• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCALARINIZA ACIMAYIN.

boşanirken yüklü tanzimat iste... koca koca yalanlarla dolu hayatiniz varmiş.:/
biz fedakarlık yapıyoruz herşeyimizi kısıtlıyoruz da olan bize oluyor yine.
kesinnlikleee . yaptıgınız fedakarlikları burnundan fitil fitil getirin. sonra al çocuklarįnı tatile

Konudaki kadın maddi olarak evini zaten kaybedecek. Ev rayiç fiyatından mahkemece satılır (reel fiyattan düşük olur bu rayiç fiyat ).konu sahibinin yani aldatan esin parası varsa yüzde 50 hisseyi satın alır kadın evsiz kalır. Eline geçen parayla bu faiz oranlarında yeni ev alması zor.
Manevi olarak zaten aldatılmış ve yalnız. Yaşı kaç bilmiyorum umarım tekrar evlenebilir. Yeni eşi de nasıl biri olur tamamen şans. Tabi ki mutlu olsun isteriz ama önündeki süreç bu.psikolojisini buna hazırlaması lazım .
Öbür tarafa gidip gelmediğim için bilemiyorum ama burda işi zor.

ev icradan satılacak diye birşey yok . Anlaşılır ortak yol bulunur ve satılır. Belki de çocukları ile eşine devreder kimbilir. Ayrıca icradan satılmasında da çok bir değer kaybı olmuyor. Kpederinin üzerine olup ta hiçbirşey alamayan bayanlarda var .. O açıdan düşünüp rahatlatabilir kendini. Ve gün gelir hesap görülür ama bu dünyada ama öteki dünyada. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Cicim ayıda geçer. Tıpkı onların geçtiği gibi.

Kv de erkegin iki kaşığı varsa birini dama fırtalıp atacaksın derdi :)
çok doğru.. Artık günümüzde herşey o kadar çok ki .. çoğaldıkça sığamıyoruz dünyaya..Kaşıkta bol tabakta.. Herşey bol bolamat.Ama huzur da yok saygıda sevgi de sabır da

çok doğru.. Artık günümüzde herşey o kadar çok ki .. çoğaldıkça sığamıyoruz dünyaya..Kaşıkta bol tabakta.. Herşey bol bolamat.Ama huzur da yok saygıda sevgi de sabır da
Bu bolluk azdırıyor belki de insanları

Her iki taraf da önce ben diyorsa peki?
her iki tarafında deme hakkı var sonuçta...
Değer görmek değer katmak için önce ben demek herzaman çözüm olamaz.daha çok çatışma ortamı yaratabilir

Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.
Niye okadar kastınız?Niye ses çıkarmadınız buzmana kadar?Yada calısıp kendi paranızı kazanmadınız?Valla evlere temizliğe giderim yine de o adama muhtaç olmam.
Allah yardımcınız olsun..

Ahhhhh ah..hamileliklerimi hic sorma cnm....kizimda ekmegin arasina pul biber ve tuz dokup yerdm.dislerim kasinirdi canim et cekerdi de ona soylemedim uzulmesin lamazsa diye.bir simit bile alamadgm gunu hic unutamiyorm.ozel dr bilmedim.kizimin kalp atisi duyulmadi hastanenin anlasmali kurumuna yonlendirildik ve gittik...cikista bir simit alip bolusup yedigimizi hicccccc unutmayacagim.burda sunu soylmk istiyorm vefaaaaa vefaaaaaa....yoksa o beni ac birakmiyordu.varda benden esirgemiyordu.ama beni calistirmiyordu.kiskancligindan.ben ona kanaat ettim.o zmn bende bu sartlar beni memnun etmiyor diye aldatsaydim yada terk etseydim.olurmuyduuuuuu...bana yakisirmiydi.oysa o evi arabasi iyibir maasi olunca beni yariyolda birakti.

Keşke sizi ve doğmamış evladınızı bukadar müşkül durumda bırakan hem sizi çalıştırmayıp hem yokluk içinde yaşatan adamla evli kalmasaydınız.

