Allah yardımcın olsun ablacığım, varken faydası olmayan herifin yokken zararı olmaz demişler.
Bu erkeklerin içi nasıl rahat eder bilmem ki.
peki neymiş kocalık vazifesi,bende merak ettim?eşini hoş tutmak olabilir mesela.kusura bakmayın ama eşiniz biraz ilginç biri sanki,diğer 2 sayfayıda okudum da niye çorbayı ılık yedirdin(bebek değil ya ılık bulduysa kalkıp ısıtıversin),gece kaldırıp niye düğünde oynamadın falan...çok enteresan valla..ben bu durumlarda sizin ne tepke verdiğinizi merak ettim doğrusu.
ohooo adam rahat olmaz mı?hareketlerinden sanırsın ki paşa!!!!herşeyi yapıyo ilgili alakalı iyi niyetlibide üstüne üstük kahrı çekilmezdi kendini erkekten sayardı.kadını aldatmakla ,kadına el kaldırmakla, sorumsuzlukla, çalışmamazlıkla erkek olunuyosa; ÇOK GÜZEL ERKEKTİ!
kahrı,saçma sapan istekleri,beni sinir krizlerine sokması da cabasıydı...
o yüzden canım;kimseye fazla değer vermicen.aman huzur olsun,aman onun yüzü gülsün,aman kavga çıkmasın dersen;adam seni kapı dışarı ediyo.
asla taviz vermicen ayarı tutturcan yani.ölemi öle böle mi böle bitti.
düğün mevzusunu açınca hayatım o benim en mutlu günüm bunu sevdiklerimle paylaştım ama seni ihmal etmedimki dedim
içinde kaldıysa özür dilerim dedim içerlediğini düşündüm 9 aydır söyeleyemediğini felan
çorbayı önnde alıp ısıttım bi kaşık dahi almadı
Biz kadınlarda hata , aman mutlu olsunlar aman böyle olsun.
Öyle öyle kendimizi bile unutuyoruz sonra biz mutsuz oluyoruz.
Alışmış da kudurmuşdan betermiş derler.
Allah kurtarmış ablacığım seni, karısına kızına el kaldıran kahır çektiren tüm adamların Allah belasını versin.
günaydın kızlar...
kocamın isteği diye bi konu açmıştım neyse istek yerine geldikten sonra
adam bana döndü dediki....
sen 4 4 lük bi kadınsın
evcisin pratiksin vs vs vs saydırıyo yağcı
durdu durdu ben kocalık vazifemi yerine getirmiyorum dedi
bunun ezikliğini çok yaşıyorum dedi sanki ben erkekmişim gibi koltuğumun altına girip uyudu
kocam neden böyle bi psikolojiye girdi ve bunları söylediki ama çok fazla üzüldü onun vazifelerini yerine getirdiğini nasıl hissettirebilirim ki
kocanın vazifesi nedir?
eşiniz 27 yaşında ama hala olgunlaşamamış maalesef..annesi onu çok nazlamış ve her istediğini yapmış belli.şimdide sizden bekliyor aynısını.bence o nazlarını çekmeyin ve bu tip gereksiz isteklerini yerine getirmeyin.siz tamam dedkiçe o daha çok abartacak ve evliliğiniz karı-koca ilişkisinden çok anne-oğul ilişkisine dönecek gibi.mesela ben olsaydım o çorba olayında "ılıksa kalk ısıt canım" derdim.artık tavrınızı koyun ve annesi değil eşi olduğunuzu gösterin.
alemsin yaa
ay neden koltugun altına girince bayanlar erkek konumuna mı giriyor kız ilahi:)
o pozisyonu her zaman her iki tarafta yapabilir .yapmalıda ben yapıyorum hep..
kendini sığınmaya alır gibi yaptı o yüzden
ev kirası faturalar sizin maaşınızdan kesiliyo kendi ihtiyaçlarınızı da karşılıyosunuz...peki eşiniz maaşını ne yapıyo?
Valla bilmem:) Arabanın benzini en görünür olan. Benim iki katım maaş alır kendileri. Bir de anneleri 4 kat bina aldı. Onun hikayesi uzun. Eksik kalan para için bizim bey kredi çekti onu ödüyor. Sözde binayı satıp hem bize hem onlara ev alınacakmışmışmış....Çok sıkıldım çooookkkkkkk! Arkadaş boşanmış eve giden gelen biri eksik oldu sadece diyor. Valla ben de boşansam aynen öyle olur belki de daha iyi yaşarım.
benimki bide diyomuş benim arkadaşlarıma.Fadime çalışmasa biz aç kalırız diye.ERKEK YA!!!!! bunu diyebiliyo ''benim aldığım bana yetmiyo diyomuş utanmadan!!!
acaba bu konuyu sen mi yoksa eşin mi açtı?
senin açtığın konulara artık yorum yapmamak gerek zira eşinle ortak kullanıyorsunuz herhalde profili...
bir de utanmadan burada yazabiliyorsun...
acaba bu konuyu sen mi yoksa eşin mi açtı?
senin açtığın konulara artık yorum yapmamak gerek zira eşinle ortak kullanıyorsunuz herhalde profili...
bir de utanmadan burada yazabiliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?