kocalik gorevleri tanimi ?

AtomicGirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
3.692
4.383
53
Merhaba hanimlar,
6 aylik evliyim ve is dolayisiyla esimle ayriz gecici bir sure ve sik sik gelip gitmeye calisiyoruz bazen o bazen ben is durumuna gore.

Son düzenleme:
hakli olabilirsiniz ama bilemedim sonucta 1-2 kere falan olsa olabilir ama biz surekli gelip gidiyoruz yani her defasinda gelmesimi gerekir yani ??? Soyle bir sorun var kendi ailemde kendi babamdan falan hic incelik gorerek buyumedigim icin fark edemiyorum sanirim. Hayat benide kalin ruhlu bir kadin haline getirdi sanirim.

Bende kocamdan izinsiz habersiz bir adini atmam. İzin vermediyse zorla gidemem bi yer . Esimde ayni şekilde Allaha çok şükür.
İsten geldiğinde guler yuzle karsilarim montunu asarim ve yemek hazir olur her zaman... Bekletmem hemen mutfaga geçeriz. Çok acikir yemeği yer. Yarim saat sonrada cay demlerim yanina birşeyler yaparim. Cayimiz içer sohbet ederiz. TVde film izleriz aksamlari çabuk geçiyor halbuki ben kocami çok ozluyorum:) yetmiyor:(

Merhaba hanimlar,
6 aylik evliyim ve is dolayisiyla esimle ayri ulkelerdeyiz gecici bir sure ve sik sik gelip gitmeye calisiyoruz bazen o bazen ben is durumuna gore. Bu benim dugunden sonra ilk gelisim, az once havalimanina indim hemen annem aradi konustuk hosgeldin falan dedi. Hemen 2. cumlesi esimi sordu gelmedi mi diye, ki onceden de esimi hic cagirmazdim ben havalimanina bazen ayrilmak zor geldiginde donerken eslik ederdi ama hic gelirken karsiladigi olmadi. Esim Ankarada oturmuyor yani bahsettigimiz bir sehir ici mesafesi degil sehirler arasi mesafe, bende hic o tarz nazli nizayli kizlardan olmadigim ve yillardir cok kucuk yaslardan beri kendi isimi kendim gormeye alistigim icin hic gelmesi icin talepte bulunmadim. Gelmedi diyince annem sinirlendi ben sinirini anlamadikca kadin dahada kizdi, ben ne gerek var dedikce o bunun kocalik gorevi oldugunu eskiden evli olmadigimizi simdi durumun baska oldugunu falan savundu. Sen onun ayagina gidiyorsun kocan o senin isi ne gelip seni alacak tabiki dedi de dedi vallahi iner inmez tum sevincimi kursagimda birakti beni doldurdu sinirlendirdi. Yani ben yillardir yanliz yasiyorum hemde yurt disinda farkli ulkeler de yasadim , is dolayisiyla baska kitalara bile seyahat ettigim oldu yani demek istedigim bende otomatik hale gelmis sanirim kimseye guvenmemek kimseden birsey talep etmemek yada ihtiyac duymamak. Henuz bir arada bir hayata tam anlamiyla baslamadigimiz icinde evliligin bu gibi yonlerine belkide bilmiyorum daha.
Ama annemin dedigide canimi sikti cok gelir gelmez, annem oldugu icinde muhtemelen objektif bakamiyor olaya , birde erken yasta evlenmis bir ev hanimi annem hep kocasina bagimli kocasindan habersiz adim atamayan sanssiz hanimlardan. Acaba o kendi oyle gordugu icin mi oyle dedi , haklilik payi var mi yoksa annelik ic gudusu ile mi oyle konustu bilemedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Annen haklı sonuçta siz farklı ülkeden geliyorsunuz ve düğünden sonra ilk gelisiniz eşinizin sizi karşılaması gerekirdi beraber yolculuk yapardınız tamam sevgiliyken gelmek zorunda değil ama suan durum farklı evlisiniz.

görev olduğunu düşünmüyorum. ancak gelmesi güzel olurdu.
ancak, sizin aranızda nasıl bir ilişik var bunu biz bilemeyiz. örneğin siz zaten yıllardır birlikte olan artık evli bir çift gibi olmuşsanız o zaman bunu atlaması çok da abes değil. yani duruma göre değişir.
ayrıca, bu rahatlığı ona veren sizmişsiniz, eğer siz baştan beri gelmesi gerektiği yönünde davransaydınız kocanız da belki gelirdi. yani tek başına geldi gelmedi meselesi değil.
ayrıca gelmemesi size abes gelmediyse, annenizin dolduruşuna gelmeyin derim.
oldu ki, dolduruşa gelmişseniz, bir daha gelmesi gerektiğini kocanıza güzel bir dille anlatın derim.

