KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.

Bosayin gitsin. Zaten tipis tipis kapiniza gelicek hevesde bir yere kadar ailesini kaybedince anlayacak

Bosayin gitsin. Zaten tipis tipis kapiniza gelicek hevesde bir yere kadar ailesini kaybedince anlayacak
Ben onun gelmesini istmyrm.asla.sevgiden zerre yok.boyle karektersiz donse ne donmese ne...sair ne diyor

Yikildi seni bekleyen sehir
Artik gelsende bir
Gelmesende bir.

Sen süslen nerden buldum ben bu fıstığı giderse bulamam desin :KK66:
Tecrübe konuşuyor
Selin Karacehennem yaptı
Ex beni
Kopuyorummmmm suslenince zaten bozuluyor ha. Allak bullak oluyor ya da hafif dekolte verince asansorde basliyor söylenmeye
Ama en cok dugune giderken ses etmemene güldüm tecrube iste..

Alemsiniz.guldummm
amin hep gülelim inş zamanında çok ağladım:KK66:
zayıflattı beni iki hafta da yapmayın bir
Bulduğu kıza benzetmeye çalışmış
Yıllar sonra kızı Facebook’ta gördüm valla daha güzeldim neyse
Saçım uzundu çok güzeldi
Kestir dedi
Kızıla boyat dedi
Sonra böyle sen tinercilere benzedin dedi
Ya hafife almayın çok saftım cidden
Kaçtım sonra aklım başıma geldi
Zayıflattı beni bak dedim bizim bir arkadaşın arkadaşının
yumurtalıkları elek gibi olmuş dedim çocuğu olmuyormuş o zaman Google da aratma yoktu ki ne bileyim
kadınsal hastalıkları riskini şimdi pcosum tüm metabolizmam bozuldu .
Yıllar sonra
Onun cevabı o zamanlar çocuktum oldu şerefsizliğin adı çocuktum he çocuğa gel çocuğa ben nineydim sanki
18 imde tanıştım 23 mde ayrıldım
hayatimi çaldı elini yüzünü yıkadı ohhh keyf çatıyor. Oturmasın Amerikalarda inş o new jerseyler dar gelsin ona
Burdan
Trump a sesleniyorum
o şerefsizi ülken de tutma
Gönder bak milli külfet o

Sen duy beni

Birde bir lafı vardı
Erkek olmanın dayanılmaz hafifliği diye.
Evet çok hafif bir erkekti ex

Son düzenleme:
Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.
Cok dogru diyorsun canim Allah sana sabir versin. Erkeklerin parasini yiyeceksin yemezsen onlar yedirecek birini bulur derler ya o laf cok dogru iste.

Konu sahibi sana hak veriyorum. Erkeklere acınmaz. Bir söz var acıma yetime döner k... g...ne diye hic kimseye acimayacaksin. Aman kocacim aman kocam demeyeceksin kesinlikle .
Bazı erkekler vardır bilen bilir,karisina para vermez ama arkadaslariyla keyif catmaya bira icmeye para vardır. Para nedense kadina gelince yok olur
Arkadaslariyla gezer tozar yer icer evlilik yildonumunde 1 cicek almaz .
Bir de bazi erkekler vardir arabası karisindan kiymetli. Arabaya cok para dökmüş ya hani aman cizilmesin kirlenmesin vs

Ben eşime asla acımıyorum buraya yazayim da genc kizlara ibret olsun.
Ben nişanlanmamistim daha sevgiliydik,esim bana dedi ki "Ben ev almadan,evlenmem. Önümü gormem kendimi garantiye almam lazım.
Bende tamam dedim
Sevgiliyken bir suru ev gezdik,butce 180 bin tlydi 200 luk ev bulduk olur tarzinda konustu. Sonra bir ev begendik 240 bin lira. Cok begendik ama,bana diyor ki altinlarini verirsin,bende veririm oyle aliriz.
Direk Hayir altinlarimi veremem dedim (nisanda takilcaklardan bahsediyor) neymis kendisine kredi çıkmıyormuş maas bordrosu yok diye. Yurtdışı isi yapiyor. Turkiye de çalışmıyor.
Sonra biz nisanlandik :)
Nisan yüzüklerini takınca annesine kredi çıktı ne hikmetse :),
Anneme kredi çıkıyor annemin üzerine kredi cekerim vs dedi bende geri kalanini nasil tamamlayacaksin dedim kivirdi mivirdi biseleer soyledi..
Sanki annesine 3 ay once kredi çıkmıyordu da biz nisanlaninca çıktı :)
Neyse biz kirada bir eve çıktık. Hala kiradayız.
Evlendim altinlarimdan 1 gram bile vermedim banka kasasi tuttum koydum anahtari cebime koydum.
Evlendikten 3 ay sonra kredi çekti :) Yalan soyleyen serefsiz evladidır. Hani kredi çıkmıyordu ya kendisine,hemde ne icin?, bitcoin madenciligi yapmak icin :)
50 bin tl harcamıştır.
Ama sorsan esimde para yok :)

