- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 35
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Aslinda sadece 3 gunlugune gelmisler.
Kahvalti hazirlayabilirdiniz kv ile beraber ana kiz.
Kv gelince horozlaniyor esiniz gibi gelmedi. Daha cok " evde misafir varken yatak keyfi? " abesligi var. Ve burda hakli.
Ve postadan bahsettiniz.
Bugun yola cikmis kv giller,aksamda atilabilirdi o posta galiba.
Bunlar misafir perverlige dayaniyor, anacliga degil.
Aynen katılıyorum, bu yorumabu gordugun fragmandı canım seneye atamanız kv iline çıkarsa flimi izlemeye başlarsın mumkunse başka birile ilçeye tayin iste ,
çogunluk olarak hepsi böyle ,
Ne var anasi hazirlasa deyip olayi carpitmayin bence. Kadın hazırlamış zaten. Hmm tembel gelin daha kalkmadi deyip surat asip beklememis. Kalkmış hazırlamış. Konu sahibi isteyken evi de temizlemis. Zaten 3 gün yani, çok kısa bi süre. Bence misafiri memnun etmek daha güzel olur.Ne var anası hazırlasa? Ya da kalksın kendisi hazırlasın. Niye hem dışarda hem evde çalışıyor kadınlar ya?
Aksam da sakince tatli dille bunu dile getirin ailenin yaninda biraz daha kibar olursan daha mutlu olurum gibisinden.. o sekilde ailenin yaninda ben mutsuz ve gergin hissediyorum kendimi derseniz daha itinali davranir size karsi.. tecrubeyle sabit..Teşekkürler yorumlar için
Sabah kargoya misafirlerimi bırakıp gitmedim. Onlar da yola çıkacaklardı. Sabah beraber çıktık evden. Böylelikle arabalarına kadar yolculamış oldum.
Ve bir de yatakta 1 saat daha keyif yapmayacaktım ki. En fazla 5-10 dk daha kalacaktım.
Hem onlar misafir değil, anne baba ondan galiba biraz rahat davrandım. Misafir gibi görmüyorum onları.
Çöpte de kullanılmış kondom vardı. Ondan rahatsız oldum.
Yarım saat önce eşim aradı. Özür diledi. Gereksiz gerginlik yaptım dedi.
Normalde eşimle ve ailesiyle sorunumuz yok. O yüzden tatlıya bağladık.
Ne var anasi hazirlasa deyip olayi carpitmayin bence. Kadın hazırlamış zaten. Hmm tembel gelin daha kalkmadi deyip surat asip beklememis. Kalkmış hazırlamış. Konu sahibi isteyken evi de temizlemis. Zaten 3 gün yani, çok kısa bi süre. Bence misafiri memnun etmek daha güzel olur.
Dışarıda çalışan kadın neden evinin işini yapmaya eriniyor veya misafirine 3 gun kahvalti hazirlamasi sizce yük gibi oluyor? Konu sahibi dışında, size soruyorum bunu
Teşekkürler yorumlar için
Sabah kargoya misafirlerimi bırakıp gitmedim. Onlar da yola çıkacaklardı. Sabah beraber çıktık evden. Böylelikle arabalarına kadar yolculamış oldum.
Ve bir de yatakta 1 saat daha keyif yapmayacaktım ki. En fazla 5-10 dk daha kalacaktım.
Hem onlar misafir değil, anne baba ondan galiba biraz rahat davrandım. Misafir gibi görmüyorum onları.
Çöpte de kullanılmış kondom vardı. Ondan rahatsız oldum.
Yarım saat önce eşim aradı. Özür diledi. Gereksiz gerginlik yaptım dedi.
Normalde eşimle ve ailesiyle sorunumuz yok. O yüzden tatlıya bağladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?