Affınıza sığınarak yazıyorum yazıyorum ama bir söz var belki duymuşsunuzdur.
''Çok fazla fedakarlık yapana kıymet verilseydi yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi ...''diye. :KK43:((

çok şükür bizde yok ama eşime çok güvenemiyorum. burda neleri okuyorum korkuyorum.
bende şaşırıyorum gercekten burdakileri okuyunca.ama.guveniyorum eşime çünkü onum gözlerine bakınca anlıyorum bağlılığını.benim ki çok da yakışıklıdır kaslı böyle fit mankenlik yapacakti düşün.. ama ne zaman gözleri boş bakar o zaman guvenmem işte...ama Ben fedakarlik yapamam bu kadar .:110: ne o öyle beni parasız birakacak. değer vermeyecek. bazen haksız olunca ayağını denk al boşarım diyorum tabi sakayla karısik gülüşüyoruz :skandal:ama mesaji aliyor yok öyle Persian edemem kendimi

Söyledikleriniz kelimesi kelimesine harfi harfine o kadar doğru ki, bir onceki nesil tabi cok cefalar cekti..
Isin icinde biraz cahillik,sindirilmislik,evlenen kadinlarinda gecmisinde olan yoksullukta vardı. Yani halden anliyorlardi. Napsinlar?5 cocuklu ailede 1 maasla büyümüş evlenmis,koca evinde pek fark yok. Simdi kadinlar okudu,bir de calismaya basladi da biraz akıllandı eskiye oranla. Bu yuzden de bosanmalar arttı tabiki. Eski nesilde bosanma varmiydi bu kadar? Aman kocacim aman tadimiz kaçmasın Ali rıza bey..

Ben şahsıma,Allah bu beyni bana kullanmak icin vermis sonucta,evlenmeden once sinek degildim ya yine insandım
Napiyorum,herseyi alıyorum,aldırıyorum. Gecen gun kredi kartım patladi. Bende kuafore gidicem,beyefendi hayıflandı mirin kirin bozuldu. Dedim o zaman nakit ver sacimi boyatcam yani. Direttim
Hemen ödedi,az bir kısmını gittim. Sonrada gittim eve vileda kova vs aldim. Buda bakmış bana diyor ki sen gidip kartini alsana bankadan(evlendigim ilk zamanlar dusuk limitli bir kart cikmisti ve kendisi bana aldirtmamisti o kartı o zamanlar hain di)
Dedim neden?
Bana diyorki 600 tl para harcamissin
Dedim eeeee? Ses yok. Hic acımıyorum kendisine ben ölsem ne olcak? Benden sonra gelen yiyecek. Esyami aldim tabak canak acip kullaniyorum benden sonra gelen mi kullansın? Birde sozum oma bireysel emeklilik yapacakti beni. Yapmadi gitti kendini yaptı iste erkekler boyleler.neyse isimi ayarlayim da ben,bireysel emeklilige de basvurcam.

Çok gzüel dediniz hamile halimle çalıştım altınlrımı verdim zor bela buna ev aldırdım almıyordı şimid kredi ödüyor ben çalışmıyorum bebek var bakacak yok şimid benden para kısıyor çalışırken ben birikim yaptım ev aldık bu ne birikim yapar ne bana verir istediğimi alır alır da oh yüklen karta der napcam ben bu adamı bilmiyorum acımıyorum paraları almaya çalışıyorm çok az elime geçiyor. Bireysel emeklilik kendi üzerine bana yapmıyor

Offff cok zor bir durum.Bende yıllardır eşimle cefasını cektim varlık içinden kacarak ona geldim yokluk içinde yasadım giysilerimi yamaya yamaya yıllarım gecti simdi durumumuz biraz düzeldi alışveris yapmaya basladım diye adımı alışveris hastasına cıkardı.Onunla beraber yapmak istedigim o kadar cok sey varki hala bekliyorum inş bir gün sefasını sürerim.Korkumda o kadar cefa cekipte sefasını baskalarının sürmesi.Allah kimseyi bu durumda bırakmasın.Allah size sabır versin.
Yas kac merak ettim?Hani yarına çıkacağımızın garantisi yok,isterse ruh hastası desin.Bir daaha mı geleceğiz dünyaya.Tabiki tutumlu olalım ama icimizdee ukte kalmasın biseyler.Bence keyfini beklemeyin adamın.