Ben erkeklere asla inanmiyorum ve güvenmiyorum. Esim simdi bir ev bulsun alcam desin altinlarimi yine vermem. Destekte olmam. Banane?.kendine guvenmis ki kiraya cıkmış odeyebiliyor.

Hem 200 bin tl eve baglayacak bir adam benim 30 50 bin tllik altinima mi kalmis?.

Ha birsey daha,bana dediki, sana bmw 1.16 alcam cocuklarimiz olur okula goturursun onlari. Neden almayayim ki falan dedi. Ben zaten araba istiyorum
Bende heveslendim tabi. Nisanliyken oluyor bu
Ortada birak arabayi motor bile yok :)

Neyse bu cok masraf yapmis efendim dugun icin kina icin ev icin,gecen gun bir baktim,balkonda laptoptan qasqai jeeplere bakıyor. Alacak brnce sinsi seytan. Ama kime? Kendine. Simdi kendinin olurmu 2nizin dir diye dusunebilirsiniz ama ben esimin arabasina binmem,,yani surmem. Arabada sigara icerim biseyler yerim bana bi ton bidi bidi yapar o yuzden benim arabam ayri olmali. Allah in izniyle de alcam araba

Bir de ben birgun bir is buldum ,aklima geldi. Hayatim ne guzel ya olur yap o isi desteğim sana dedi.
Yemege çıktık. Konusmak icin. Internetten bir is.
Eve geldik,kahve yaptım, nasil hevesliyim. Yapacagi tek sey site kurmak bu arada.
Aradan 4 ay gecti ne zaman sorsam tamam hayatim hazirlicam tamam hayatim. En son bizim bi cocuga soyledim birseyiype ilgilencek diyor. Beni surekli kandırıyor.

En son elimde telefon,hayatim avmde bir is buldum ne dersin? Dedim. Baktim aa tabi hayatim istiyorsan calis yani falan dedi ama bozuldu. Ayni gece sabah 5 e kadar pc basindan kalkmadi ve baktim siteyi hazırlıyor ;)
Kıskanç.
Illa boyle blof mu yapmak lazım.
Ha birsey daha..
Altınlarim vardi,degerli birisinden. Dugun sonrasi onu bozdurup cok guzel 22 ayar bir bileklik yaptırdım kendime. 2400 mu ne tuttu. Geriye 600 tl kaldi. Esime verdim. Al bu parayi bana 3 tane ceyrek altin al dedim. Altin o zaman daha ucuzdu
Tamam dedi. Dedim normalde 2 ceyrek ediyor ama sen uzerine 150 tl ekle.
6 ay gecti ortada ne altın var,ne para :) soruyorum hayatim o altinlar bendeeee merak etmeee diye sırıtıyor
Erkege para verilmez arkadasim,fedakarlikta yapılmaz cok anlarlar ya

Kimse kendinden odun vermesin. Siz siz olun babanizin evinde nasilsaniz evlenince oyle devam edin. Ben babamin evinde haftanin 3 gunu kuafordeydim,alisveris gezmek tozmak hersey tam ayarindaydi. Evlenmeme yakin babamin maddi durumu bozuldu iflas etti. Cok şükür kocadan degil babadan gördük bazi seyleri.
Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devamini ;) erkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Su 3 gunluk dünyada yemicem içmicem binbir sıkıntı cekcem birkac mal sahibi olmak icin. Banane yaaaaa
Bana ait olmayan birsey o alacagim ev de Allah'ın o arabada. Ben ölüp göçüp gidicem yanimda mi götürcem o evi. Umrumda olmaz ya .. ben boyle düşünüyorum.