Bende kocamdan izinsiz habersiz bir adini atmam. İzin vermediyse zorla gidemem bi yere . Esimde ayni şekilde yapar bana gelirken istediğin birşey varmi sorar. Allaha çok şükür.
İsten geldiğinde guler yuzle karsilarim montunu asarim ve yemek hazir olur her zaman... Bekletmem hemen mutfaga geçeriz. Çok acikir yemeği yer. Yarim saat sonrada cay demlerim yanina birşeyler yaparim. Cayimiz içer sohbet ederiz. TVde film izleriz aksamlari çabuk geçiyor halbuki ben kocami çok ozluyorum:) yetmiyor:KK43:

bunu niye anlattınız :110:

Merhaba hanimlar,
6 aylik evliyim ve is dolayisiyla esimle ayri ulkelerdeyiz gecici bir sure ve sik sik gelip gitmeye calisiyoruz bazen o bazen ben is durumuna gore. Bu benim dugunden sonra ilk gelisim, az once havalimanina indim hemen annem aradi konustuk hosgeldin falan dedi. Hemen 2. cumlesi esimi sordu gelmedi mi diye, ki onceden de esimi hic cagirmazdim ben havalimanina bazen ayrilmak zor geldiginde donerken eslik ederdi ama hic gelirken karsiladigi olmadi. Esim Ankarada oturmuyor yani bahsettigimiz bir sehir ici mesafesi degil sehirler arasi mesafe, bende hic o tarz nazli nizayli kizlardan olmadigim ve yillardir cok kucuk yaslardan beri kendi isimi kendim gormeye alistigim icin hic gelmesi icin talepte bulunmadim. Gelmedi diyince annem sinirlendi ben sinirini anlamadikca kadin dahada kizdi, ben ne gerek var dedikce o bunun kocalik gorevi oldugunu eskiden evli olmadigimizi simdi durumun baska oldugunu falan savundu. Sen onun ayagina gidiyorsun kocan o senin isi ne gelip seni alacak tabiki dedi de dedi vallahi iner inmez tum sevincimi kursagimda birakti beni doldurdu sinirlendirdi. Yani ben yillardir yanliz yasiyorum hemde yurt disinda farkli ulkeler de yasadim , is dolayisiyla baska kitalara bile seyahat ettigim oldu yani demek istedigim bende otomatik hale gelmis sanirim kimseye guvenmemek kimseden birsey talep etmemek yada ihtiyac duymamak. Henuz bir arada bir hayata tam anlamiyla baslamadigimiz icinde evliligin bu gibi yonlerine belkide bilmiyorum daha.
Ama annemin dedigide canimi sikti cok gelir gelmez, annem oldugu icinde muhtemelen objektif bakamiyor olaya , birde erken yasta evlenmis bir ev hanimi annem hep kocasina bagimli kocasindan habersiz adim atamayan sanssiz hanimlardan. Acaba o kendi oyle gordugu icin mi oyle dedi , haklilik payi var mi yoksa annelik ic gudusu ile mi oyle konustu bilemedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

anneni bilmem ama ben de eşimden beklerdim gelmesini...

hakli olabilirsiniz ama bilemedim sonucta 1-2 kere falan olsa olabilir ama biz surekli gelip gidiyoruz yani her defasinda gelmesimi gerekir yani ??? Soyle bir sorun var kendi ailemde kendi babamdan falan hic incelik gorerek buyumedigim icin fark edemiyorum sanirim. Hayat benide kalin ruhlu bir kadin haline getirdi sanirim.
Allah korusun hasta degilsiniz,esyaniz cok degil,yaninizda kucuk bebek veya bir yasli insan yoksa anlamsiz buldum esinizin sizi gelip almasini,gerek yok zaten surekli gidis gelis oluyormus

Back
X