Kocam annesi varken bir garip davranıyor

Esin artislik derdinde en gicik oldugum erkek modeli aksam al aklini bence nasil baslarsan oyle gider... bide ozel copleri salla gitsin ozaman kv karistirmasaydi ben herseyimi seriyorum ortaya gormek istemeyen karistirmasin umrumda degil kendi kirasini odedigim evde baskasina gore duzen kuramam

Eşin biraz onlar misafir demiş Haklı

Yani Kv kahvaltı hazırlıyor senin evinde ve gidecek demiş

Kargo için de onlar evlerine gidecekken yalnız bırakıyorsun zaten işteydin bir gün beraber kalacaktın onda da kaçmış gibi oldun diye düşünmüştür

Temizliği de hamilesin diye yapmış

Çöpte özel ne olur ya prezarvatif ya da ağda vs atığı

Kadın temizlik yapmış çöpü niye incelesin ya da bunları görse ne olur

Kayınvalidelerle sabah beraber çıktık evden. Yani onları evde bırakıp gitmedim

Böyle davranacaksan oraya tayini unut de. Çok ayıp yaptığın de. Nefret ederim bu tiplerden. Babam da çok yapar önünü kesmeyince hadlerini daha çok aşıyorlar. Yol yakınken tepkini göster.

Son düzenleme:
Erkeklerin hemen hepsinde anasının, danasinin, kardeşinin yanında bu tarz horozlanma durumları mevcut .
Gereksiz bir ego.

Eşim ailesinin yanında bana farklı davranmaz. Tabi ki yalniz gibi elimi tutup aşkım canım da demez, dogal olarak. Ama sanki üstümde söz sahibiymis gibi göstermeye çalışmaz. Hatta kv gorumcem laf bile sokar ama hic bi zaman degismez sağolsun. Ama ben de, ailesinin yanında ekstra ozenli davranmaya çalışırım. Esimle laubali olmam, bi işim varsa ailesinin yaninsa halletmeye çalışmam vs.
Hepsi hepsi 3 gun kalmış insanlar, bence kahvaltıyi siz hazirlasaniz da eşiniz soylenmeseydi daha guzel olurdu. Sabah 8de misafiri evde bırakıp kargoya gitmenizin aciliyeti yokduysa, ben olsam gitmezdim. 2 gun bekleyebilir kargo veya eşiniz giderken halledebilir vs. Demem o ki, esinizin horozlanmasina musade edecek hareketler yapmazsaniz, eşiniz de daha makul hareket eder

Kayınvalide ince fikirli.
Kahvaltıyı kalksın gelin hazırlasın dememiş, elinden geldiğince bir şeyler de yapmış.
Çöp kutusunda özel atık olur zaten görse ne olacak, beni açıkçası bir tek prezervatif olması rahatsız eder, onu ben bile görmek istemem.

Eşinizle evet konuşmalısınız.
Size gelip kalk diyeceğine mutfakta işe girişip "X gece pek uyumadı." demeliydi.
Yabancı değil ki onlar, siz de öğlene kadar yatmazdınız herhalde, 9da kalkardınız diye düşünüyorum.
Onlar tamam 3 günlüğüne gelmiş ama sizin onlar gitsin dinlenirim diyecek bir pozisyonunuz yok muhtemelen.
8 yerine 9da kalksanız kim yadırgayacak.

Ne var anası hazırlasa? Ya da kalksın kendisi hazırlasın. Niye hem dışarda hem evde çalışıyor kadınlar ya?

Teşekkürler yorumlar için
Sabah kargoya misafirlerimi bırakıp gitmedim. Onlar da yola çıkacaklardı. Sabah beraber çıktık evden. Böylelikle arabalarına kadar yolculamış oldum.

Ve bir de yatakta 1 saat daha keyif yapmayacaktım ki. En fazla 5-10 dk daha kalacaktım.

Hem onlar misafir değil, anne baba ondan galiba biraz rahat davrandım. Misafir gibi görmüyorum onları.

Çöpte de kullanılmış kondom vardı. Ondan rahatsız oldum.

Yarım saat önce eşim aradı. Özür diledi. Gereksiz gerginlik yaptım dedi.

Normalde eşimle ve ailesiyle sorunumuz yok. O yüzden tatlıya bağladık.

Ne var anası hazırlasa? Ya da kalksın kendisi hazırlasın. Niye hem dışarda hem evde çalışıyor kadınlar ya?
Ne var anasi hazirlasa deyip olayi carpitmayin bence. Kadın hazırlamış zaten. Hmm tembel gelin daha kalkmadi deyip surat asip beklememis. Kalkmış hazırlamış. Konu sahibi isteyken evi de temizlemis. Zaten 3 gün yani, çok kısa bi süre. Bence misafiri memnun etmek daha güzel olur.
Dışarıda çalışan kadın neden evinin işini yapmaya eriniyor veya misafirine 3 gun kahvalti hazirlamasi sizce yük gibi oluyor? Konu sahibi dışında, size soruyorum bunu

Cok buyutulecek bir sey yok fazla sikmayin caninizi.. sabah oyle dediginde canim oyle istedi keyfim oyle istedi gibi bir laf edin sizde.. cokta sinmeyin sonra ustunuze cikarlar..kadin iyilik yapmak istemis kendince olsun gormezden gelin

Aksam da sakince tatli dille bunu dile getirin ailenin yaninda biraz daha kibar olursan daha mutlu olurum gibisinden.. o sekilde ailenin yaninda ben mutsuz ve gergin hissediyorum kendimi derseniz daha itinali davranir size karsi.. tecrubeyle sabit..

Mümkünse kayınvalidenizin bulunduğu şehre tayin istemeyin.
Yakın bir il olabilir ama aynı şehir olmasın.
O zaman beklentiler de artıyor ve bir süre sonra çekilmez oluyor.

Kadın dışarda çalışıyorsa ev işleri sadece ona kalmamalı. Ev işleri ortak olmalı.

Evde misafir varken, hamileyken kullanılmış kondom olması..ben sadece cinsel hayatınız için tebrik ederim sizi :)) böyle şeyleri sorun etmeyin

Benim ve tanıdıgım bütün arkadaslarımın kocası ailesinin yanında horozlanıyor. Doğalarında var galiba.. tayininizi istemeden bir kere daha düşünün hani kv iyidir yazmıssınız ya. İnan uzak oldugun için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…