KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.
Hep derin hep
Kıymet bilen erkek o kadar az Kİ
İstisna resmen
O istisna size denk gelir de kıymet bilir die kendinizi riske atmayın

Sizin bu yaptıklarınız aslında fedakarlıktan daha farklı bir şey. Sizi kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.. Nasıl desem kendini ve duygularını hiç önemsememek var bunun içinde. Öğrenilmişlik var bunun içinde. Kadın böyle olmalıdır duygusu var. Siz kendinizden, kimliğinizden, her şeyden vazgeçmişsiniz. Bu kadar da değil yani cidden. Kadınlar biraz fazla dramatize ediyorlar bu fedakarlık işini ve çok arabesk yaklaşıyorlar bence. En azından bundan sonrası için artık vakit kaybetmeyin kendi hayatınıza dair. Maalesef bazen acı tecrübelerle öğreniyoruz..

Önce ben= Gayet sağlıklı bir tavır
Hep ben = Bencillik
Ne dersiniz benim durumuma bilemiyorm cnm ama bunlar yasadiklarim ve karsiligi.tabiki zulm edin demiyorm.once ben diyin.benim vazgectiklerim ne onu zengin etti ne de fakir.....sadece ben yasamasini hayattan tad almasini bilemedim.yine onu dusunerekm...degdimi hyr....yani ben burda yasadiklarimi hayat hikayemi anlatabilirim.

İste ben, once ben derken, o da once ben derse ipler kopar.
Once biz demeyi bilmek lazım.
Sofrada bir zeytin kaldiysa o yesin diye birakmak ne kadar yanlissa, benim olsun diye mideye indirmek de o kada yanlis, gerekirse ikiye boler yersiniz. Benim evlilik anlayisim bu.
Yoksa o bana bakti, ben ona baktim hesabina girerek isin icinden cikamayiz.

aslında bayan düşman olun demiyor fazla fedakarlık yapmayın istediginiz şeylerde diretin diyor sanırım

Ben de diyorum ki adamin parasi yokken kadin tatil diye diretirse, kadinin hali yokken adam yemek diye diretirse bu savasa donusur, neden karsilikli saygi icinde yurutmek varken boyle ince hesaplara girilsin ki.

Bir insan once ben diyebilmeli , tabi ki esimizi , cocuklarimizi , ailemizi dusunecegiz yeri geldiginde tasarruf yapabilecegiz ama once ben diyeceksiniz
Siz hic ben dememissiniz hep degmeyecek bir adam icin yasamissiniz
Umarim bundan sonra ben demeyi ogrenirsiniz , zira su anda bile adami dusunup hayiflaniyorsunuz
Benim ona olan sevgim bitti cnm.zerre kalmadi cok sukur...ben cocuklarimin ve su anki dustugumuz duruma uzuluyorm.inanin onu o kdr sevmisimki dunyanin en yakisiklisi o zannederdim.simdi diyorumki ben bunu mu sevmisimmmmmm.....okdr saskinlik icindeyim.bunu neden soyluyorm onu sevmiyorm.sadece yasadiklarima degmeyen adi biri icin heba ettigim gunlerime...ve sonucunda bana ve cocuklarima olanlar.

Nice hala bosanamadın mı sen.. Kendını yıpratıyosun çekişerek otur konus versın haklarını anlasmalı boşa gıtsın. Uzatsan da çekişsende bu herif anlamaz anlamazlar. Türünün diğer örneği bende mevcuttu çünkü..

İyi de evlilik karsilikli guven iliskisi iliskisi icinde yurur, hic evlenmeyin deseniz anlarim ama evlenip de eşe dusman muamelesi yapmak iki tarafi da huzursuz etmekten baska bir ise yaramaz ki
Katılıyorum. Anlayamıyorum bu tavrı. Güvenmeyin, yüz vermeyin, yok şımartmayın, hatta bir de bunun süründür versiyonu var. Komik yahu komik, bu şekilde berbat bir ilişki içinde olduğun biriyle nasıl evli kalabilirsin?

Katılıyorum. Anlayamıyorum bu tavrı. Güvenmeyin, yüz vermeyin, yok şımartmayın, hatta bir de bunun süründür versiyonu var. Komik yahu komik, bu şekilde berbat bir ilişki içinde olduğun biriyle nasıl evli kalabilirsin?

Birde aldatılınca nikahını verme sürünsünler diyen topluluk kısmı var.

Nice hala bosanamadın mı sen.. Kendını yıpratıyosun çekişerek otur konus versın haklarını anlasmalı boşa gıtsın. Uzatsan da çekişsende bu herif anlamaz anlamazlar. Türünün diğer örneği bende mevcuttu çünkü..
Cnm mahkeme bosanmaya karar verdi.az bir surec kaldi.adam oturup anlasacak bir adam degil....simdi mal paylasim davasi var...

Konu sahibi şimdi eklemiş durumunu, sağlıklı olan da bu. Soru-cevap değil diye düşünüyorum.
Kesinlinle oyle haklisiniz,ama bazen konu sahipleri o kadar dagilmis oluyorlarki dusunemeyebilirler o yuzden basit bir soru cvp bizden cok sey goturmez diye dusunuyorum..
Sevgiler:)

Birde aldatılınca nikahını verme sürünsünler diyen topluluk kısmı var.
Ayyyy onun nikahinin altinda kalmaktansa olmek daha iyi.onun soyadini yazacagim mecburi durumlarda bile midem bulaniyor.

Cnm mahkeme bosanmaya karar verdi.az bir surec kaldi.adam oturup anlasacak bir adam degil....simdi mal paylasim davasi var...

Anladım ama sende cok yıprandın bu sürecte 2 yıl oldu neredeyse hatta 3.. Yıllarına yazık

Back
X