Kimse kendinden odun vermesin. Siz siz olun babanizin evinde nasilsaniz evlenince oyle devam edin. Ben babamin evinde haftanin 3 gunu kuafordeydim,alisveris gezmek tozmak hersey tam ayarindaydi. Evlenmeme yakin babamin maddi durumu bozuldu iflas etti. Cok şükür kocadan degil babadan gördük bazi seyleri.
Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devamini :KK66: erkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Su 3 gunluk dünyada yemicem içmicem binbir sıkıntı cekcem birkac mal sahibi olmak icin. Banane yaaaaa
Bana ait olmayan birsey o alacagim ev de Allah'ın o arabada. Ben ölüp göçüp gidicem yanimda mi götürcem o evi. Umrumda olmaz ya .. ben boyle düşünüyorum.
Arkadaşım gayet uyanık bir sarışınsın ;)
Saf sarışın değil

Ahhhhh ah..hamileliklerimi hic sorma cnm....kizimda ekmegin arasina pul biber ve tuz dokup yerdm.dislerim kasinirdi canim et cekerdi de ona soylemedim uzulmesin lamazsa diye.bir simit bile alamadgm gunu hic unutamiyorm.ozel dr bilmedim.kizimin kalp atisi duyulmadi hastanenin anlasmali kurumuna yonlendirildik ve gittik...cikista bir simit alip bolusup yedigimizi hicccccc unutmayacagim.burda sunu soylmk istiyorm vefaaaaa vefaaaaaa....yoksa o beni ac birakmiyordu.varda benden esirgemiyordu.ama beni calistirmiyordu.kiskancligindan.ben ona kanaat ettim.o zmn bende bu sartlar beni memnun etmiyor diye aldatsaydim yada terk etseydim.olurmuyduuuuuu...bana yakisirmiydi.oysa o evi arabasi iyibir maasi olunca beni yariyolda birakti.
cnm Rabbim vefali fedakar davrandigin icin zorlukta kacip gitmedigin esine destek oldugun icin iffetinle kocana kocalik yaotigin icin emin ol seni mukafatlandiracaktir.esininse vay haline karisini ekmek arasi pul biber yemeye razi kalip disarda orda burda kadinlarla tatil yaptigi icin Allah da ona ve onun gibilere cezasini verecektir.bu yuzden icin rahat olsun basin dik alnin acik olsun.
hayirli es darlikta belli olur sen hayirki bi es olmussun Allah seni daha cok nimetlendirsin cnm.simdiki zaman oyle zamanki aldatan aldatana nice imrendigim evliliklet esleri aldatti bi duyduk ki bosanmislar.cok sasiriridim artik sasirmiyorum.Allah sonumuzu hayir etsin.
Allah esini oarayla imtihan etmis cok parayi gorunce kudurmus imtihanini kaybetti o ona yansin cnm.hele ki senden hellalik istedigi zmn vay ki ne vay haline...
her erkek adam olamiyor cnm adamlik agir gelmis esine.
aklina seninle tatil yaomak gelmiyor bi gun de karimi benim dar gunlerimde yanjmda oldu karimi tatile cikariyim supriz yapip demiyor metresiyle tatillerden tatillere surtuyor.o tatiller burnundan gelsin.
bundan sonra elbet kimseye guvencin kalmamistir.ama insallah karsina sana guven veren kendinden once seni dusununen evlatkarina iyi bi abilik yapabilecek olan hayirli bi eş cikartsin en dogru zamanda.
sen bosanmakla en iyisini yapiyosun nafakani da al sakin almamazlik yapma.hatta evkiyken kuru ekmege talimdim sefani baskalari surdu bari bende bosaninca safa suruyum de pislige.catir catir ne alabiliyosan kar.surunsun adi.

Ister calisiyor olun ister ev hanimi kuaforuniz,giyim kusaminiz,gezmeniz,yemeniz icmeniz vs bunlardan odun vermeyin. Kimse ay canim fedakar karıcım falan demez. Deveyi diken insani ise... biliyorsunuz devamini :KK66: erkekler hem isterlerki bakımlı güzel kadin olsun,hemde oo cok pahali bu kuaforler bu boyalar. O zaman alsinlar bir japon balığı onu beslesinler. Çalışan kadinlar var maas kartını esine veren. Bu sitede okuyorum..ne gerek var ya boyle seylere insan kendine kiymet vermezse baskasi hic kiymet vermez
Aferin kız. Ne akıllısın. Çok güzel konu oldu bu. Ne zaman kendimden kısacakmolsam bu konudaki mesajları okuyacağım.

K Kavimlergocu ne gerek var tiplerini düzeltmeye. Neyse öyle kalsın:KK53:

Aferin kız. Ne akıllısın. Çok güzel konu oldu bu. Ne zaman kendimden kısacakmolsam bu konudaki mesajları okuyacağım.

