirlidir ona bişey diyemem.. ama bu çok daha başka birşey. hanımköylü derler ya yapısında o vardır..bunun özel biriyle alakası yoktur..
Tamam kendinizi böyle iyi hissedeceksiniz belli ki, eşiniz galiba fazla gaddar. Eşim hanimkoylu yoksa benlik değil bu kadar değişim.

erkek dede var ama kadindada var
% ye vurursak kadinin payi agir basar diyorum
korkma deyincede Allahtan baskasindan korkmam napabilir bana
sadece insan huzruszluk çikmasin istiyor buna korkma denir mi bilmiyorum
haa erkek niye istemiyorki huzruszluk çikmasin onu bilmiyorum

sonuç esim benim dedigimi yaparmi derseniz
yaptigida olur yapmadigida ,ama sunu diyebilirim 8 yilidr beni dinlemedigi her ama her konuda yanlisa adim atmis oldu bunuda zamnla gordu tabi sorsaniz inkar eder kilif uydurur ama içinden oda biliyor dile getirmezz

Tamam kendinizi böyle iyi hissedeceksiniz belli ki, eşiniz galiba fazla gaddar. Eşim hanimkoylu yoksa benlik değil bu kadar değişim.
eşimi konuşmadım farkındaysan yuvarlak bir yorum yaptım kasıtsız ki eşim bana kendimi herzaman özel hissettirir eşiyle önplana çıkan sensin burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…