günaydın kızlar...
kocamın isteği diye bi konu açmıştım neyse istek yerine geldikten sonra
adam bana döndü dediki....
sen 4 4 lük bi kadınsın
evcisin pratiksin vs vs vs saydırıyo yağcı
durdu durdu ben kocalık vazifemi yerine getirmiyorum dedi
bunun ezikliğini çok yaşıyorum dedi sanki ben erkekmişim gibi koltuğumun altına girip uyudu
kocam neden böyle bi psikolojiye girdi ve bunları söylediki ama çok fazla üzüldü onun vazifelerini yerine getirdiğini nasıl hissettirebilirim ki
kocanın vazifesi nedir?
ohoooo siz kocalık vazifelerini gerçekten bilmiyormusunuz?
kocalık vazifelerini bilmeyen kadın mı olur peeeh
hemen anlatayım;
kocalık vazifeleri:
sabah kalktığında "şunumu niye ütülemedin"le başlar vazife. kahvaltı sorgusu gelir ardından: "kahvalyı niye hazır değil" ya da "ben kahvaltı da bunu yiyormuydum, neye çıkardın bunu"
evden çıkarken çöpü dökmeyi unutmaktır.
akşam eve geldiğinde "ne yemek yaptın" diye hiza vermektir.
sen haldır haldır iş yaparken bilgisayar başında oturup "su istemektir" vazife.
yeni yıkadığın bir yerin iki dakika sonra kirletilmesi vazife gereğidir.
siz temizlik yaparken, televizyonun önünden geçildiğinde kızmaktır vazife.
çocuk ağladığında ya da bir şey istediğinde "hanııııııım, şu çocuğa bak" demektir.
çayı bittiğinde "kaşıkla bardağa vurup, çayın bittiğini haber veren sesi çıkarmaktır" vazife.
"çoraplarıyla saklambaç oynayıp, seni ebe yapmaktır" vazife. çorapları nereye fırlattığını bulacaksınız, işiniz ne
bir şey istediğinizde ya da şikayet ettiğinizde "kadın değil mi dır dır eder durur" diye düşünmek ve hatta bunu sesle ifade etmektir vazife.
senden önce yatıp, senden sonra kalkmayı görev saymaktır vazife. zira sizin yapacak işleriniz olduğundan erken yatamazsınız, sabah yine yapacak işleriniz olduğundan geç kalkamazsınız.
aylık market alışverişine gitmemek için "yaygara koparmaktır" vazife. haftalık pazar alışverişlerinden bahsetmiyorum, o vazifeden değil zaten.
neyse aklıma geldikçe yazarım yine.
böyle adamlar kendini koca sayıyo, halbuki beslediğiniz kedi bile üzgün olduğunuzu bilir, hisseder mırlar durur başınızda
benim eşim böyle olduğu için yazmadım yanlış anlaşılmasın. o yazdıklarım içinden sadece su isteme olayını çok yapardı. artık onu da yapmıyor zaten. ama genel erkek profilinde bunlardan biri ya da birkaçı muhakkak oluyor. çooook nadiren hiç birinin tutmadığı çıkabiliyor. onlar da kendi görev ve sorumluluklarını anlayabilmiş kişilerdir zaten.
Benim kocamın vazifeside işten çıkınca BİM e uğrayıp her bulduğu aburcuburu çantaya doldurup eve getirmektir...
Kocamın yegane vazifesi; Evimin Direği, Gemimin Küreği olmaktır
ahahahahha
Yok canım bizimkisi sadece yemeğe odaklı, mesela ben değişik temizlik ürünlerini çok severim, ben alırken söylenir '' ne gerek var da onu alıyosun, yenmiyo görmüyo der''...ayyy yerlerdeyim ya çok güldüm.bimkolik oluyor bazısı benim de abimde var o.ne bulsa ve haftalık ürünlerin hepsini alıyor.kamyon lastiği gelse onu da alacak yeter ki bimden olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?