• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam anne ağızlı

Olmayacak evliliği oldurmak, cehaletle bezeli ülkemizde düzelir diye araya girip barıstıranlar yüzünden, bir anne baba ayrı bebek daha dünyaya gelecek.

Eşinin ailesi tam bi geri kafa, bebekte olunca heh şimde tamam bütün ipler bizim elimizde mantığı ile iyice zıvanadan çıkmış.

Çok afedersiniz de kp riniz karı kılıklı mı… bu olayların içinde olmak yakışıyor mu, birde ergen gibi sosyal ağdan silmek felan.

Siz şimdi olamasa bi kaç seneye boşanırsınız.

Eşinizle kavga konularınız neler oluyor mesela ?

Kayinaile ile çok yüz göz olunmuş gibi geldi.Çok mu ciddiye alıyorsunuz onları, bırakın konuşsun dursunlar.
Sizin de her şeyi takan bir yapınız var gibi sanki.Boşanmayacaksaniz biraz politik olun bari.Siz çok sık görüşmeyin, eşiniz gitsin gelsin,size de muhabbetleri anlatmasın.

Yaşadıklarıniz hamilelikte hiç sağlıklı değil.Girdiginiz her stres bebeği olumsuz etkiliyor.Gergin,huzursuz, depresif bir çocuk olmaması için biraz sakin.

26 haftalık hamileyim. Kaynanam kocamı dolduruyor ve sürekli kocamla aramı açıyor. Hamile kaldığımdan beri kavga gürültü içindeyim. Eşime güzellikle anlattım olmadı. Kavga ettim olmadı. Bağırdım olmadı. Annesi hep masum ve haklı oldu. Yaptıklarının bazılarını görmezden geldim bazılarına dayanamadım. Yine kavga ettik hamile halimle beni ağlattı sinir krizleri geçirdim falan. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Eşim annesini ve babasını aradı beni şikayet etti siz beni dolduruyormuşsunuz öyle mi diye ...babası da illaki oğlunu savundu. O benim oğlum oğlum haklı şöyle böyle yapamıyorsan bitsin cart curt. Bide babası beni silmiş her yerden ..boşanıp boşanmama çok ikilemde kalıyorum. Bebeğim var arada napacağımı şaşırdım. Buraya içimi dökmeye gelmeye geldim yoksa patlıcam
Sen boşan diye yapıyolar bunu zaten bende aynı durumdayım en son cinnet geçirdim sinir krizi hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım bide karnımda çocuk o günden beri kocam düzeldi umarım sen böyle bir duruma gelmeden düzelir aranız

Eti cici bebe kocası Fatih Ünal bu... 🤮 Böyle aileleri hiç anlamıyorum oğullarının yuvası yıkılsa çocuğu ortada kalsa anne ayrı baba ayrı mutlu olacaklar mı?
Sakin hamilelik geçirmek adına o evden uzaklaş bence.

İlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek ki

Açıkçası bazı şeyler açıklanamayabilir ben inanırım hamile iken hamile kalan da var dünyada sadece 10 kez falan görülmüş ama sonuçta mucizeler oluyor mu oluyor.

İlacı yanlış kullanır, başka bir ilaçla etkileşime girer vs bir şekilde olur ama prezervatifla nasıl oluyor anlamak mümkün değil?

Kalitesi önemli birde koruma oranı yüzde 88 gibi bir oran yani ihtimal var yine.

Mucize bebekler hep buralardan çıkıyor. 🙄
Herif düzelir mi ? Sanmam.
Kayın aile düzelir mi ? Sanmam.

Back
X