Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
kapıyı kilitleyip sizi odaya almamasını gerektirecek olay ne ki?
hepimiz tartışıyoruz birşeylere kızıyoruz ama aynı evin içinde kapıları kilitlemiyoruz
hani demişsin ya kimsem yok ylnızım diye ondan dolayı sana bu şekilde ceza vermeye çalışıyor sanki
hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. Eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
kardeşim. Iki taraftanda bişiler paylaşmalısınız ki düşüncelerimizi yada benzeri tecrübelerimizi aktarabilelim
Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
Eşim rahata alışmış bir insan zora gelemez her şeyine kendi karar vermek ister hesap sorulmasından hoşlanmaz, bende kenarda oturayım hiç bi şeye karışmayayım diyecek bir bayan değilim, maalesef her konuda fikrim vardır bu da aramızda zıtlaşmaya neden oluyor
Hiçbir konuda mı fikir almaz sizle yada evinizle ilgilide şeylerdede mi. peki neden almıyordur diye sordunuz mu kendinize daha önce ilk zamanlarda alıyor da sonra çok mantıklı bulmayınca mı kesti acaba. evlenmeden öncede böylemiydi.
ona neden benim fikrimi almıyor bana eşine danışmıyorsun dediğinde cevabı ne oluyor.
eşinle ne zamandan beri böyle ve neden sen kredini tükettin diyor ne yaşadınız ki 15 ayda adam kapıları kilitliyor boşanalım diye bilof
yapıyorsun onun da hiç itiraz etmeden eşyalarını direk toplaması garip değilmi bir başkası mı var gibi geldi bana
Benim fikrilerimi beğenmiyor ve onu kontrol altında tutmak istediğimi sanıyor beni idare edemiceksin diyor.. Öyle bi fikrim hiç olmadı bende aksine iş hayatımda bile onun fikirlerini soran biriyimdir onda bir paranoyaya döndü bu durum
SORUN: ÜSLUB
ÇÖZÜM:ÜSLUBU EMİR, İKAZ YADA TALİMAT GİBİ DEĞİL BENİM FİKRİM BENİM YORUMUM AMA SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TARZDA KONUŞMA OLMALI
ALLAH yolunu açık etsin...
yani tartışıyorsunuz o odayı terkediyor ve günlerce konuşmuyorsunuz çocuk gibi eşin galiba kaprisli biraz
Kıyamam, peki sende umrusamaz davransan ne olur acaba. Biliyorum zor olur ama o konuşmadı zamanlarda ilk adım hep senden gitmişse o kendini buna alıştırmıştır. Bu sefer farklı davran bi noluyo ya desin. O yokmuş gibi yapabilirmisin. En azından onun dikkatini çekene kadar. Belki o zaman bu işte bi terslik var diyip normale döner
Bunun sonu yok eşim burnundan kıl aldırmayan biri.. Ailesi arkadaşları yanında onun için sıkıntı yok yani yıllarca küs kalabilecek bir egoya sahip.. Ve ailem beni suçluyor nasıl tanımamadın diye..
evdeki olumlu olumsuz hiçbirşeyi üçüncü kişilere sakın anlatma.. onun geri dönüşü çok acı oluyor.. bir tavsiye.. sadece ikiniz bilmeli yaşanılan herşeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?