• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailemi ziyarete gitmiyor

Ben aynısını yapardım
Zeka problemi yoksa insan komşusuna bile gidiyor vefat edince yakınlarından biri

Böyle davranan biri kendi ailesi için bir bardak su bile isteyemez benden
Neden hiç size ailenize sevgi saygı duymayan insanları evlilik birliği içinde tutmak için çabalıyorsunuz

Merhabalar aranıza yeni katıldım ben bir öğretmen olarak ailemden uzağa atandım ve tek başıma başka şehirde yaşıyorum eşim kendi memleketimizde ailelerimizin yanında dönem başında babam vefat etti ve geri dönmek zorunda kaldım görev yerime döneli baya zaman olmasına rağmen eşim aileme bir kere bile uğramadı ve bunu diyincede beni arayan yokki diyor halbuki kendi aileside bana aynısını yapıyor ama yinede ben suçlu oluyorum benim mi söylemem lazımdı ona aileme git diye bilmiyorum en son kavga ettim gitme diye beni istemiyorlar dimi diyor halbuki o kadar zamandır gitmeyen oydu ben her gittiğimde onun ailesine uğramadan gelmiyorum ama benimkine gelince umursamıyor ne yapmalıyım
Ben eşime ailemin yanına gitmesini asla söylemem niye gitsin ki? Gitmek isterse gider zaten. Aynı şekilde bende onun ailesine gitmek zorunda değilim.
Zorlamayla olmaz içinden gelmeli bence.
Benim ailem senin ailen diye uzatırsanız evliliğinizde huzur bulamazsınız.

Öncelikle başınız sağolsun.Ben inanıyorum ki yapmak isteyen yapıyor.Kendisi damat olarak davetle mi gidecek anlamadım.Islerine gelince haftanın iki üç günü annelerinden çıkmıyor erkekler sürekli anneme gidelim baskısi.Kendilerine gelince cagrilmadim yok annen söyle baban böyle.Buradaki konular hep böyle .Siz de gitmeyin.Bassagligina davet mi olur.

yani gitmek zorunda değil falan diyenlere çok şaşırdım, Babam vefat etmiş haftada bir gün bir akşam yarım saat uğrayıp ;" nasılsınız , -usülen- bir şeye ihtiyacınız var mı " demeyecekse niye evlendik biz bu embesillerle ?( Ha gider surat asarlar laf sokarlar küçük görürler saygı göstermezler o zaman gitmesin )

Eşiniz vefasız ve bencil eşini kaybetmiş bir kadına,eşinin annesine gitmek için teklif mi bekliyor,madem çağrıldığı yere gitme huyu var sorun bakalım ailesi aramadan kaç kez gidiyor??! Böyle bencil adamları nereden buluyorsunuz???
Çalışan ekonomik özgürlüğü olan kadınsınız azıcık sesiniz çıksın, sınırları çizin ,o gitmiyorsa sizde onun ailesine gitmeyin ağzını açamasın .....

Dönem başında konu sahibinin babası vefat etmiş, Eylül ayı gibi yani kocası aynı şehirde yaşadığı kayınvalidesi ne uğramamış bile insanlar böyle zamanlarda manevi destek beklerler sevmiyorsa bile eşinin annesi olduğu için uğraması gerek birşeye ihtiyacı var mı yok mu diye düşünüyorum normal zamandan farklı yani.
Kayinpederim vefat etse de kayinvalidem ile iletişimde bulunmam. Belki adama kötü davrandılar zamanında.

Back
X