• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailemi ziyarete gitmiyor

gloriaedmu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar aranıza yeni katıldım ben bir öğretmen olarak ailemden uzağa atandım ve tek başıma başka şehirde yaşıyorum eşim kendi memleketimizde ailelerimizin yanında dönem başında babam vefat etti ve geri dönmek zorunda kaldım görev yerime döneli baya zaman olmasına rağmen eşim aileme bir kere bile uğramadı ve bunu diyincede beni arayan yokki diyor halbuki kendi aileside bana aynısını yapıyor ama yinede ben suçlu oluyorum benim mi söylemem lazımdı ona aileme git diye bilmiyorum en son kavga ettim gitme diye beni istemiyorlar dimi diyor halbuki o kadar zamandır gitmeyen oydu ben her gittiğimde onun ailesine uğramadan gelmiyorum ama benimkine gelince umursamıyor ne yapmalıyım

Merhabalar aranıza yeni katıldım ben bir öğretmen olarak ailemden uzağa atandım ve tek başıma başka şehirde yaşıyorum eşim kendi memleketimizde ailelerimizin yanında dönem başında babam vefat etti ve geri dönmek zorunda kaldım görev yerime döneli baya zaman olmasına rağmen eşim aileme bir kere bile uğramadı ve bunu diyincede beni arayan yokki diyor halbuki kendi aileside bana aynısını yapıyor ama yinede ben suçlu oluyorum benim mi söylemem lazımdı ona aileme git diye bilmiyorum en son kavga ettim gitme diye beni istemiyorlar dimi diyor halbuki o kadar zamandır gitmeyen oydu ben her gittiğimde onun ailesine uğramadan gelmiyorum ama benimkine gelince umursamıyor ne yapmalıyım
Aynı sorun bende de var da biz boşanma noktasındayız, sizde gitmeyin onun ailesine

Davet etmeleri gerekir galiba yaa. Düşününce ben geliyorum mu diyecek.

çağırmıyorlarsa nasıl gidecek ki davet edilmediği yere?

edit: baban vefat ettiği detayını atlamışım. evet bunun için davet beklenmez.

Başınız sağolsun. Babanız da vefat etmiş. Neyin davetini bekliyor ki. Gidesi yok bahane ediyor. Bence bu duruma çok bozulduğunu söyleyin gitsin. Bir kere gitse zaten güzel agarlanir ve sizinkilerle de samimiyet artar. Sonra sizinkiler de arar böyle böyle yakınlaşırlar.Ciddi konusmaniza rağmen hâla gitmezse, bir daha ailesini aramayın, gitmeyin bu onu hizaya getirir.

Eşiniz kök ailenizden hoşlanmak zorunda degil.

Babnız vefat etmiş.Eloğlu gibi davet mi bekliyormus beyefendi.Bi uğrayıp birşeye ihtiyacınız var mı diye sorabilir gayette.Ama çözebilir misiniz bunu bilmiyorum
O kadarlık gitmiştir herhalde yahu. Ona da gitmediyse baya zihinsel problemi var derim yani

Doğrudur benide zorlamasını istemem zorlanarak gidiyorum
Sizin anne babanız size ait ve duygusal hissiyat da size ait. O bir duygu beslemiyor onlara önce bunu bir anlayın. Zorlanıyorsaniz siz de gitmeyin. Bayram seyran falan filan yeterli. 1950 yılında yaşamıyoruz. Herkesin kendi hayatı var.

Sevgide değil saygı da mecbur ..
3 Senedir esimin ailesi ile telefonda bile görüşmüyorum. Saygısız değilim. Bu kendimi korumakla ilgili. Çünkü kimse benimle mezara girmeyecek. 75 yıllık ömrümün 30 senesini başkaları ne ister diye düşünerek yaşayacak kadar ahmak değilim.

Sizin anne babanız size ait ve duygusal hissiyat da size ait. O bir duygu beslemiyor onlara önce bunu bir anlayın. Zorlanıyorsaniz siz de gitmeyin. Bayram seyran falan filan yeterli. 1950 yılında yaşamıyoruz. Herkesin kendi hayatı var.
Dönem başında konu sahibinin babası vefat etmiş, Eylül ayı gibi yani kocası aynı şehirde yaşadığı kayınvalidesi ne uğramamış bile insanlar böyle zamanlarda manevi destek beklerler sevmiyorsa bile eşinin annesi olduğu için uğraması gerek birşeye ihtiyacı var mı yok mu diye düşünüyorum normal zamandan farklı yani.

Basınızsaolsun eşiniz ayıp etmıs gidip orda bulunmalıydı cenaze zamanı . Onun dışında siz onunkıne zorlamasına rağmen gitmeyin .

Ee sizde onun ailesine gitmeyin. Ona gelince her şey mübah sizin tarafınıza gelince gitmiyor üstüne sizi suçluyor… yok daha neler.

Back
X