Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

Gorumcenin sana yaptigini ben de kiz kardesime yapiyorum,
Yataginin basina cubuk kraker koy,
demir ilacini ihmal etme,
bulantin oldukca zencefilli draje al,
Kendini cok yorma,
Her firsatta uyu,
Bol protein al
Vs vs
Kardesim de hep tesekkur ediyor, iyi ki varsin, her sey kitaplarda yazmiyor diyor,
Cok sukur ki sizin gibi bir kardeşim yok, ne halin varsa gor derdim, bidaha da yuzune bakmazdim herhalde.

Son düzenleme:
ablan varmi ?
ablan olsa ve sana bunlari yapsa ne dusunurdun ?
hamilelik hormonlari tavan yapmis yada içniz fesat kisa ve net ..

Gerçi görümce ile önceki yaşadıklarını anlatmamış ..büyük ihtimalle sevmiyordu bu olaylar bu ilgilenmeler o yüzden yapmacık geliyor olmalı..

Görümce milleti etliye sütlüye karışmasa bu sefer de aramıyor, sormuyor,merak etmiyor,bir kap yemek getirmiyor :ukala:

Nerden bilsinler ne istiyor gelinlerin paşa gönlü ....

Genel konuşuyorum siz alınmayın.

Gozunun ustunde de kasi var mi?

Amaan, hic ilgilenmeseler de "ne bicim insan bu gorumce, ben hamileyim, ne arar, ne sorar, benim gectigim yollardan gecmis, insan yol gosterir" bilmemne diye sikayetlenirsiniz... Sorun ne biliyor musunuz? Sorun bu insanlarin sifati kv, gorumce diye ne yapsa size batiyor olmasi. Problemli olan sizsiniz, karsinizdakiler degil. Herkes herkesin pasa gonlune gore davranamiyor, sanki siz mukemmel misiniz gorumceye karsi...

Fesatlik sizin icinizde. Surekli arayip ayrintili sormasi giciginiza gidiyor olabilir. Ama bunun icinde nasil bir art niyet ariyorsunuz, orayi anlamadim. Ayrica rahatsizim deyince yemek getireyim, ilac getireyim diyen insani opun de basiniza koyun. Kendi anneniz bu kadar ilgileniyor mu sizin hamileliginizle?

Nedir milletin bu görümce lere düşmanlığı pes yani. Ne halin varsa gor dese keşke çok yazık ya iyi değilsen yemek getireyim diyebilen birine bu lafları etmek çok yazık!
Kadın ilgilenmese cekemiyor dersiniz,arasa çok bilmiş dersiniz. Amannn ne halin varsa gör diyorum görümcen adına..

size samimi bir şey söyleyeyim: ne yazık ki sizin bu forumdaki üslubunuzdan hiç iyi bir enerji alamadım...
eğer eşinizin ailesine (ve hayatınızdaki diğer insanlara da) burada sezdiğim şekilde davranıyorsanız, bilmem ki, sanki birinin size merhaba demesi bile çok büyük bir lütufmuş gibi geliyor.
görümcenizle ilgili geçmişte yaşadıklarınızı bilmiyoruz; ancak benim de çok zor geçen hamileliğimin ilk aylarında birileri bana yol göstersin, evime yemek getirsin diye her sabah kalktığımda dua ediyordum (ki kayınvalidem beni o kadar ay boyunca 1 kere aradı (gelip bakması olasılığından bahsedemiyorum bile), eltim hiç aramadı, annem de 3 kere evime geldi). bence arkasında kötü bir niyet aramadan, bu önemli dönemde alabildiğiniz yardımı alın; lütfen içinizi de temiz tutun...

Ya bir de niye her cikinti huylari hamilelige, hormonlara yukluyorsunuz arkadaslar? Ne hamileler var melek gibi, haller tavirlar, beyin normal. E bunlarin hormonu yok mu? Yapmayin lutfen. Insanlar sacma sapan tum davranislarina hamilelik adi koyuyor valla. Yok oyle dunya bence.

