Baban eşine " kizimi bizden ne zaman alacaksın ?Evimde ekmek yiyor ...su içiyor. " dedi mi gerçekten?
Bunu sakayla karisik, esimin babsina söylemis. Yani niye bukadar uzun sürüyor isler. Dedikodu oluyordu ozmanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban eşine " kizimi bizden ne zaman alacaksın ?Evimde ekmek yiyor ...su içiyor. " dedi mi gerçekten?
Şimdi eşiniz haksız diyemem kız kardeşiniz nasıl paranın üzerine konuyor. Kaldı ki sadakanın üzerine konmuş bende çok kızardım.Arkadaslar merhaba
Ben istanbulda büyüdüm. sonra esimle evlendik (akraba evliligi) ve avrupaya tasindik.... cünkü oda orda dogmus büyümüs.
Ilk zamanlar kocamin ailesi ile beraber kaldik ,sonra kaynanam bana bagirip cagirmaya basladi. Ev alacaktik burnumuzdan getirdi. Aman yok senin erkek - kardesimin üzerine olmazmis, cünkü evlenirse karisi kandirip evi falan elinden alabilirmisde fln. Olay büyde ve bizde ayrildik.
Simdi ayri yasiyoruz ve bi ev sahibi olduk. Cok sükür ordan kira geliyor su an. Ve ikince ev icin krediye bas vurduk. Ama esimde benim nezaman aileme bir iyiligim dokunsa, mesela anneme telefon aldim, laf sokmadan duramiyor..
Bazen deliriyorum ve bana cevap olarak senin babanlar insan degil, kalitesizler gibi laflar söylüyor. O ailesine hic para falan hic göndermemis.
Evlenmeden önce babam ona biraz sert cikmisti, davranislarindan dolayi. Sürekli onu dile getiriyor, insan degilmis babam. Insanliktan önce parayi düsünüyormus. Yok senin baban sizin lokmalarinizi sayiyor mus , gönlü zengin degilmis. Yok hic deger vermiyormus.. Yaaa dayanamiyorum.
Kiz kardesime para yollamistik gecen yil, bizim yillik sadakamiz online bir kuruma havale etsin diye... Onu kizkardesim yatimamis kocasinin borcunu ödemek icin ona vermis. Ondan beri kizkardesimin kocasiyla konusmuyor...
Kendi ailesinden Miras red etti, benim de aynisini yapmami bekliyor. Benim ailemin bizden beklentileri olmasin diye.
Aile olarak farkimiz yüzünden sürekli tatsiz olaylar oluyor. Hayamin sonuna kadar idare etmek zorundamiyim ?
Kusura bakma kardeşim ....ama esin babana kinlenmekte haklı.Kiz kardeşine neden öfke duyduğunu da sen çok iyi biliyorsun.Birbirinize düşkün bir aile olduğunu belirtmişsin ama aile üyelerinden kimse de eşinin yediğin ekmeği bile senin burnundan getirebileceğini dusunmemisBunu sakayla karisik, esimin babsina söylemis.
Yuh ya şakası bile olmaz böyle seyin ne ilginc aileniz varBunu sakayla karisik, esimin babsina söylemis. Yani niye bukadar uzun sürüyor isler. Dedikodu oluyordu ozmanlar.
Babası zaten kızı ne zaman alcaksanız benim yemegimi yiyo suyumu iciyo demiş vaktiyleEşinden önce ben konuşmadım kızkard2şinle
Ailen yiyici sanırım eşin haklı
Kocasıyla aile olduğunun farkında değil yazık adamaBabası zaten kızı ne zaman alcaksanız benim yemegimi yiyo suyumu iciyo demiş vaktiyle
Kendi öz kızını yemek yiyo demiş gelin alın demiş
Gercekten saka gibi
Kızını evlenince hatta evlenmeden yedi yabancı olarak ilan etmiş babasıKocasıyla aile olduğunun farkında değil yazık adama
Evet nasıl konuşuyorsun deseydinHerkese cok tesekkürler yazdiginiz cevaplar icin. Gercekten konuya iki taraftan ve daha objektiv bakabiliyorum artik.