K Kavimlergocu ne gerek var tiplerini düzeltmeye. Neyse öyle kalsın:KK53:

Tesekkurler şekerim :) iyi yapmamış mıyım ama?
Gir oku oku o an hemen fikrin degisir. Haketmiyorlar gercekten. Inan 3 kurus ceplerine para girsin tozutuyor erkekler,ben esime ogun dedim ki,sen cok sorumsuz bir insansin neyseki elektirik su faturasını ödüyorsun. Bana ne diyo biliyon mu onu da gec ödüyorum zaten aşkım hihi hi hi.
Cok komik.
Bunun bir arkadasi bana demistiki evlenmeden evvel,bunda 3 milyon 5 milyon para ver. Hic unutmam.
Bunu kendisine söylediğimde yalan soyluyor ya ne parasi diyor. :)

cnm Rabbim vefali fedakar davrandigin icin zorlukta kacip gitmedigin esine destek oldugun icin iffetinle kocana kocalik yaotigin icin emin ol seni mukafatlandiracaktir.esininse vay haline karisini ekmek arasi pul biber yemeye razi kalip disarda orda burda kadinlarla tatil yaptigi icin Allah da ona ve onun gibilere cezasini verecektir.bu yuzden icin rahat olsun basin dik alnin acik olsun.
hayirli es darlikta belli olur sen hayirki bi es olmussun Allah seni daha cok nimetlendirsin cnm.simdiki zaman oyle zamanki aldatan aldatana nice imrendigim evliliklet esleri aldatti bi duyduk ki bosanmislar.cok sasiriridim artik sasirmiyorum.Allah sonumuzu hayir etsin.
Allah esini oarayla imtihan etmis cok parayi gorunce kudurmus imtihanini kaybetti o ona yansin cnm.hele ki senden hellalik istedigi zmn vay ki ne vay haline...
her erkek adam olamiyor cnm adamlik agir gelmis esine.
aklina seninle tatil yaomak gelmiyor bi gun de karimi benim dar gunlerimde yanjmda oldu karimi tatile cikariyim supriz yapip demiyor metresiyle tatillerden tatillere surtuyor.o tatiller burnundan gelsin.
bundan sonra elbet kimseye guvencin kalmamistir.ama insallah karsina sana guven veren kendinden once seni dusununen evlatkarina iyi bi abilik yapabilecek olan hayirli bi eş cikartsin en dogru zamanda.
sen bosanmakla en iyisini yapiyosun nafakani da al sakin almamazlik yapma.hatta evkiyken kuru ekmege talimdim sefani baskalari surdu bari bende bosaninca safa suruyum de pislige.catir catir ne alabiliyosan kar.surunsun adi.
Cnm tsk ederim.ne gzl yazmissin.simdi seninle oturup dertlesmek istedimmm..uzun uzunnn...

Konu sahibi okumadım, mesleğim yok dememiş okduğum kadarı ile. Kaldı ki çalışan kadın da fedakar olabilir. Ama aldatılmak çok adice ve öyle "daha ah vah edeceğine boşan" demek bana çok acımasızca geliyor.. Meslek sahibi kadınlar da aldatılıyor, meslek sahibi kadınlar da aldatıldığı halde o ilişkiye devam edebiliyor.

Üzüldüm sizin adınıza. Umarım bundan sonra bu tecrübelerle daha güzel bir hayat yaşarsınız.

Bende hiçbir zaman bir şeylerin fazlası yoktur. Ne görürsem onu gösteririm. Gerisi hata olur bilirim. Bence boşverin sallamayın artık. Bazen böyle olur.

Tesekkurler şekerim :) iyi yapmamış mıyım ama?
Gir oku oku o an hemen fikrin degisir. Haketmiyorlar gercekten. Inan 3 kurus ceplerine para girsin tozutuyor erkekler,ben esime ogun dedim ki,sen cok sorumsuz bir insansin neyseki elektirik su faturasını ödüyorsun. Bana ne diyo biliyon mu onu da gec ödüyorum zaten aşkım hihi hi hi.
Cok komik.
Bunun bir arkadasi bana demistiki evlenmeden evvel,bunda 3 milyon 5 milyon para ver. Hic unutmam.
Bunu kendisine söylediğimde yalan soyluyor ya ne parasi diyor. :)
Valla çok iyi yapmışsın. Yaptığımız fedakarlık görev oluyor. Kimse de madalya takmıyor.

Back
X