Konu sahibi sana hak veriyorum. Erkeklere acınmaz. Bir söz var acıma yetime döner k... g...ne diye hic kimseye acimayacaksin. Aman kocacim aman kocam demeyeceksin kesinlikle .
Bazı erkekler vardır bilen bilir,karisina para vermez ama arkadaslariyla keyif catmaya bira icmeye para vardır. Para nedense kadina gelince yok olur
Arkadaslariyla gezer tozar yer icer evlilik yildonumunde 1 cicek almaz .
Bir de bazi erkekler vardir arabası karisindan kiymetli. Arabaya cok para dökmüş ya hani aman cizilmesin kirlenmesin vs
Ben eşime asla acımıyorum buraya yazayim da genc kizlara ibret olsun.
Ben nişanlanmamistim daha sevgiliydik,esim bana dedi ki "Ben ev almadan,evlenmem. Önümü gormem kendimi garantiye almam lazım.
Bende tamam dedim
Sevgiliyken bir suru ev gezdik,butce 180 bin tlydi 200 luk ev bulduk olur tarzinda konustu. Sonra bir ev begendik 240 bin lira. Cok begendik ama,bana diyor ki altinlarini verirsin,bende veririm oyle aliriz.
Direk Hayir altinlarimi veremem dedim (nisanda takilcaklardan bahsediyor) neymis kendisine kredi çıkmıyormuş maas bordrosu yok diye. Yurtdışı isi yapiyor. Turkiye de çalışmıyor.
Sonra biz nisanlandik :)
Nisan yüzüklerini takınca annesine kredi çıktı ne hikmetse :),
Anneme kredi çıkıyor annemin üzerine kredi cekerim vs dedi bende geri kalanini nasil tamamlayacaksin dedim kivirdi mivirdi biseleer soyledi..
Sanki annesine 3 ay once kredi çıkmıyordu da biz nisanlaninca çıktı :)
Neyse biz kirada bir eve çıktık. Hala kiradayız.
Evlendim altinlarimdan 1 gram bile vermedim banka kasasi tuttum koydum anahtari cebime koydum.
Evlendikten 3 ay sonra kredi çekti :) Yalan soyleyen serefsiz evladidır. Hani kredi çıkmıyordu ya kendisine,hemde ne icin?, bitcoin madenciligi yapmak icin :)
50 bin tl harcamıştır.
Ama sorsan esimde para yok :)
Ben erkeklere asla inanmiyorum ve güvenmiyorum. Esim simdi bir ev bulsun alcam desin altinlarimi yine vermem. Destekte olmam. Banane?.kendine guvenmis ki kiraya cıkmış odeyebiliyor.
Hem 200 bin tl eve baglayacak bir adam benim 30 50 bin tllik altinima mi kalmis?.
Ha birsey daha,bana dediki, sana bmw 1.16 alcam cocuklarimiz olur okula goturursun onlari. Neden almayayim ki falan dedi. Ben zaten araba istiyorum
Bende heveslendim tabi. Nisanliyken oluyor bu
Ortada birak arabayi motor bile yok :)
Neyse bu cok masraf yapmis efendim dugun icin kina icin ev icin,gecen gun bir baktim,balkonda laptoptan qasqai jeeplere bakıyor. Alacak brnce sinsi seytan. Ama kime? Kendine. Simdi kendinin olurmu 2nizin dir diye dusunebilirsiniz ama ben esimin arabasina binmem,,yani surmem. Arabada sigara icerim biseyler yerim bana bi ton bidi bidi yapar o yuzden benim arabam ayri olmali. Allah in izniyle de alcam araba
Bir de ben birgun bir is buldum ,aklima geldi. Hayatim ne guzel ya olur yap o isi desteğim sana dedi.
Yemege çıktık. Konusmak icin. Internetten bir is.
Eve geldik,kahve yaptım, nasil hevesliyim. Yapacagi tek sey site kurmak bu arada.
Aradan 4 ay gecti ne zaman sorsam tamam hayatim hazirlicam tamam hayatim. En son bizim bi cocuga soyledim birseyiype ilgilencek diyor. Beni surekli kandırıyor.
En son elimde telefon,hayatim avmde bir is buldum ne dersin? Dedim. Baktim aa tabi hayatim istiyorsan calis yani falan dedi ama bozuldu. Ayni gece sabah 5 e kadar pc basindan kalkmadi ve baktim siteyi hazırlıyor

Kıskanç.
Illa boyle blof mu yapmak lazım.
Ha birsey daha..
Altınlarim vardi,degerli birisinden. Dugun sonrasi onu bozdurup cok guzel 22 ayar bir bileklik yaptırdım kendime. 2400 mu ne tuttu. Geriye 600 tl kaldi. Esime verdim. Al bu parayi bana 3 tane ceyrek altin al dedim. Altin o zaman daha ucuzdu
Tamam dedi. Dedim normalde 2 ceyrek ediyor ama sen uzerine 150 tl ekle.
6 ay gecti ortada ne altın var,ne para :) soruyorum hayatim o altinlar bendeeee merak etmeee diye sırıtıyor
Erkege para verilmez arkadasim,fedakarlikta yapılmaz cok anlarlar ya