Mahkemeye sunsa keske ozamn onun sonu olur. Kadina evde psikolajik işkence yap kadini yalniz birak kapilari kitle bunlari sunarsa yazilanlari incelesinler, adama kufur etmemissin sadece yardim istemiissin hakim bu yazilari okursa iceri bile atar kocami :) Takma herseyi kusen adamdan koca olmaz. Bu senin sinavin sakin üzülme, Allaha sukret saglam isin var , elin ayağın tutuyor. Sen değil o seni kaybettigine yansın. Allahim yar ve yardımcın olsun...
Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
Bende ayniyim bnm de çevrem yok bizde eşimle büyük kavgalar ediyoruz ama bu ayrı yattığımiz aynı evin içinde karşı karşıya gelmedigimiz zamanlar var acaba eşinin güvendiği biri mi var
Benim fikrilerimi beğenmiyor ve onu kontrol altında tutmak istediğimi sanıyor beni idare edemiceksin diyor.. Öyle bi fikrim hiç olmadı bende aksine iş hayatımda bile onun fikirlerini soran biriyimdir onda bir paranoyaya döndü bu durum