Kizkardesim parayi bir hafta sonra yine bize verdi. Para bize geldi yani. Ama yinede kirginliklar. .. Biz aile olarak bibirimize cok bagliyiz. Benim babamgil öyle insanlar degiller. Biz istanbula gidince orda babamgilin evinde kaliyoruz. Benim babam bu ev sizindirde dedi. Orda esim durmadan eve birseyler aliyor. Bos gelmemek icin, babamgil bekliyorlarmis diyor. Benim annem gil falan cok normal bakiyor kiskardesimin yaptigina. babam bunlari duyduktan sonra cok gururlu olmaya basladi. Hic kul hakkim yok benim sizde dedi. Sonra bizim paramiza hic karismadilar. Annemde orda bizim yani esimin parasiyla bzim cocugumuza birseyler almis. Bunun lafini etmedi yarim sene gecti ama eminim kesin kafasinda kurmusdur.
Ben böyle seyleri engelliyemem... bir is bulup calismak istiyorum artik. Böyle seylerde hep ben ordada kaliyorum. Calismaya basladigimda hersey degisecekmi.3 yaslarinda cocugum var benim. Bilmiyorum, artik huzursuzluk olmasin istiyorum evde.
Ben mirasimi alacagim tabbiki. Ya benim annemgil öyle insan degiller. Onlar bize tanisirken sordular bir istediginiz varmi diye.
Benim kiz kardesimde bize mesela kendi cocugunun eski elbiselerini veriyor. Bende aynisini yapiyorum.
Cok dogru söylüyorsunuz ama cok arada kaliyorum. Benim babam esime kizin burda su iciyor yemek yiyor demis nezaman alacaksiniz bu kizi falan demis biz evlendikten sonra, esim evi falan döyüyordu ozmanlar . Bana durmadan senin baban bana seni elma gibi verdi falan diyor. Peki benim ne sucum var burda ? Ne yapabilirm ? Babama nasil konusuyorsun mus deseydim anlamyirum gercekten.
kaç defa okudum inanamadım aileniz kızkardeşinizin yaptığına gerçekten normal mi bakıyorlar?Herkese cok tesekkürler yazdiginiz cevaplar icin. Gercekten konuya iki taraftan ve daha objektiv bakabiliyorum artik.
Kizkardesim parayi bir hafta sonra yine bize verdi. Para bize geldi yani. Ama yinede kirginliklar. .. Biz aile olarak bibirimize cok bagliyiz. Benim babamgil öyle insanlar degiller. Biz istanbula gidince orda babamgilin evinde kaliyoruz. Benim babam bu ev sizindirde dedi. Orda esim durmadan eve birseyler aliyor. Bos gelmemek icin, babamgil bekliyorlarmis diyor. /::::Benim annem gil falan cok normal bakiyor kiskardesimin yaptigina. /::::: obabam bunlari duyduktan sonra cok gururlu olmaya basladi. Hic kul hakkim yok benim sizde dedi. Sonra bizim paramiza hic karismadilar. Annemde orda bizim yani esimin parasiyla bzim cocugumuza birseyler almis. Bunun lafini etmedi yarim sene gecti ama eminim kesin kafasinda kurmusdur.
Ben böyle seyleri engelliyemem... bir is bulup calismak istiyorum artik. Böyle seylerde hep ben ordada kaliyorum. Calismaya basladigimda hersey degisecekmi.3 yaslarinda cocugum var benim. Bilmiyorum, artik huzursuzluk olmasin istiyorum evde.
Ben mirasimi alacagim tabbiki. Ya benim annemgil öyle insan degiller. Onlar bize tanisirken sordular bir istediginiz varmi diye.
Benim kiz kardesimde bize mesela kendi cocugunun eski elbiselerini veriyor. Bende aynisini yapiyorum.
Cok dogru söylüyorsunuz ama cok arada kaliyorum. Benim babam esime kizin burda su iciyor yemek yiyor demis nezaman alacaksiniz bu kizi falan demis biz evlendikten sonra, esim evi falan döyüyordu ozmanlar . Bana durmadan senin baban bana seni elma gibi verdi falan diyor. Peki benim ne sucum var burda ? Ne yapabilirm ? Babama nasil konusuyorsun mus deseydim anlamyirum gercekten.
