Kocamla benim aramda hiçbir sıkıntı yok çok mutlu bir ilişkimiz var eşim evi toplar evde olduğu günler kahvaltıyi hazırlar evin eksiklerini o alır ne istesem almaya çalışır ama son zamanlarda hep tatsızlık çıkıyor eşim babama borç verdi babamında maddi durumu çok kötü oldu işleri rast gitmedi borcunu ödeyemiyor eşimde sürekli yüzüme vuruyor ben artık bıktım eşime şunu yapalım mı evimize diyorum babana söyle borcunu versin yap diyor eşimle ben mutlu bir şekilde sohbet ederken birden babamın konusu açılınca yine yüzüme vuruyor dünde aynısı oldu biz sohbet ederken eve şunu yaptiralim mi dedim babana söyle para versin yapalım dedi bende yeter artık yüzüme vurma dedim tartıştık geçenlerde benim ayakkabım yırtılmisti eşimin telefonla ne yaptığını goruyordum internetten bana ayakkabı bakıyordu bende yine her zamanki gibi ikilem de kaldım eşime kizimmi yoksa alttan mi alım bu durumu diye sizce ne yapmaliyim böyle bir kısır döngüdeyim borc konusu açılınca ağzına geleni söylüyor ama normalde benle onun ilişkisinde hiçbir sıkıntı yok