kocalık vazifesi ?

Yok canım bizimkisi sadece yemeğe odaklı, mesela ben değişik temizlik ürünlerini çok severim, ben alırken söylenir '' ne gerek var da onu alıyosun, yenmiyo görmüyo der''...

hahahahahah bayildim bu söze bizim eve yemekten cok temizlik runleri girer canim bebişim benim aylardir 6 kiloluklarla aliyo ne alirsa kendisinede aburcubur alir eve gelir masaya elini vurur acikliyorum evde 3 cesit yemek olacak corba ana yemek ara yemek ardindan cay içeçek meyve suyu anladinmii ulennnnnnnnn der bende iii bebişim sen al ben yaparim derim alsin bende löp löp yeyim boyle diyorum bizi cok kiloludur diye dusunmeyin ben pilavla bile ekmek yerim bi grm et yok ikimizdede

başkasını bilmem ama benim kocanın vazifesi eve para getirmek fatura ve her türlü ödemeyi yapmak evde tamir işi varsa halletmek bunların dışında kahveye gitmek tv de maç ve futbol yorumu izlemek son olarak arada bizi gezdirmekaklıma şimdilik bunlar geldi:44:ama çoğu aynı galiba:26:

kocalık lafta olunmuyor.kocalık yürekte olacak.sahip çıkacaksın,yarı yolda bırakıp kaçmayacaksın,değer bileceksin,nankör olmayacaksın,fedakar olacaksın,ailen için herşeyi göze alacaksın,kimseye ezilmeyecek ezdirmeyeceksin,karını kızını aileni kendi menfaatlerin için kullanmayacaksın,aldatmayacaksın,kimseye muhtaç etmeyeceksin,gerekirse kuru soğan yedirteceksin ama yanına huzuru sen koyacaksın...öle kolay değil yani her yürek kaldıramaz...iki bacak arasındakiyle koca olunmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…