Ağzınıza sağlık. Herşeyi geçtim de siz çalışmıyorsanız eşinizin parasıyla nasıl ondan gizli ailenizden birine yardım yapabiliyorsunuzŞunları erkek yapsa kıyamet kopardı burada.
Eşiniz akıllı biri bence doğru söylemiş. Ev gibi bir mal başkasına devredilmemeli. 3 kuruş parayı alan kız kardeşiniz hırsızlık yapmış ve sizin sadakanızı yemiş. Kim olsa görüşmez bu tip insanlarla. Adam tepki vermekte haklı.
Ayrıca siz çalışmıyormuşsunuz. Annenize aldığınız telefon maddi değeri olan bir şeyse TR için 1000 TL diyelim yine haksızsınız. Aile bütçesini bu şekilde kullanamazsınız.
Aile mirasınızı ne yapacağınız da sizi ilgilendirir. Sadece siz olayları idare ediyorsunuz gibi bir düşünce içindeniz ve yanılıyorsunuz. Eşiniz aileyi ayakta tutuyor maddi ve manevi.
İyide kusura bakma ama sen calısmıyorsun eşinde haklı olarak kendi parasını senin ailene vermek istemiyor
Sen neden inatla eşinin kazandıgı parayı ailene harcıyorsun ki
Cok yardıma muhtaclarsa sende bir işe girip kendi parandan ailene gönderebilirsin
Ki kız kardesinin yaptıgından ailenin göze batmaması mümkün değil
Konu sahibinin öz babası nikah yapıldıktan sonra evleri hazırlanana kadar geçen süre için damadın ailesine "kızımı alın götürün ...benim ekmeğimi yiyor ,suyumu içiyor halâ " demiş ...elin oğlu mu verileni,yenileni konuşmayacak?Niye ayrı gayri yok evliliklerde deniyorda çalışmak için bu farklı yorumlaniyor.
Eşinin parası değil ikisinin butcesidir eve giren.
Eğer yardıma ihtiyaçları varsa gonderilebilir rizayla tabi
Babası zaten kızı ne zaman alcaksanız benim yemegimi yiyo suyumu iciyo demiş vaktiyle
Kendi öz kızını yemek yiyo demiş gelin alın demiş
Gercekten saka gibi
Konu sahibinin öz babası nikah yapıldıktan sonra evleri hazırlanana kadar geçen süre için damadın ailesine "kızımı alın götürün ...benim ekmeğimi yiyor ,suyumu içiyor halâ " demiş ...elin oğlu mu verileni,yenileni konuşmayacak?
Niye ayrı gayri yok evliliklerde deniyorda çalışmak için bu farklı yorumlaniyor.
Eşinin parası değil ikisinin butcesidir eve giren.
Eğer yardıma ihtiyaçları varsa gonderilebilir rizayla tabi
Yani zaten kızkardesinizin yaptıgını aileniz normal görüyormus belliki bicok seyde hayat görüşlerimiz farklıBunu neden okadar yanlis anladiniz anmlamadim. Benim babam onu yani artik burda uyuyor, yatiyor. yemek yiyor. Su iciyor. yani o da var unutmayin. Yasiyor yani unutulmasin manasinda söyledi.
Pardonda ayrı gayrı olmaz evet ama kendi haneleri icinde olmaz kızın ailesine para göndermek baska bi aileye yardıma giriyor
Konudaki mesajlarını tam okumadınız galiba
Eşimden habersiz kız kardesime para gönderiyorum dedi konu sahibi
Ailemin mirasından mahrum kalmıcam demiş demekki ailesinin durumu var ama babası Kayınpederine benim ekmegimi yiyo suyumu iciyo gelin alın kızı diyip söyleyebiliyor
Ailesi zengin yere kız vermiş belliki hala daha istekler talepler bitmiyor
Annesinin telefonu kötüymüş diye eşine sormadan yeni telefon almıs misal
Telefonu olmaz alacak durumu olmaz eşine söyler alırsın ama böyle eşinin kazandıgını rızası olmadan ailesine harcayamaz kimse
Ben konu sahibi icin yazıyorumKonu sahibi için yazmadım , o mesajın genel ifadesi için yazdim