Özet geçiçem eşim devlet memuruydu 3 senelik evliyiz güzel bir hayatımız vardı sonra eşim kardeşlerine güvendi birlikte iş kurmak için istifa etti işlerde istedugi gibi gitmedi sonra benim memleketime gittik iş bulamadık çok sıkıntılı günler yaşadık bu arada eşimin ailesi beni zaten hiç istemedi düğünü bozmaya çalıştılar eşim 3 sene görüşmedik onlarla sonunda mecbur kaldı ve gitti yanlarına bende gittim bir düzen kurana kadar birlikte yaşayacaktık bu arada borcumuzda oldu her yere esim bayramdan 3-4 gün önce maaşının yarısı yatmış kumar oynamış onla para yetmiyo diye akşamdan hicbisey yoktu sabah alışverişe gidelim diyodu bana sabah uyandım telefonu herşeyi bırakıp iş kıyafeti giyip gitmiş inşaatta çalışıyordu 2 gün aradık yaylada bulundu o iki günde ne yaşadığımı ben bilirim hepsi beni suçladı ailesi falan sonra bulundu o eve gelmem dedi benim ailem gelince konuşmaya geldi benle bir sorunu olmadığını ama psikolojik olarak bittiğini ise falan gitmeyeceğini soyledi bu geçici bir süreç diye düşündüm ben çalışırım dedim sonra eşim on dakka sonra yardım edin destek olan düzene girelim falan dedi ailesine ama ailesi olmadı annesi resmen gitmem için diretti bunlar kolay şeyler değil çalışıp bakamazsın cart curt diye benim qilemde bunu görünce hadi gidelim dedi bir gün birlikte kalalım dedim eşime ona bile annesi nereye gidiyorsun falan muhabbeti yaptı gittik otele bir gün kaldık sonra ben ailemin yanına geldim aramızda 2-3 saat var farklı şehirler annesi psikologa götürmüş arkadaşıma arattirdim ortak arkadaşımız ben mesaj atıyorum cevap vermiyo dışarda görüşelim diyorum olmaz diyo arkadasimada dışarda görüşelim diyor evdekilerle uğraşamam ben ilaç içiyosun nereye gideceksin muhabbeti yapacaklar diyomus yani öyle bir durumun içindeyim ki çocuk gibi ailesi ne derse mecbur onu yapıyo ailesi beni istemiyor zaten annesini arayıp dışarda iki gün görüşmek istiyorum demeyi düşünüyorum yanında olmak istiyorum şuan ise falan gitmiyor evde oturuyomus ama evden kovmakran beter ettiler dün annesini aradım halini sordum hicbisey yok gibi konuştu benle çok saçma bir durumun içindeyim ailem yazın yaylaya gidiyor Karadeniz'e benide götürecekler gitmeyip eşimi beklesem iki gün dışarı çıkmayan insan gelip benim yanımda mi kalacak gitmeden görnem lazım ama herşey ailesine bağlı ben ne yapıyım nolur bana bir akıl verin evlerine dönmek için annesiyle konuşsam gitsem bile bana hayatı zehir ederler eşim dışarı çıkamıyor annesini arayıp 2 gün dışarda kalmak istiyorum desem bilmiyorum ne yapıyım ben eşimi çok seviyorum.onceden hasta olmadan önce beni onlara karşı koruyordu şimdi çocuk gibi hicbisey diyemiyorum bu süreç gecicimi onuda bilmiyorum ne yapmam lazım