Kocam 3 haftadır bana küs:(

maya86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
173
7
38
Trabzon
Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım

kapıyı kilitleyip sizi odaya almamasını gerektirecek olay ne ki?
hepimiz tartışıyoruz birşeylere kızıyoruz ama aynı evin içinde kapıları kilitlemiyoruz
hani demişsin ya kimsem yok ylnızım diye ondan dolayı sana bu şekilde ceza vermeye çalışıyor sanki

Artık tartışmaktan zıtlaşmaktan baktığım için rest çektim sözde ya evlilik terapisine gidelim ya da aynı evde yaşamak istemiyorum dedim.. Suçlu sensin asla gitmem dedi psikoloğa.. O zaman ayrılalım dedim baktım eşyalarını hazırlamaya koyuldu her şeyi hazırladı gidecek bende kızdım nerye gidiyorsun diye inanın evde bir iğnesini burakmayıncaya kadar hazırlandı.. Eşim çok zor biri evleneli 15 ay oldu ben çöktüm artık..

kardeşim. Iki taraftanda bişiler paylaşmalısınız ki düşüncelerimizi yada benzeri tecrübelerimizi aktarabilelim

kardeşim. Iki taraftanda bişiler paylaşmalısınız ki düşüncelerimizi yada benzeri tecrübelerimizi aktarabilelim

Eşim rahata alışmış bir insan zora gelemez her şeyine kendi karar vermek ister hesap sorulmasından hoşlanmaz, bende kenarda oturayım hiç bi şeye karışmayayım diyecek bir bayan değilim, maalesef her konuda fikrim vardır bu da aramızda zıtlaşmaya neden oluyor

canım bulunduğunuz yerden bir iki günlük uzaklaşıp sessiz sakin bir yerlere kaçsanız.sürpriz hazırla tabi kızar mı bilmem ama.bir şekilde oturup konuşmayı deneyin.kendinizi de üzmeyin özgüveni biraz fazla sanırım eş,nizin.ya da sizin ona çok fazla ihtiyacınızın olduğunu hissetmiş gibi.ama siz yine de güzellikle oturup konuşmayı deneyin.düzelir merak etmeyin.

eşinle ne zamandan beri böyle ve neden sen kredini tükettin diyor ne yaşadınız ki 15 ayda adam kapıları kilitliyor boşanalım diye bilof
yapıyorsun onun da hiç itiraz etmeden eşyalarını direk toplaması garip değilmi bir başkası mı var gibi geldi bana

Hiçbir konuda mı fikir almaz sizle yada evinizle ilgilide şeylerdede mi. peki neden almıyordur diye sordunuz mu kendinize daha önce ilk zamanlarda alıyor da sonra çok mantıklı bulmayınca mı kesti acaba. evlenmeden öncede böylemiydi.

ona neden benim fikrimi almıyor bana eşine danışmıyorsun dediğinde cevabı ne oluyor.

Son düzenleme:

Benim fikrilerimi beğenmiyor ve onu kontrol altında tutmak istediğimi sanıyor beni idare edemiceksin diyor.. Öyle bi fikrim hiç olmadı bende aksine iş hayatımda bile onun fikirlerini soran biriyimdir onda bir paranoyaya döndü bu durum

Biz normal tartışmıyoruz eşim hep küser gider özeniyorum fikir çatışmasına girebilmen çiftlere.. Başkası yok eminim..

''kontrol altında tutmak istediğimi sanıyor beni idare edemiceksin diyor'' bu cümleden şu anlaşılıyor. HİTAP SORUNU NiYETİN İYİ AMA DİLE GELİŞİN FARKLI

SORUN: ÜSLUB
ÇÖZÜM:ÜSLUBU EMİR, İKAZ YADA TALİMAT GİBİ DEĞİL BENİM FİKRİM BENİM YORUMUM AMA SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TARZDA KONUŞMA OLMALI

ALLAH yolunu açık etsin...

Son düzenleme:
yani tartışıyorsunuz o odayı terkediyor ve günlerce konuşmuyorsunuz çocuk gibi eşin galiba kaprisli biraz

Kıyamam, peki sende umrusamaz davransan ne olur acaba. Biliyorum zor olur ama o konuşmadı zamanlarda ilk adım hep senden gitmişse o kendini buna alıştırmıştır. Bu sefer farklı davran bi noluyo ya desin. O yokmuş gibi yapabilirmisin. En azından onun dikkatini çekene kadar. Belki o zaman bu işte bi terslik var diyip normale döner

Bunun sonu yok eşim burnundan kıl aldırmayan biri.. Ailesi arkadaşları yanında onun için sıkıntı yok yani yıllarca küs kalabilecek bir egoya sahip.. Ve ailem beni suçluyor nasıl tanımamadın diye..

Bunun sonu yok eşim burnundan kıl aldırmayan biri.. Ailesi arkadaşları yanında onun için sıkıntı yok yani yıllarca küs kalabilecek bir egoya sahip.. Ve ailem beni suçluyor nasıl tanımamadın diye..

evdeki olumlu olumsuz hiçbirşeyi üçüncü kişilere sakın anlatma.. onun geri dönüşü çok acı oluyor.. bir tavsiye.. sadece ikiniz bilmeli yaşanılan herşeyi..

evdeki olumlu olumsuz hiçbirşeyi üçüncü kişilere sakın anlatma.. onun geri dönüşü çok acı oluyor.. bir tavsiye.. sadece ikiniz bilmeli yaşanılan herşeyi..

Böyle küsen bir eşe sahipseniz saklamanız pek mümkün olmuyor maalesef ailelerimizin sıkıntılarımızdan haberi var

Konunu biraz açsanda en azından hatalı olan sensen,nasıl davranman gerektiği hakkında biraz deneyimlerimizi paylaşsak
O kadar kısa anlatmışsın ki şuan anlattıklarından eşinin artık seni istemediği anlaşılıyor
Kapısını kilitleyecek kadar senden nefret eden bi insan var karşında :18:

küstüğü zaman hiç üstüne düşmeyin mesela umursamıyormuş gibi evde temizlik yapın, tv izleyin,kitap okuyorsanız kitap okuyun sizde o laf atana kadar laf atmayın bir deneyin bakalım kaç gün sonra gelip size laf atacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…