- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
- Konu Sahibi Sonsuz olsun istedim
- #41
Şimdi durum şiddetten farkli aslinda bende beğendim ama neden dersen erkeklerin hele ki türk erkeklerinin çoğu ağam paşam ne istersin oğlusum modunda büyüdükleri için evlenince eş olarak elinden geleni yapiyorsun ama begenmiyor ve begenmedikleri gibi elestiriyorda utanmadan o zaman o tabağı kafasina yemesi lazim başka türlü kıt zekalariyla anlamiyor.Şiddet uygulamışsın 25 kişi de beğenmiş. Senin darp eden öküz erkeklerden ne farkın var şimdi?
Bazen bazı kadınların fiziken daha güçsüz olduğu için kocayı darp etmediğini/ edemediğini fırsatını bulsa edeceğini düşünüyorum
En yakin örneğim ortanca görümcem 30 yillik evli dört dörtlük yemegi temizligi ile çok çok tatlı bir kadin elinden sarmadan el açma böreğine her is gelir gelen bayilarak yer amma enisteme bakiyorum da bir kiymeti asla yok bu da ablami çok üzüyor.
Bende 8 senelik evliyim ama oyle sarmadir borektir nadiren yaparim çok cok becerikli aman aman titizde degilim oldugu kadar eşimi paşa gibi yetistirdikleri için ilk evlendigimizde elma yer yatakta birakirdi en son iki çocuklu olunxa bana bir cinnet hali geldi sonrasinda mi simdi ev süpürür bulaşık akıtır yerleri siler yani bazen birseyler firlatmadan anlamiyorlar
