Söyledikleriniz kelimesi kelimesine harfi harfine o kadar doğru ki, bir onceki nesil tabi cok cefalar cekti..
Isin icinde biraz cahillik,sindirilmislik,evlenen kadinlarinda gecmisinde olan yoksullukta vardı. Yani halden anliyorlardi. Napsinlar?5 cocuklu ailede 1 maasla büyümüş evlenmis,koca evinde pek fark yok. Simdi kadinlar okudu,bir de calismaya basladi da biraz akıllandı eskiye oranla. Bu yuzden de bosanmalar arttı tabiki. Eski nesilde bosanma varmiydi bu kadar? Aman kocacim aman tadimiz kaçmasın Ali rıza bey..
Ben şahsıma,Allah bu beyni bana kullanmak icin vermis sonucta,evlenmeden once sinek degildim ya yine insandım
Napiyorum,herseyi alıyorum,aldırıyorum. Gecen gun kredi kartım patladi. Bende kuafore gidicem,beyefendi hayıflandı mirin kirin bozuldu. Dedim o zaman nakit ver sacimi boyatcam yani. Direttim
Hemen ödedi,az bir kısmını gittim. Sonrada gittim eve vileda kova vs aldim. Buda bakmış bana diyor ki sen gidip kartini alsana bankadan(evlendigim ilk zamanlar dusuk limitli bir kart cikmisti ve kendisi bana aldirtmamisti o kartı o zamanlar hain di)
Dedim neden?
Bana diyorki 600 tl para harcamissin
Dedim eeeee? Ses yok. Hic acımıyorum kendisine ben ölsem ne olcak? Benden sonra gelen yiyecek. Esyami aldim tabak canak acip kullaniyorum benden sonra gelen mi kullansın? Birde sozum oma bireysel emeklilik yapacakti beni. Yapmadi gitti kendini yaptı iste erkekler boyleler.neyse isimi ayarlayim da ben,bireysel emeklilige de basvurcam.