- 18 Şubat 2024
- 119
- 7
- 18
- Konu Sahibi Seyyarbiri
-
Bizim de öyleydi sebebi her şeyi çok eleştirip didikleyipnduruyorlar diye ne diye bunu aldınız ne diye para harcıyorsun uz diye hiç durmadan baskı yapıyorlardı ben mesafe koydum... Şu anda hiç bir şey anlatmıyorum ateş olsalar cürüm kadar yer yakarlar....Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Aile cimri laf ederler diye mi saklıyor. Yoksa isterler diye mi.Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Sebebi aynen yazdığın gibi bizimkinin....Gerçekten çok saçma . Bazı aileler çok cimri oluyor belki çok para harcama diye adama baskı yapıyorlarsa korkuyordur ama koskoca adam da niye anasından korksun
Belki de ailesinin maddi durumu kötü olduğu için vicdan yapıyordur.Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Evet durumları kötüBelki de ailesinin maddi durumu kötü olduğu için vicdan yapıyordur.
Annesinin ev sahibi kirasını yükseltir diye yapıyormuş onudaArabayı saklama nedir yahuailesi arabanız olduğunu bilmiyor mu
O zaman normal. Benim de kaynım biraz düşük gelirli ve ben de eşim de onların yanında çok dikkatli davranıyoruz. Bence eşinize kızmayın bu konuda..Evet durumları kötü
Merhaba siz çalışıyor musunuz?Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Direksiyon eğitmeniyim ben arada direksiyon dersi veriyorumMerhaba siz çalışıyor musunuz?
Kaynananızı arayıp söyleyene kadar eşinizle konuşsanıza neden böyle yapıyorsun diye.Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Ahahahah daha fazla nasıl sasirabilirim diyorum maşallah hep daha iyisi geliyor .Annesinin ev sahibi kirasını yükseltir diye yapıyormuş onuda
2 dükkan, 2 evimiz var 3.ev ve 3.dükkan almayı düşünüyoruz. Benim ailem biliyor ama eşimin ailesi ve arkadaşlarımız falan asla bilmiyorlar. Çünkü bişey aldığımız zaman sürekli para istiyorlar mesela eşimin kardeşi eşime 4 milyonluk ev aldırmaya çalışıyor. Eşimde ben çocuklarımın rızkını kimseye yediremem diyor. Yardım ederim ev almasina ama 4 milyonu da ben veremem diyorArkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?