Bir de konuyu "kocam hamile" diye okuyan arkadaslar, ben de oyle okudum. Cunku konu sahibi "kocam hamile" yazmis, Biz yanlis okumadik yani. Konu sahibi imla konusunda ortalamanin altinda oldugu icin okuyanda oyle bir algi olusuyor. :)

Keske gogsunuzu gere gere bir gorumcem var ilgisinden bunaldim diye konu acsaydiniz.kizacaksiniz ama kadin iyi niyetinden yardimci olmaya calismis.nice gelinler var gorumceleri burnundan getiren.sukredin deger goruyorsunuz.

Bi dakka bi dakka anlamadim simdi gorumceniz kocanizin 4 aylik hamile olduğunu biliyormuş ama size mi söylememiş?

Yok yok öyle değildi ben çok yanlış gelmişim :KK76:

Şaka bir yana gorumcenizi hiç ama hiç sevmiyorsunuz. Yoksa size bu kadar batmazdi.

Yani diyecek bir şey yok belki aranızda geçen ve bizim bilmediğimiz mevzular yüzünden sevmiyor olabilirsiniz. Durum böyle olunca iyi niyetle bir şeyler yapıyor olsa dahi size rahatsızlık verecektir.

O görümceyle aranı iyi tut. Çocuk doğduktan sonra biri bebekle ilgilense de azıcık uyku uyusam, hava alsam, biri bir kap yemek getirse de yesem dediğin anlarda imdadına yetişebilecek potansiyeli var.:KK55:

Öncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.
ahh hep bu hormonlardan benimde kayinvalidem oyle birde ustune ustuk gunde 20 öğün yememe ragmen hic yemek yemiyorsun diyo ilavlarini ictin mi diyo evet dedigimde simdi gidip kontrol ediyorum diyo aslinda kotu niyetle de olsa sonucta yapiliyor bu iyilik bende cok bunaliyorum bazen sinirleniyorum ama gidip esime soylemek yerine onlarla konusuyorum sonucta o da esinin kardesi sizin aranizde bir sorun olsa senin tarafini da tutamaz kardesinin tarafini da tutamaz en iyisi onu ortaya katmak yerine gidip gorumcenizle konismaniz ama kalp kirmadan guzellikle.

Yaranılamayan gelinlerin şahı ilan ediyorum sizi!
Ya hu ramazan günü kim onca zahmete girer de yemek yapıp getirir sırf gösteriş için? Ayrıca öyle gösterişe de can kurban, alır teşekkür ederim bir güzel de yerim.
Kadın sizden 10 yaş büyük, hamilelik tecrübesi de var belli ki, aklına birşey takılırsa bana sor demiş ne var bunda?
Hic ama hic normal değilsiniz. Ben de hamileyim, ben içerde bayilirken hungur hüngür aglarken, gorumcem odasından bile çıkmaz. Size de aslında böylesi layık ama kurban olduğum Rabbim size anlayışlısını vermiş.
Kocanizin yerinde olsam fena kalbinizi kirardim. Iyilikten bile anlamiyorsunuz belli ki

Kocam 4 aylık hamile +1

Kocam 4 aylık hamile +1
+1 her okuduğumda aynı okuyorum bı de. :)) Konu sahibesi su kocamdan sonrasına bı virgül koyuver sana zahmet. Bu arada gorumcenizin kıymetini bilin. Siz sadece görümce diye artniyet arıyorsunuz. Çok da sormasindan rahatsız oluyorsaniz kırmadan x, x abla ben hepsine dikkat ediyorum, hamilelikten midir nedir bu sorular boğuyor beni, beni düşündüğün için teşekkür ederim diyiverin.

Biz aynı binadayız. Ne doğru düzgün bebeği sormuştur ne bir kap yemek getirmiştir. Yine de eşime demedim niye böyle yapıyor diyor. Siz bu ilgiyi haketmiyorsunuz bence.

Back
X