Bazı kadınlarda af edersiniz ama salak geçen kuaföre gidip dip boya yaptırdım her ay yaptırırım kadın
Arkadaş grubun demesin mi
Sen evde neden kendin boyamıyorsun çok daha ucuz olur dediler, ben açtım ağzımı yumdum gözümü, eşime o kadar hizmet ediyorum dedim bir kuaför parası vermiyorsa cehennemin dibine gitsin dedim sizde biraz canınızın kıymetini bilin ananız sizi bir defa doğurmuş dedim hem benden Birtane var başkada yok ben özel bir kadınım dedim yahu bu kadınlar kendi kıymetlerini bilmiyorlar suriyeliler bizim Türklerde daha bakımlı ve süslü
Bizim kadınlarımız bakımsızlıktan dökülüyor, halen yemem yedirin modundalar ondan sonra adamı başka hatunlara kaptırıyorlar, onlarda müsde hak
Kuaför parasını adam niye versn ya?Bide bunun için beddua edilir mi adama?Abartmayın.

bugün maaş aldım.. maaşımın yarısı ile gidip hemen altın alacağım kalan yarısını da bir kısım borç ve alacaklarım için ayıracağım..

Elden gelen öğün olmaz O da vaktinde bulunmaz..

boşuna koca dememişler adamı kocatıyor birçoğu

eşiniz boşanma konusunda tepki verdi mi peki
1 bucuk sene yalvardiii.intihar ediyordu nerdeyseee...sabahlara kdr odasinda agliyordu....sonra ne oldu biliyormusunuz...ben yataga tekrsr dustum.bakti bu gidemiyck..o zmn piskinlik yapip uste cikayim.eski otoritemi kazanayim...ve ben bir gun yataktan kalktim...ve artik gitmesi gerektigini benim bitirdigimi soyldm.o ise bagirdi cagirdi...ve 3 gun sonra ailesinin yanina gitti..yine bosanmakicin degil.sadece bizi magdur etmek maddi olark zora dusup onu cagirmamizi bekledi...ama ben kararliydim.calistim ve ayaklrmon ustunde durdum...ve bu daha cok hirs yapti..ve bir suru pislikler yapti...cocuklarima bana...

bugün maaş aldım.. maaşımın yarısı ile gidip hemen altın alacağım kalan yarısını da bir kısım borç ve alacaklarım için ayıracağım..

Elden gelen öğün olmaz O da vaktinde bulunmaz..

boşuna koca dememişler adamı kocatıyor birçoğu
Ay cnm yaaaa..al kenarda birikimin olsun..bende is buldum.yarn basliyorm ins.

1 bucuk sene yalvardiii.intihar ediyordu nerdeyseee...sabahlara kdr odasinda agliyordu....sonra ne oldu biliyormusunuz...ben yataga tekrsr dustum.bakti bu gidemiyck..o zmn piskinlik yapip uste cikayim.eski otoritemi kazanayim...ve ben bir gun yataktan kalktim...ve artik gitmesi gerektigini benim bitirdigimi soyldm.o ise bagirdi cagirdi...ve 3 gun sonra ailesinin yanina gitti..yine bosanmakicin degil.sadece bizi magdur etmek maddi olark zora dusup onu cagirmamizi bekledi...ama ben kararliydim.calistim ve ayaklrmon ustunde durdum...ve bu daha cok hirs yapti..ve bir suru pislikler yapti...cocuklarima bana...

Onun bir planı varsa şüphesiz ki Allahında bir planı vardır. Senin imtihanın bu.. O hem bu dünyayı hem ahiretini yakmış

Konudaki kadın maddi olarak evini zaten kaybedecek. Ev rayiç fiyatından mahkemece satılır (reel fiyattan düşük olur bu rayiç fiyat ).konu sahibinin yani aldatan esin parası varsa yüzde 50 hisseyi satın alır kadın evsiz kalır. Eline geçen parayla bu faiz oranlarında yeni ev alması zor.
Manevi olarak zaten aldatılmış ve yalnız. Yaşı kaç bilmiyorum umarım tekrar evlenebilir. Yeni eşi de nasıl biri olur tamamen şans. Tabi ki mutlu olsun isteriz ama önündeki süreç bu.psikolojisini buna hazırlaması lazım .
Öbür tarafa gidip gelmediğim için bilemiyorum ama burda işi zor.
Ev satilmasi nasil oluyor bilmiyorm.simdi benim oturdgm ev dubleks..alt kattada kiracim var.yani 1 daire bir dubleks var..bunlari devletmi satacak...ucuza bir de.

Back
X